Pardubice zvládly přestřelku s Vítkovicemi, Plzeň jde do čela

Radost hokejistů Pardubic.

Hokejisté Pardubic vybojovali ve 20. kole extraligy vítězství 5:4 ve Vítkovicích. Přestože Východočeši po třech trefách v druhé části vedli už 5:1, v závěrečné desetiminutovce málem náskok ztratili. Domácí v power play dvě sekundy před koncem dokonce vyrovnali, ale gól neplatil kvůli kopnutí bruslí. Gól a dvě asistence si v barvách vítězů připsal Lukáš Nahodil. Do čela extraligy jde Plzeň, která porazila Kometu Brno 1:0.

Pardubice si v Ostravě málem vykoledovaly bleskurychlý gól hned v úvodním střídání - po jejich hrubce ve středním pásmu ale Szturcovo sólo zmařil brankář Maxwell, který v minulé sezoně část sezony prožil právě ve Vítkovicích.

Po vítkovické pětiminutovce však domácí z iluze jednoduchého utkání vyvedl Sýkora, který nejdřív po brejku z gólové parkety netrefil klec a pak už z daleko těžší pozice z úhlu zápěstím prosadil Tomášek. Domácí pak trochu ztratili půdu pod nohama a měli štěstí, že Ščotka v 11. minutě v oslabení v jasné šanci rozezněl jen tyč.

Kiksy se ovšem rodily na obou stranách. Hosté v 15. minutě překombinovali rozehrávku za vlastní brankou, přišli o puk a Kolouch je potrestal vyrovnáním. Pár vteřin před koncem první části měly Vítkovice jedinečnou šanci překlopit skóre, domácí zůstali ve třech před Maxwellem, který však Burgerův příklep zneškodnil.

Místo gólu do šatny Vítkovice hned po začátku druhé části naopak inkasovaly. Nahodil osiřel před Kantorem a po Sýkorově přihrávce zpoza branky hned po 21 sekundách obnovil pardubický náskok. Druhý gól měl pro zbytek utkání rozhodující dopad. Strapáč nepřesnou přihrávkou z vlastního pásma vybídl k další brance Rolinka, kterému ideálně přihrál Nahodil.

Domácí měli i smůlu v zakončení a Balán s Kudělkou mířili pouze do břevna. Ke všemu pak jeden z domácích obránců usměrnil za Kantorova záda Čáslavovu bekhendovou přihrávku a za stavu 1:4 se zdálo, že mizí vítkovické naděje v nedohlednu.

Domácí prospali také nástup do třetí dvacetiminutovky a Sýkora v přesilovce přidal v čase 40:33 pátý gól. Účty za domácí prohru 1:6 z první čtvrtiny mohl srovnat Poulíček, avšak neproměnil trestné střílení a z jasného utkání bylo v závěru infarktové drama.

Po Balánově pohotové teči pod břevno se o 80 sekund nato švihem zpoza obránce prosadil také Kudělka a Vítkovice za stavu 3:5 dostaly koňskou dávku adrenalinu do žil. Tím spíše, když Szturc v přesilovce v 56. minutě snížil na rozdíl gólu. Domácí do poslední vteřiny soupeře ždímali, ale radost z vyrovnání jim dvě sekundy před koncem vzal viderozhodčí, kterou trefu neuznal pro kopnutí bruslí.

Plzeň jde do čela extraligy

Hokejisté Plzně porazili ve 20. kole extraligy Kometu Brno 1:0 a dostali se do čela tabulky o skóre před Liberec, který se představí až ve středu na ledě Sparty. O šesté výhře Indiánů z posledních sedmi utkání rozhodl svým třináctým gólem v sezoně už v 10. minutě Dominik Kubalík v přesilové hře.

Hráči Komety se po celý zápas nedokázali prosadit a podlehli Západočechům i podruhé v probíhajícím ročníku. Brankář Matěj Machovský si připsal druhé čisté konto v sezoně.

V úvodu hosté pozorně bránili a nepustili Indiány do náporu. Až v deváté minutě po šikovné zadovce Přikryla trefil Lev zblízka místo odkryté branky obětavě padajícího Kaberleho a vzápětí nedovolil Hynek Zohorna faulem zakončit Sýkorovi. Následnou přesilovou hru už ale zužitkoval ranou bez přípravy z pravého kruhu Kubalík.

Další plzeňskou přesilovku hráči Komety ubránili a poté se osmělili také směrem dopředu. Na konci první třetiny už sahali po vyrovnání, Machovský však dokázal během brněnské početní výhody rozklekem vyrazit střelu Hrušky z mezikruží a na brankovišti nekrytý Ostřížek orazítkoval pouze levou tyč.

Na začátku prostřední části opět převzali iniciativu domácí. Při přečíslení tři na jednoho ve 25. minutě ovšem po Kracíkově přihrávce nezakončil přesně Kubalík. Za chvíli se protáhl od pravého hrazení do šance Indrák, mířil ale těsně vedle. V polovině utkání hosté nevyužili téměř půlminutovou přesilovku čtyři na tři, ale už při hře ve čtyřech stačil pozorný Machovský zastavit Čermákův pokus z prostoru mezi kruhy.

Ve 34. minutě mohl zvýšit během početní výhody hubené vedení Indiánů Kracík, jeho teč Indrákova nahození ale mířila jen do břevna a dorážku Pulpána obětavě vytěsnil mimo bek Hanzlík. Jinak dobře bránící hosté poté nezareagovali na průnik ofenzivního Jeřábka přes celé hřiště, od pohromy je však zachránil gólman Čiliak.

Do závěrečné dvacetiminutovky nastoupili aktivněji svěřenci kouče Hadamczika, jenž točil po celý zápas jen tři útoky. Přesto si důrazně napadající Kometa vynutila nápor. Do větší příležitosti je ale domácí nepustili a zpřesněním rozehrávky se začali prosazovat i směrem dopředu. Tísněný Sýkora ovšem v 51. minutě zblízka nestihl přesněji zakončit a z protiútoku výborně hrající Kaberle připravil šanci Ostřížkovi, jemuž vleže znemožnil skórovat Machovský.

Plzeňský gólman dokázal čisté konto uhájit také tři minuty před koncem, kdy jeho zaváhání při zalehnutí kotouče nepotrestal dojíždějící Hynek Zohorna. Kometě k vyrovnání nepomohla ani téměř dvě minuty trvající hra bez brankáře. V dobré pozici vypálil Ostřížek vedle. Hosté tak prohráli počtvrté z posledních pěti utkání.

Chomutovu pomohl Červenka

Hokejisté Chomutova vyhráli ve 20. kole extraligy na ledě Karlových Varů 4:2 a bodovali i ve čtvrtém zápase po reprezentační pauze. O třetí výhru v této sérii se postaral dvěma góly Roman Červenka, který ve 47. minutě zaznamenal vítěznou branku a v závěru při power play také pečetil výsledek. Piráti se radovali v podkrušnohorském derby poprvé po pěti prohrách.

Po opatrném úvodu se do první větší příležitosti dostal chomutovský Růžička, který z bezprostřední blízkosti nepropasíroval puk pod Závorkovými betony. Za domácí odpověděl ve 13. minutě Marosz, jenž přestřelil zcela odkrytou část Strmeňovy branky. Hosté se za dvě minuty dočkali vedení. Při Osmíkově vyloučení otevřel skóre Růžička, který lehce tečoval Vondrkovu přihrávku.

V prostředním dějství se domácí tlačili za vyrovnáním, ale precizní obrana Chomutova jim nedovolila větších šance. Energie vyrovnala ve 34. minuty, kdy se od modré čáry trefil obránce Bičánek. Za tři minuty ale opět domácí prohrávali po chybě gólmana Závorky. Ten za brankou chybně rozehrál, a přestože se stihl vrátit do brankoviště, Chlouba jej nadvakrát dokázal překonat.

Ve 44. minutě domácí znovu vyrovnali. Bombou z pravého kruhu prostřelil Strmeně Koblasa. Ve snaze o obrat se ale Karlovarští dělali chyby. Po jedné z nich ještě zcela osamocený Hřebejk branku netrefil, ale Rachůnkovo zaváhání na útočné modré už ve 47. minutě potrestal Červenka. Únik zakončil přesnou střelou z pravého kruhu nad Závorkovu lapačku.

Emoce v hledišti i na hřišti vzbudil v 50. minutě nepotrestaný tvrdý zákrok na karlovarského obránce Gulašiho. Nespokojenost v hledišti korunoval jeden z neukázněných diváků, který plastovou lahví trefil rozhodčího. V závěru sáhl trenér Západočechů Oremus při Tomicově vyloučení k power play, ale Červenka získal ve středním pásmu puk a z poloviny hřiště do prázdné branky v oslabení definitivně rozhodl.

Litvínov si připsal další porážku

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili v utkání 20. kola extraligy Litvínov 5:3. Domácí sice promarnili vedení 2:0, ale pak se jim podařilo opět odskočit na rozdíl dvou branek a i při svém desátém domácím vystoupení v sezoně bodovali. Gól a asistenci si v jejich dresu připsal útočník Richard Jarůšek, šestou porážku posledního Litvínova v řadě nedokázal odvrátit ani dvougólový střelec Viktor Hübl.

Úvod zápasu vyšel výrazně lépe domácím. Jejich kapitán David Výborný byl sice ve třetí minutě tak zaskočený obrovskou příležitostí, v níž ho hosté nechali zapomenutého, že ani nezakončil. Pak neuspěl z dorážky Ovčačík, ale na konci šesté minuty už Kubica otevřel skóre. Povedlo se mu to díky pohotové teči Stříteského nahození.

Kontrovat mohl Gerhát, gólmana Ritticha ale překonat nedokázal. A hosté mohli litovat, neboť záhy poté, co se úvodní dějství přehouplo do své druhé poloviny, zvýšil na 2:0 důrazný Bárta. Radost Středočechů však hodně rychle zchladil Hübl, jenž už 51 vteřin poté snížil. Uběhlo navíc dalších 49 sekund a bylo vyrovnáno, když se po parádní souhře prosadil snadným zakončením do odkryté branky Martynek.

Obhájci titulu vlilo vyrovnání evidentně novou vlnu elánu a sebevědomí do žil a byl do přestávky lepším týmem, jenže narážel na pozorného Ritticha. Místo vedoucí trefy Verva naopak hodně pokazila nástup do druhého dějství. Do konce 22. minuty měli Mladoboleslavští dvoubrankový náskok zpět díky trefám Jarůška a Hyky, jehož ke skórování vybídl skvělou přihrávkou Žejdl.

Hostující gólman Petrásek vzápětí ukončil svůj extraligový debut a přenechal místo v brankovišti Janusovi. Ve 26. minutě byl v hlavní roli opět litvínovský kanonýr Hübl. Nejprve promarnil obrovskou možnost při zakončení z mezikruží, kdy si mohl dlouho neatakován v poklidu vybírat, kam zavěsí puk, jenže pálil jen do Ritticha. Pár vteřin poté se však prosadil z otočky a snížil.

Litvínov byl následně opět o trochu aktivnější. Ve 35. minutě zahrozil Hübl dokonce při vlastním oslabení, jenže Rittich mu radost z hattricku a zároveň opětovného vyrovnání nedopřál.

Domácím se navíc opět povedl návrat na led z kabin a po odehrání 78 vteřin jim znovu o něco více klidu vystřelil aktivní Látal, jenž se v útočném pásmu prohnal litvínovskou defenzivou až do zakončení a nezastavil ho ani Janus. Mladoboleslavští už byli poté výrazně pozornější směrem do obrany a přineslo jim to ovoce. Stav 5:3 už se do konce zápasu nezměnil a zajistil jim posun na průběžnou třetí příčku.

Třinec potopil gól dvě sekundy před koncem

Hokejisté Třince podlehli ve 20. kole extraligy doma Hradci Králové 1:2 v prodloužení a prohráli i ve druhém zápase pod dočasným trenérem Reném Muchou. Oceláři vedli po trefě Adama Rufera do 53. minuty, kdy vyrovnal Roman Kukumberg. Zápas rozhodl necelé tři sekundy před koncem prodloužení Tomáš Knotek. Třinečtí prohráli po reprezentační přestávce všechny čtyři zápasy.

Zatímco Oceláři odstartovali předchozí utkání proti Liberci náporem, který si udržovali celou první třetinu, tentokrát souboj s Hradcem Králové nenabídl v úvodu mnoho šancí. Oba týmy vytvořily několik závarů, ale důrazné obrany nepouštěly soupeře k dorážkám. Největší potlesk v první třetině sklidil zákrok Adamského, kterým poslal do prostoru mezi střídačky Deje.

Třinečtí hokejisté se v prostřední části dopustili dvou technických přestupků, ale tresty za příliš mnoho hráčů na ledě je nemusely mrzet. Při druhé hře v oslabení skvěle vyvezl Linhart kotouč z obranného pásma do útočného, natáhl na sebe pozornost dvou protihráčů a předložil puk osamocenému Ruferovi, který se nemýlil.

Obrovskou příležitost na vyrovnání spálil Kudrna, na něhož třinecká obrana zapomněla. Samostatný únik zakončil bekhendovou střelou, který mu Hrubec betonem vyrazil. Následně hráli hosté přesilovou hru, začali stupňovat tempo, přibrzdily je ale v závěru třetiny dvě zbytečná vyloučení. Při nich stálo na jejich straně i štěstí, že měl Irgl několikrát špatně seřízena mířidla.

Třinec, který v minulém zápase promarnil dvoubrankový náskok a prohráli v prodloužení, nyní také neuhájili vedení. Z nenápadné akce vyrovnal dorážkou z ostrého úhlu Kukumberg. V řádně hrací době mohl rozhodnout domácí Hrňa a na druhé straně měl šanci Ihnacak. V rušném prodloužení byly šance na obou stranách a štěstí se usmálo na hosty. Jejich rychlé přečíslení zakončil úspěšně Knotek.

Olomouc porazila Zlín

Hokejisté Olomouce zdolali ve 20. kole extraligy Zlín 3:2 a po třízápasovém domácím půstu potěšili vlastní fanoušky plným bodovým ziskem. V 51. minutě rozhodl Jakub Herman a Hanáci se dočkali teprve druhé výhry z posledních šesti utkání. Zlín neuspěl poprvé po třech vítězstvích za sebou.

Olomoučtí trenéři Venera s Tomajkem po dvou porážkách s Brnem a v Chomutově obměnili složení čtvrtého útoku. K Hermanovi postavili Mataie s Holcem a nově složená formace se jim v zápase odměnila dvěma góly.

Domácí se vydařil vstup do utkání a už po 40 vteřinách vedli. Kašík vyrazil před sebe Bucův bekhendový pokus, Knotek ještě nezakončil přesně, ale Laš už dorazil kotouč za záda zlínského brankář. Hosté mohli hned za minutu vyrovnat, ale Říčka sám před branku neusměrnil poskakující puk za Vošvrdu.

V šesté minutě Olomouc zvýšila na 2:0. Herman našel zpoza branky volného Holce, který střelou nad vyrážečku překonal Kašíka. Ve 14. minutě Zlín snížil. Chybu na útočné modré čáře Kohouti rychlým návratem napravili, ale dalšímu nájezdu hostů už se neubránili. Bekhendem překonal Vošvrdu Maruna. Zlín se dral za vyrovnáním, ale Sýkora dvakrát ztroskotal na Vošvrdovi.

Hanáci měli opět výborný vstup do druhé části. Kafka narazil Mikúšovi, jehož dělovku vyrazil Kašík betonem k najíždějícímu Zemanovi a jeho dorážka prošla zlínskému brankáři mezi betony a zamířila těsně vedle.

Následně se poprvé v duelu vylučovalo. Olomouc měla jednu a hosté hned tři početní převahy v rychlém sledu, ale ani jeden tým pořádně neohrozil brankáře. Ve 36. minutě se radoval Zlín. Kotvan nahodil puk od modré čáry a Čachotský jej tečoval do branky. Platnost gólu potvrdil videorozhodčí.

Skóre nezměnily přesilovky na obou stranách v úvodu třetí části. V 51. minutě se opět předvedla čtvrtá formace. Holec projel přes celé hřiště a předložil puk Hermanovi, který se postaral o vítěznou trefu. Další šance domácích měli Knotek a Laš. V závěru udržela Olomouc těsný náskok i ve dvouminutovém oslabení.

20. kolo hokejové extraligy

HC Vítkovice Steel - HC Dynamo Pardubice 4:5 (1:1, 0:3, 3:1)

Branky a nahrávky: 15. Kolouch (Vandas), 51. Balán (Burger), 53. Kudělka (Klok, Ölvecký), 56. Szturc (Kudělka, Čerešňák) - 6. Tomášek (Bokroš), 21. Nahodil (P. Sýkora), 26. Rolinek (Nahodil), 32. Čáslava (J. Svoboda, Šimun), 41. P. Sýkora (Rolinek, Nahodil). Rozhodčí: Čech, Polák - Bryška, Lukš. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:1. Diváci: 5778.

HC Energie Karlovy Vary - Piráti Chomutov 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 34. Bičánek (T. Rachůnek, Huna), 44. Koblasa (Kůs) - 15. V. Růžička ml. (Vondrka, Jánošík), 37. Chlouba, 47. Červenka (Tomica), 60. Červenka. Rozhodčí: Hradil, R. Svoboda - Komárek, Ondráček. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 4363.

BK Mladá Boleslav - HC Verva Litvínov 5:3 (2:2, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 6. Kubica (Stříteský, R. Hruška), 11. Bárta (Jarůšek, Ovčačík), 21. Jarůšek (D. Výborný), 22. Hyka (Žejdl), 42. M. Látal (Urban) - 11. Hübl (Jánský), 12. Martynek (Trávníček, R. Hanzl), 26. Hübl (Lukeš, Frolo). Rozhodčí: Šindler, Šír - Frodl, Kajínek. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. Diváci: 4003.

HC Škoda Plzeň - HC Kometa Brno 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Branka a nahrávka: 10. D. Kubalík (Jeřábek). Rozhodčí: Lacina, Hejduk - Flegl, Polonyi. Vyloučení: 5:6. Využití: 1:0. Diváci: 3456.

HC Oceláři Třinec - Mountfield Hradec Králové 1:2 v prodl. (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 28. Rufer (Linhart, Plíhal) - 53. Kukumberg (Bednář), 65. T. Knotek (Šimánek). Rozhodčí: Hodek, Mrkva - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 5:6. Bez využití. V oslabení: 1:0. Diváci: 4115.

HC Olomouc - PSG Zlín 3:2 (2:1, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Laš (J. Knotek, Buc), 6. Holec (Matai, Herman), 51. Herman (Holec, Matai) - 14. Maruna (Kotvan), 36. Čachotský (Kotvan, Cibák). Rozhodčí: Hribik, Úlehla - Lučan, Kis. Vyloučení: 6:3, navíc Staněk (Olomouc) 10 min. Bez využití. Diváci: 5141.

Foto: ČTK/Taneček David

Autor: ČTK





Čtěte dále

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Pro české cyklisty Jana Hirta a Josefa Černého Giro d'Italia předčasně skončilo. Oba měli pozitivní test na covid-19, který už v...

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Čeští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Rize výhrou nad Slovenskem 3:2, na níž se dvěma góly podílel útočník Lukáš...

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila českobudějovickému klubu pokutu 350 tisíc korun za fyzické napadení...

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Pardubický útočník Lukáš Sedlák sice v hodně pestré sezoně na klubové úrovni, kterou má za sebou, nedosáhl na týmovou trofej a...

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda Fotbalové asociace ČR (FAČR) Roman Berbr dnes u plzeňského okresního soudu odmítl kompletně celou obžalobu,...

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Fotbalisté Sparty remizovali ve šlágru 27. kola první ligy v přímém souboji o vedoucí příčku v tabulce se Slavií 3:3 a udrželi si...

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Pražské derby mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude šlágrem víkendového 27. kola první ligy. Sobotní 305. duel odvěkých rivalů...

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

Fotbalisté West Hamu s Vladimírem Coufalem v sestavě remizovali v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy 1:1 na hřišti...

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý.

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý

Sobotní šlágr 27. ligového kola mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude na Letné jako hlavní sudí řídit Dalibor Černý, kterého čeká...

Bývalý viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd.

Soudce v Turíně začal jednat o tom, zda Nedvěda a spol. čeká proces

Soud v Turíně se v pondělí začal zabývat případem fotbalového Juventusu a jeho představitelů včetně bývalého viceprezidenta Pavla...

Slovenský závodník Maťo Homola.

Hyundai Janík Motorsport bude i v roce 2023 závodit na evropských okruzích

Partnerský tým českého zastoupení Hyundai nasadí do seriálu TCR Eastern Europe tři vozy Elantra N TCR. Za volant usednou Slovák...

Ilustrační foto.

Pořadatelé OH 2024 shánějí 45 tisíc dobrovolníků, z toho alespoň 3000 s postižením

Organizátoři olympijských her v Paříži shánějí 45 tisíc dobrovolníků, kteří budou příští rok bez nároku na plat na této obří...

Ilustrační foto.

Soul se bude ucházet o OH 2036, tentokrát samostatně bez KLDR

Soul se bude ucházet o pořádání letních olympijských her v roce 2036. Tentokrát půjde o samostatnou kandidaturu. Neoživí se...

Ilustrační foto.

Ruští šachisté přešli pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz

Šachisté jako první z ruských sportovců přešli z evropské pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz mezinárodních startů....

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL.

Vrána prožil vítězný návrat do NHL, Washington ho přivítal vzpomínkovým videem

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL. Po nelehkém období, jímž si prošel koncem minulého roku, oblékl dres...

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval vystoupil na tiskové konferenci, 20. února 2023, Praha.

Výbor se chce aktivně účastnit jednání o startu Rusů a Bělorusů v Paříži

Český olympijský výbor (ČOV) se podle předsedy Jiřího Kejvala chce aktivně účastnit jednání o účasti či neúčasti ruských a...

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ.

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ

Zřejmě žádná jiná sportovní akce v historii samostatné České republiky nevyvolala tolik emocí jako hokejové měření sil na...

Ilustrační foto.

Řízení sportovní agentury čekají změny, novelu podepsal prezident Zeman

Řízení Národní sportovní agentury (NSA), která rozděluje sportovní dotace, se změní. Prezident Miloš Zeman ve středu podepsal...

Ilustrační foto.

Polsko uvažuje o společné kandidatuře na zimní OH 2034 se Slovenskem

Polsko uvažuje o pořádání zimních olympijských her v roce 2034, které by chtělo zorganizovat spolu se Slovenskem. Podle úterního...

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta.

Pelta u soudu znovu popřel, že ovlivňoval rozdělení sportovních dotací

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta ve čtvrtek u soudu znovu popřel obvinění, že ovlivňoval rozdělování sportovních dotací...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi