Vánoční dárky: čím letos zaručeně potěšíte své blízké?

Ilustrační foto.

Každý rok se snažíme svým blízkým nadělit krásné a originální dárky, které je potěší a vykouzlí jim úsměv na rtech. Není to ale lehký úkol, každý totiž touží po něčem trochu jiném. Někdo si přeje adrenalinový zážitek, někdo vyžaduje klasiku jako knihu, ozdobu do interiéru nebo něco na zub, někdo má rád technologické vychytávky, které ulehčují každodenní život. Pokud nevíte, kde brát na takové dary inspiraci, máme pro vás spoustu tipů, které se hodí pro celou rodinu, a to včetně vašich čtyřnohých miláčků!

Pro milovníky technologie

Moderní bezdrátová sluchátka

Vsaďte na moderní bezdrátová sluchátka. Moderní sluchátka CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS potěší každého, kdo nemá rád zamotané kabely, které nám kolikrát i brání v pohybu. Tato sluchátka se totiž k telefonu či jinému zařízení připojují výhradně pomocí bezdrátové technologie Bluetooth. Zamilujete si je nejen díky jejich vkusnému designu, ale i kvůli dlouhé výdrži baterie. Ta vydrží na jedno nabití přehrávat hudbu až 5 hodin. Disponují rovněž stylovým nabíjecím pouzdrem, které nabízí možnost magnetického nabíjení a zároveň slouží jako powerbanka. Sluchátka stačí připnout k pouzdru pomocí integrovaných magnetů a po nabití je jednoduše vyndat. Výdrž přehrávání za použití dobíjecího pouzdra je pak až příjemných 25 hodin. Vynikající zvuk sluchátek zaručuje integrovaná technologie Hyper-Bass, díky které se můžete těšit na kvalitní basy doplněné o vyvážené výšky. Další vychytávkou je pak ovládání ze zadní strany sluchátek. Pouhým dotykem lze měnit hudbu, přetáčet skladby nebo přijímat hovory. K zakoupení jsou na například na www.alza.cz.

Moderní sluchátka CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS.

Ergonomická myš

Vertikálně tvarovaná bezdrátová myš CONNECT IT Vertical Ergonomic Wireless se bude hodit každému, kdo často pracuje s počítačem. Myš používá přesný optický senzor s možností změny DPI (800/1200/1600) a nabídne celkem 6 tlačítek včetně dobře navrženého kolečka. Mechanické spínače jsou navržené s garantovanou životností tří milionů kliknutí. Bezproblémové zacházení zaručí protiskluzový pogumovaný Soft-Touch povrch. Díky vysoké přesnosti je myš vhodná také pro práci v grafických editorech. Speciálně navržená ergonomie pro vertikální úchop pak zabraňuje vzniku novodobých zdravotních problémů v podobě syndromu karpálního tunelu. K zakoupení je na www.alza.cz za doporučenou maloobchodní cenu 599 korun.

Ergonomická bezdrátová myš CONNECT IT.

Pro fanoušky automobilů a závodění

Nezapomenutelný řidičský zážitek

Chcete-li svým blízkým dopřát opravdu nezapomenutelný zážitek, věnujte jim pilotování Formule 1 v nové simulátorové aréně My Race v Praze na Újezdě. Obdarovaní si díky špičkovému pohyblivému kokpitu naplno vychutnají rychlost, přetížení, smyky i terénní nerovnosti. Své schopnosti budou moci vyzkoušet na více než stovce tratí a okruhů, jako je například malebné Monako nebo pověstmi opředený Nürburgring. Na výběr budou mít také z nepřeberné palety automobilů: supersporty Ferrari či Lamborghini nebo legendární rallye stroj Lancia Delta Integrale. Se vším jim poradí závodní instruktoři, kteří budou po celou dobu jízdy k dispozici. Více informací naleznete na www.MyRace.cz.

My Race Pilotování Formule 1 v simulátorové aréně.

Originální automobil s překvapením pod kapotou

Hledáte pro své blízké originální dárek, který je potěší a ještě navíc překvapí? Pak jim darujte tento dřevěný automobil. Je to stylový a designový doplněk, který dodá šmrnc každému interiéru. Největší překvapení ale přijde, až obdarovaný otevře kapotu auta. Skrývá se pod ní totiž skleněná láhev o objemu 0,2 litru, která se dá využít třeba na slivovici nebo lahodný likér. Na láhev navíc můžete nechat vypískovat originální věnování či osobní vzkaz.

V nabídce železnobrodské sklárny DT GLASS je více typů automobilů v několika barevných provedeních. Rozměry všech automobilů a láhví jsou vždy stejné. Ceny se mohou lišit dle délky pískovaného vzkazu. Více informací naleznete na www.darkove-sklo.cz.

DT GLASS Automobil s překvapením pod kapotou.

Pro ty, kteří si potrpí na originální a neobvyklé dárky

Pálivé a nepálivé omáčky pro milovníky a milovnice papriček

Pálíto celoročně nabízí sedm druhů omáček, ty z nejpálivějších papriček světa jsou rajčatová, švestková, mangovo-hořčičná a méně pálivé omáčky Barbecue, Jalapeno a Chipotle salsa, Pečený česnek s chipotle. Ve spolupráci s pražským barem Sad Man's Tongue připravili sadu chilli omáček ve stylu pin-up grills Green Gartner, Black Betty nebo Bond BombShell. Opravdoví milovníci ohně zajisté ocení jednu z nejpálivějších variant s názvem Dragon's Blood. Jedná se o extrémně pálivou omáčku vyrobenou lisováním za studena z 1. a 2. nejpálivější papričky na světě. Nebo Classic Luissiana, která je obdobou omáčky Tabasco s tím rozdílem, že její pálivost dosahuje hodnoty kolem 150 tisíc SHU. K zakoupení jsou na www.palito.cz.

Výběr omáček Pálíto.

Originální atlas mužů

Experimentální atlas mužů.Bohatě ilustrovaný Experimentální atlas mužů vám v rámci devíti čeledí nabídne několik desítek druhů mužů vyskytujících se na našem území. Zjistíte, jak poznat Skuhravce hypochondrického, odhalíte triky Pijavce zásuvkovitého, seznámíte se s kriticky ohroženými druhy jako Hodník věrný a Výjimečník charakterní, a neodoláte Blahobytníku množivému. Po přečtení této knihy už nikdy nesednete na lep Spořiči drastickému a obloukem se vyhnete například Rypákovci řevnivému. A hlavně: budete se bavit! Kniha úspěšně parodující vědeckou publikaci se zaměřuje na výskyt a signifikantní rysy zkoumaných endemických druhů mužů a chovatelkám či chovatelům poskytuje cenné rady pro domácí péči. Není pochyb, že Experimentální atlas mužů bude skvělým dárkem mezi ženami, které v něm naleznou své drahé polovičky, vysněné partnery či nepovedené expartnery, ale i dárkem pro muže se smyslem pro humor a nadsázku. Autorem ilustrací je přední český kreslíř Tomáš Kučerovský.

Pro hudební fanoušky

Lístky na koncert Jesse Cook & Band z Kanady

Celosvětově uznávaný kanadský kytarista, skladatel a producent Jesse Cook, jež ve své tvorbě dokonale kombinuje prvky jazzu a flamenca, se na začátku nového roku poprvé představí českému publiku. Vystoupí za doprovodu svého bandu ve čtvrtek 20. února v pražském Lucerna Music Baru. Jako support vystoupí slovenské uskupení BlueZodiac, které kombinuje pop, soul a blues. Lístky na tento koncert potěší každého, kdo miluje originální tóny, a zakoupíte je v předprodeji v síti GoOut.

Lístky na festival Benátská! s Impulsem

Multižánrový festival Benátská! s Impulsem, který už hezkou řádku let patří mezi největší tuzemské hudební svátky, v příštím roce oslaví již osmadvacáté narozeniny. Akce se odehraje od čtvrtka 23. července do neděle 26. července 2020 v malebném prostředí areálu ve Vesci u Liberce. Už teď je jasné, že ani letos nebude nouze o hvězdy zvučných jmen. Jasným důkazem jsou třeba Olympic, Divokej Bill, Rybičky 48, Vypsaná fiXa či Mandrage. Vstupenku pořídíte aktuálně za zvýhodněnou cenu v předprodeji zde nebo v síti Ticketstream.

Benátská noc.

Pro vaše čtyřnohé miláčky

Carnilove pochoutky pro kočky

Carnilove - pochoutky pro kočky.Holistická konzerva Carnilove s bílým krocaním masem ze svaloviny a sobem potěší chuťové buňky každého kočičího mlsouna. Servírovat ji můžete jako kompletní krmivo, "omáčku" na granulky nebo jako šťavnaté a delikátní štědrovečerní menu. Pamlsky Carnilove s čerstvým kachním masem podávejte ideálně z ruky jako odměnu a pamlsek, abyste si užili společné chvíle vánoční pohody a odpočinku.

Pamlsky Carnilove Cat Crunchy Duck with Raspberries 50 g, 35 Kč, Konzerva Carnilove Turkey & Reindeer 100 g, 29 Kč, www.carnilove.cz

Designová vodítka BROK. For The Original Dog

Každý pes je jedinečný a takové si zaslouží i doplňky. Vodítko BROK. je ručně vyráběné z jemné 100% bavlny, která je měkká a poddajná, ale zároveň pevná. Neřeže do ruky ani v okamžiku, kdy pejsek zatáhne. Uzly jsou ručně vázané a kombinované tak, aby vydržely tah i náhlé škubnutí. Pro větší pevnost je navíc uzel u obojku zpevněn voskovanou nití. Protože jsou produkty barveny ručně, je každý kus originál. Barev je mnoho, od duhových a módních ombré odstínů až k stylově "pocákaným" vzorům. Vodítka zakoupíte na www.brokivy.cz.

Vodítko BROK.

Foto: pixabay.com/yvettefang0604

Autor: - red -





Čtěte dále

Vysávání a vytírání snadno: Srovnání robotických vysavačů s mopem od Dreame

Vysávání a vytírání snadno: Srovnání robotických vysavačů s mopem od Dreame

Robotické vysavače Dreame se stávají stále oblíbenějšími pomocníky v domácnosti. V našem srovnání modelů L20 Ultra, L10s Ultra,...

3 věci, které mohou zkomplikovat rekonstrukci domova

3 věci, které mohou zkomplikovat rekonstrukci domova

Čeká vás doma rekonstrukce? Domácí renovace může být vzrušující dobrodružství, ale také může být zdrojem nečekaných problémů a...

Aktivní pobyt v lázních? Bez stylového oblečení ne!

Aktivní pobyt v lázních? Bez stylového oblečení ne!

Golfové vybavení zaměřené na styl, komfort a výkon na hřišti

Golfové vybavení zaměřené na styl, komfort a výkon na hřišti

O golfu se říká, že je to více než sport. Je to životní styl. Neodmyslitelně k němu patří perfektně upravený green, elegantní...

Originální vikingské příslušenství od Konix odliší váš herní setup

Chcete se odlišit a ukázat ostatním, že máte slabost pro severskou mytologii? Konix má něco přesně pro vás. Sada Drakkar nabízí...

Dnes vychází slovenská verze GTA

Dnes vychází slovenská verze GTA

Dnes mají hráči možnost vydat se do virtuálních ulic Bratislavy. Na scénu přichází slovenská verze "GTA" pod názvem Vivat...

Vyzkoušejte bezplatnou verzi hry Assassin's Creed: Mirage

Vyzkoušejte bezplatnou verzi hry Assassin's Creed: Mirage

Společnost Ubisoft nedávno spustila trial verzi Assassin's Creed: Mirage. Čas na její vyzkoušení je omezen, nicméně tato hra je...

Na kolik vyjde půjčení auta na víkend?

Na kolik vyjde půjčení auta na víkend?

Do půjčoven aut chodí lidé z různých důvodů. Někteří hledají větší vůz, do kterého se naskládají s celou partou přátel na výlet....

Nabídka her v PS Plus Extra a Premium na duben je nyní k dispozici

Nabídka her v PS Plus Extra a Premium na duben je nyní k dispozici

Odběratelé služby PlayStation Plus v provedeních Extra a Premium si již od dnešního dne mohou přidat do své sbírky novou nabídku...

Peníze, nebo partnerský život? Každý šestý Čech věří, že mu výhra v loterii přinese lásku. Obzvlášť to platí pro Gen Z

Peníze, nebo partnerský život? Každý šestý Čech věří, že mu výhra v loterii přinese lásku. Obzvlášť to platí pro Gen Z

Loterie Korunka oslaví svátek lásky Ultimátním Love Festem v Brně na 1. máje. U té příležitosti připravila reprezentativní...

Warhorse se připravují oznámit novou hru

Warhorse se připravují oznámit novou hru

Domácí studio Warhorse, které je zodpovědné za slavné RPG Kingdom Come: Deliverance, se chystá oznámit novou hru. Podle obrazu,...

Trendy sluneční brýle.

Trendy sluneční brýle pro rok 2024

Nové trendy sluneční brýle pro nadcházející jarní a letní sezónu vám pomohou lépe vidět, co bude na obzoru ve světě módy. A...

Haškovo dobrý voják Švejk znovu ožívá! Vypraví se na moře ve World of Warships

Haškovo dobrý voják Švejk znovu ožívá! Vypraví se na moře ve World of Warships

Dobrý voják Švejk se zapojí do bitvy s hlasem populárního herce Michala Holána

Jak se seznámit bez seznamky? Cestujte, zkuste kurz nebo nový koníček

Jak se seznámit bez seznamky? Cestujte, zkuste kurz nebo nový koníček

Jste šťastná a spokojená, ale chybí vám životní partner. Rozhodně nepatříte mezi ošklivky ani zoufalky, vaše energie i...

Konix si pro fanoušky anime připravil sadu originálního herního příslušenství

Konix si pro fanoušky anime připravil sadu originálního herního příslušenství

Naruto, Boruto, My Hero Academia nebo Jujutsu Kaisen příslušenstvím si teď můžete vyladit svůj herní setup. Konix nabízí od...

Pomůže čerstvý vzduch, studená sprcha a zelené superpotraviny.

Pomůže čerstvý vzduch, studená sprcha a zelené superpotraviny

S příchodem jara se často cítíme unavení, neustále se nám chce spát. Proč pociťujeme v tuto roční dobu na místo přívalu nové...

Hledáte plavky přímo na tělo? Vsaďte na plavkové minisérie

Hledáte plavky přímo na tělo? Vsaďte na plavkové minisérie

Představte si, jak velkou odvahu musely prokázat ženy před 100 lety, když se rozhodly navštívit veřejné plovárny a pláže. Plavky...

Na konci roku vyjde pirátské RPG Flint: Treasure of Oblivion

Na konci roku vyjde pirátské RPG Flint: Treasure of Oblivion

Francouzský vydavatel Microïds se spojil s novým studiem Savage Level, aby světu společně představili nové taktické RPG ze světa...

Jim Ryan na rozloučenou: PlayStation 5 může být nejúspěšnější konzolí v historii

Jim Ryan na rozloučenou: PlayStation 5 může být nejúspěšnější konzolí v historii

Podle Jima Ryana může PlayStation 5 být nejúspěšnější konzolí v historii, jak se loučí se svou dlouholetou kariérou v Sony. Jeho...

Odbornice na přírodní kosmetiku Aneta Adamčíková.

Přírodní kosmetika a jak ji poznat

Slovo »přírodní« není u kosmetických produktů zatím nijak legislativně ošetřeno, takže není tak snadné je na první pohled...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi