Kometa zdolala Třinec, Liberec po výhře zvýšil náskok

Utkání mezi Kometou Brno a Třincem.

Hokejisté Komety Brno porazili ve 22. kole extraligy Třinec 3:2. Brňané měli po dvě třetiny hru pod kontrolou a získali i zásluhou dvou využitých přesilovek tříbrankový náskok. Třinec se střelecky probral až v poslední části, kdy v průběhu necelých tří minut vstřelil dvě branky, otočit výsledek se mu už ale nepodařilo. V čele soutěže zůstává Liberec, který navíc po výhře nad Pardubicemi navýšil náskok na čtyři body.

Do sestavy Brňanů se vrátil po doléčení zranění a více než měsíční přestávce útočník Koreis. Jeho příchodem se zlepšila útočná hra Komety, která dostala od úvodních minut Oceláře pod tlak. Převahu zužitkoval v 10. minutě svým premiérovým gólem v extralize Raška.

Třinec hrozil pouze z protiútoků, v zakončení ale chyběla jeho akcím přesnost. Navíc postrádal od 12. minuty obránce Kleslu, který si po srážce u mantinelu poranil rameno a byl převezen na vyšetření do nemocnice.

Přesto se hostům nabídla možnost srovnat skóre při 85 sekund dlouhé přesilovce pět na tři. V početní převaze ale hosté nenašli způsob, jak překonat precizní defenzívu soupeře. Naopak Kometa využila hned první přesilovku, když za pouhých 13 sekund gólem Ostřížka zvýšila náskok.

Brňané ze svého úsilí nepolevili ani ve druhé části a těžili z napadání protivníka už v jeho obranném pásmu. Třinec si s touto taktikou nedokázal při zakládání útočných akcí poradit. K dalšímu zvýšení náskoku dopomohla Kometě druhá přesilovka, při níž ve 26. minutě brankář Hrubec neudržel po Kováčikově střele od modré čáry kotouč, který mu proklouzl do sítě.

V úvodu závěrečné třetiny se podařilo Ocelářům nečekaně vykřesat naději na zvrat. Domácí hokejisté pod dojmem tříbrankového náskoku polevili. Ve 43. minutě do té doby pozorně chytajícího Čiliaka překonal Dravecký a o tři minuty později přidal druhý gól Hrňa. Kometa však nakonec těsný náskok ubránila.

Liberci pomohla výhra nad Pardubicemi

Hokejisté Liberce porazili ve 22. kole extraligy Pardubice 2:1 a i nadále zůstávají v čele tabulky. Na druhou Plzeň mají již čtyřbodový náskok. Bílí Tygři se tak po dvou porážkách v nastavení vrátili na vítěznou vlnu a bodovali už v jedenáctém utkání po sobě. Naopak Pardubice po dvou výhrách znovu padli. Domácí o osudu utkání rozhodli již v první desetiminutovce, kdy vstřelili obě své branky. Hostům se podařilo v závěru zápasu pouze snížit.

Domácí Liberec měl skvělý vstup do utkání a již ve třetí minutě otevřel skóre z rychlého protiútoku Valský. Hned vzápětí mohl odpovědět pardubický Svoboda, ležícího Schwarze ale překonat nedokázal. Poté si Severočeši zahráli přesilovou hru, žádnou větší příležitost si však nevypracovali.

Krátce po jejím skončení ale přidali druhý gól. Řepík využil chyby v rozehrávce hostů, našel volného Birnera a ten překonal pardubického Maxwella. I nadále byli Bílí Tygři aktivnější a hrálo se především v obranném pásmu Pardubic. V závěru první třetiny ještě vzplály emoce, když Ševc najel do Štajnocha a byl vyloučen do konce utkání.

Dynamo tak zahájilo druhou třetinu v početní výhodě, Liberečtí se ale bez problémů ubránili. Poté znovu sami převzali iniciativu a Maxwell v pardubické brance se měl co ohánět. Nepřišel si však na něj Birner ani Bakoš. Následně měl gól na hokejce Vampola, Maxwell byl u své tyče včas.

Pardubičtí se před Schwarze dostávali spíše sporadicky a prakticky ho neohrozili. V této fázi utkání byla hra hodně rozkouskovaná a na obou stranách přibylo šarvátek a strkanic. Třetí liberecký gól mohl přidat Krenželok, který se ocitl sám mezi kruhy, Maxwell ale jeho dobře mířenou střelu chytil.

V úvodu třetího dějství dostaly Pardubice ideální možnost ke snížení, když hrály přesilovou hru. Východočeši v ní ale byli úplně bezzubí a na Schwarze nevyslali jedinou střelu. Také Liberec si zahrál v početní výhodě, i přes velké množství střel však nedokázal přidat uklidňující třetí gól.

Na druhé straně měl velkou šanci na kontaktní branku Marcinko, jenže ve výborné příležitosti těsně minul. Čtyři minuty před koncem ale putoval na trestnou lavici Kajínek a hosté tentokrát nabídnutou šanci využili. Na dostřel dostal Pardubice důrazný Poulíček - 2:1. V závěru ještě hosté zkusili hru bez brankáře, kýženého vyrovnání se ale nedočkali.

Litvínov porazil Chomutov

Hokejisté Litvínova porazili ve 22. kole extraligy Chomutov 3:2 po samostatných nájezdech a ukončili sérii sedmi porážek. O výhře úřadujícího mistra rozhodl František Lukeš. Piráti i přes prohru bodovali v šestém utkání za sebou.

Domácím se ideálně vydařil vstup do utkání; po 67 sekundách byl vyloučen hostující Květoň a Verva se rychle dostala do vedení. Již po dalších 17 vteřinách našel Jánský nezištně Kubáta, který zakončoval do prázdné branky.

Další gól mohl přidat Hübl, ale Kopřiva si s jeho bekhendovým zakončením poradil. Při Kubátově vyloučení mohl vyrovnat Červenka, ale se však měnilo až v 10. minutě, kdy za zády chomutovského brankáře skončila tečovaná střela Pavlíka od modré čáry.

Tím utkání pro Kopřivu skončilo, kouč Růžička místo něj do hry poslal Strmeně, který v prvním vzájemném zápase udržel čisté konto. A Strmeň se činil, předvedl řadu pozorných zákroků. Na začátku druhé třetiny navíc měli hosté výhodu přesilové hry pět na tři, kterou zužitkovali. Januse překonal od modré čáry Rutta.

Uklidnit úřadujícího mistra mohl ve 28. minutě Jánský, i kvůli faulu Pereťagina však ideálně nezakončil. Oba týmy hrozily zejména v početních výhodách, jenže na další gól čekali diváci v zaplněném hledišti Stadionu Ivana Hlinky dlouho. Ve 46. minutě k němu měl blízko domácí Hanzl, trefil však jen horní tyč.

Piráti byli ve třetí části aktivnější a snažili se vyrovnat. Brankář Janus tak měl mnohem více práce než ve druhé dvacetiminutovce, ve které si podle statistik připsal jen dva zákroky. Ideální šanci získat klid do závěru měl Litvínov v 92 sekund dlouhé přesilovce pět na tři, třetí gól však přidat nedokázal.

A domácí to nakonec hodně mrzelo. V 58. minutě byl totiž již podruhé vyloučen za posunutí branky Frolo a hosté závěrečný nápor, při kterém navíc odvolali brankáře, využili k vyrovnání. Januse překonal Vondrka. Poslední minutu prodloužení měli hosté navíc výhodu další přesilové hry, o vítězi duelu však rozhodly až samostatné nájezdy. V těch byli úspěšnější domácí: Strmeně překonali Lukeš a Hanzl.

Olomouc otočila duel ve Varech

Hokejisté Olomouce zvítězili ve 22. kole extraligy na ledě Karlových Varů těsně 2:1. Domácí Energie, za níž skóroval Martin Bartek, ještě po druhé třetině vedla, ale Hanáci vývoj otočili. Vyrovnal Michal Vodný a v 58. minutě rozhodl o výhře další forvard Petr Kafka.

Úvodní dějství nabídlo podívanou plnou nepřesností. Z oboustranné šedi u domácích vybočila pouze střela Huny, jenž z mezikruží prověřil pozornost Konráda. A v 18. minutě příležitost Rachůnka, který bekhendovým zakončením dovršil svůj průnik přes celé kluziště. Ze strany hostí kontroval v chvilku poté osamocený Zeman, jehož střelu bez přípravy pohotovým zákrokem zlikvidoval strážce domácí branky.

Úporný hokej se zabezpečenými obranami pokračoval i ve druhé třetině. Až ve 27. minutě při vyloučení Houdka prolomil bezbrankový stav Bartek, který Konrádem vyraženou střelu z Gulašiho hole zametl do olomoucké branky. Hra po vstřelené brance dostala přece jen větší obrátky, ale oba gólmani byli pozorní.

Ve chvíli, kdy se utkání přehouplo do své druhé poloviny, přidali i Olomoučtí a sevřeli Energii v jejich pásmu. Střely Jaroměřského, Holce a Buce však vždy skončily na připraveném Závorkovi a to i ve chvíli, kdy se čtyři Severomoravané řítili na dva karlovarské obránce. Ani tomto případě střela agilního Buce k vyrovnání nevedla. Naopak v poslední minutě této části hry mohl skóre navýšit Huna, ale svojí kličkovanou nedotáhl až do brankového zakončení.

Zvýšená aktivita přinesla hostům odměnu ve 42. minutě, kdy zaváhání Gulašiho v obranném pásmu potrestal pohotovou střelou zápěstím Vodný. Vyrovnání Moru povzbudilo a její aktivitu nepřibrzdila ani přibývající vyloučení. Když to již vypadalo na prodloužení, propadla Energie na útočné modré čáře a přečíslení dvou na jednoho využil Kafka. Opařeným Karlovým Varům poté nepomohla k vyrovnání ani několik vteřin trvající power play, kterou svým faulem navíc ukončil Marosz.

Sparta se radovala i v Plzni

Hokejisté pražské Sparty vyhráli ve 22. extraligovém kole na ledě Plzně 4:2 a připsali si třetí extraligovou výhru za sebou. O osudu vyrovnaného utkání rozhodli hosté ve třetí třetině třemi brankami, které vtěsnali do necelých šesti minut. Vítěznou trefu zaznamenal Tomáš Netík v 54. minutě, Indiáni tak svému soupeři podlehli i podruhé v této sezoně. Právě s Plzní načala Sparta v první polovině října bodovou sérii, která se po dnešku protáhla už na 12 utkání.

Domácí v sestavě postrádali nemocného kapitána Kratěnu a i kvůli dalším absencím nasadil trenér Straka tři hráče partnerských Klatov a juniora Suchého. Přesto Indiáni začali aktivně, vyloučení Poláška ale nepotrestali. V deváté minutě se připomněli také hosté, bombu Barinky z levého kruhu ovšem stačil Machovský reflexivně vyrazit. Z protiútoku nestačil exsparťan Bližňák z bezprostřední blízkosti překonat klečícího Lukáše. Hostující brankář měl štěstí v 15. minutě, kdy mu vypadl kotouč z výstroje a Beran nedokázal zakončit do odkryté branky.

Na druhé straně necelé dvě minuty před koncem první třetiny vypálil při přečíslení tři na dva nebezpečně z mezikruží Buchtele a jeho následnou dorážku Machovský nadvakrát vleže zlikvidoval.

Začátek prostřední části patřil Indiánům, pozorného Lukáše ovšem nepřekonal ranou bez přípravy Kubalík a za chvíli ani na brankovišti nekrytý Bližňák. Za chvíli musel spraťanský druhý brankář zastavit tvrdou střelu Holého z prostoru mezi kruhy. Poté se hrálo nahoru dolů a hosté zahrozili po polovině utkání pokusy aktivního Buchteleho a Klimka.

Ve 34. minutě po rychlém brejku vybídl Sklenička ke skórování Preisingera, jenž ale odkrytou branku minul. Chvilku poté se naopak do vedení dostali hosté, když Kumstát ujel Jeřábkovi a uspěl s bekhendovým zakončením po ledě. Vzápětí po závaru v plzeňském obranném pásmu nepřidal druhou branku Cingel, na druhé straně při hře čtyři na čtyři Lukáš skvěle vytěsnil mimo ránu bez přípravy před brankou osamoceného Preisingera.

Do závěrečné dvacetiminutovky vstoupili lépe hosté, přesto domácí vyrovnali. Ve 48. minutě totiž potrestal při přesilové hře vyloučení Formana svižnou střelou zápěstím Lev. O necelé tři minuty později však zužitkovali početní výhodu také Pražané, když Čajkovskému trefu na 1:2 křížnou přihrávkou připravil Hlinka. Domácí odpověděli v 52. minutě také během přesilovky, ve které skóroval střelou bez přípravy opět Lev.

Stav 2:2 vydržel ale pouze necelé dvě minuty, v jejichž průběhu Pecha vychytal Machovský a Kudrna mířil do pravé tyče. Poté však po střílené přihrávce Poláška rozhodl o výsledku utkání zblízka pohodlně Netík a výhru hostů navýšil po samostatném úniku na 2:4 Hamilton.

Boleslav úřadovala v Hradci

Hokejisté Mladé Boleslavi zvítězili v utkání 22. kola extraligy na ledě Hradce Králové 2:1 po samostatných nájezdech. Připsali si tak čtvrtou výhru za sebou a udrželi třetí příčku v tabulce. Obě branky vítězů si připsal útočník Radan Lenc.

Souboj třetího týmu se čtvrtým byl od začátku úporný. V první třetině měl domácí Mountfield kvůli agresivní hře hostů třikrát výhodu přesilovky, jenže ani jednou neskóroval. Početní výhody hrál velmi špatně, nedostával se do šancí - a vlastně ani do pásma Mladé Boleslavi.

Jeho zmar v této činnosti pak vyvrcholil v sedmé minutě. Hosté vyhodili puk do obranného pásma Hradce, za brankou ho měl naprosto v klidu na hokejce brankář Kacetl, jenže zkusil rozehrát a kotouč poslal přímo na hůl hostujícího Lence. Ten - ač byl v poměrně ostrém úhlu - naprosto s přehledem trefil prázdnou branku a Mladá Boleslav vedla.

Královéhradečtí měli pouze dvě šance. V obou se objevil kapitán Šimánek a obě byly podobné. Vždy vyjel v přesilovce od mantinelu před branku, ale pokaždé ho zastavil hostující brankář Rittich. Křídelní útočník prvního útoku tak opět potvrdil, že neprožívá příliš plodnou sezonu, zatím má na kontě pouze jednu branku.

Druhá třetina nepřinesla na začátku příliš nového vzruchu, hra se odvíjela v duchu první části. Hosté měli sice velkou šanci, jenže Jarůškovi utekl puk v momentě, kdy mohl jet sám na bránu. Ve 27. minutě přišel nečekaný zkrat - a to osvětlení. Světla v aréně zhasla a přišla pětiminutová pauza. Po chvilce oddechu mohl přidat druhý gól hostů Žejdl, jenže v samostatném úniku nedokázal zkrotit kotouč.

Domácím poté pomohla přesilovka. Krátce po Žejdlově příležitosti dostali možnost hrát přesilovku pět na tři. Výhoda měla trvat bez dvou vteřin minutu. Utnul ji však gól domácího střelce Courchainea, který se prosadil po dorážce. Hned poté měl Hradec další velkou šanci, jenže Kudrnův pokus zastavil na brankové čáře obránce Stříteský.

Třetí třetina byla skoupá na gólové příležitosti, Hradec nevyužil únik dvou na jednoho, ale ani hostující Klimenta sám před Kacetlem neuspěl. I proto se zápas dostal až do prodloužení. Pro Hradec to byl už třetí nastavený zápas v řadě. V minulých dvou případech uspěl; v Třinci v prodloužení, v Plzni po nájezdech.

K těm dospěl i tento duel. V nájezdech se trefil stejně jako v zápase Lenc, jenž zaskočil gólmana Kacetla přibrzděním. Byl jediným úspěšným exekutorem, nikdo z domácího tria Bednář, Kudrna, Šimánek neuspěl.

22. kolo hokejové extraligy

HC Kometa Brno - HC Oceláři Třinec 3:2 (2:0, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 10. Raška (Dočekal), 18. Ostřížek (J. Hruška, Kováčik), 26. Kováčik (V. Němec) - 43. Dravecký (Kopecký, Linhart), 46. Hrňa (Nosek, Polanský). Rozhodčí: Kubuš, Müllner (oba SR) - Lukš, Skopal. Vyloučení: 4:3. Využití: 2:0. Diváci: 7700 (vyprodáno).

Bílí Tygři Liberec - HC Dynamo Pardubice 2:1 (2:0, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 3. Valský (P. Jelínek), 10. Birner (Řepík) - 57. Poulíček (Voženílek). Rozhodčí: Šír, R. Svoboda - Kajínek, Zavřel. Vyloučení: 4:11, navíc Ševc (Liberec) 5 min. a do konce utkání. Využití: 0:1. Diváci: 5578.

HC Verva Litvínov - Piráti Chomutov 3:2 po sam. nájezdech (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 2. Kubát (Jánský, Hübl), 10. F. Pavlík (Hübl, Lukeš), rozhodující nájezd Lukeš - 22. Rutta (Skinner, Červenka), 60. Vondrka (Červenka, Rutta). Rozhodčí: Hodek, T. Horák - Kis, Lučan. Vyloučení: 10:8. Využití: 2:1. Diváci: 5364.

HC Energie Karlovy Vary - HC Olomouc 1:2 (0:0, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 27. Bartek (Gulaši, Bulík) - 42. Vodný (Eberle, Ondrušek), 58. Kafka (T. Mikúš, A. Zeman). Rozhodčí: Pavlovič, Pešina - Hynek, Belko. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. Diváci: 3164.

HC Škoda Plzeň - HC Sparta Praha 2:4 (0:0, 0:1, 2:3)

Branky a nahrávky: 48. Lev (Kracík), 52. Lev (Jeřábek, Kracík) - 36. Kumstát (Eminger), 50. Čajkovský (J. Hlinka, J. Mikuš), 54. Netík (Polášek), 56. Hamilton (Cingel). Rozhodčí: Hradil, Hrubý - Komárek, Ondráček. Vyloučení: 6:5. Využití: 2:1. Diváci: 6120.

Mountfield Hradec Králové - BK Mladá Boleslav 1:2 po sam. nájezdech (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 38. Courchaine (Frühauf, K. Pilař) - 7. Lenc, rozhodující sam. nájezd Lenc. Rozhodčí: Hribik, Úlehla - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 5012.

Foto: ČTK/Šálek Václav

Autor: ČTK





Čtěte dále

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Pro české cyklisty Jana Hirta a Josefa Černého Giro d'Italia předčasně skončilo. Oba měli pozitivní test na covid-19, který už v...

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Čeští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Rize výhrou nad Slovenskem 3:2, na níž se dvěma góly podílel útočník Lukáš...

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila českobudějovickému klubu pokutu 350 tisíc korun za fyzické napadení...

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Pardubický útočník Lukáš Sedlák sice v hodně pestré sezoně na klubové úrovni, kterou má za sebou, nedosáhl na týmovou trofej a...

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda Fotbalové asociace ČR (FAČR) Roman Berbr dnes u plzeňského okresního soudu odmítl kompletně celou obžalobu,...

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Fotbalisté Sparty remizovali ve šlágru 27. kola první ligy v přímém souboji o vedoucí příčku v tabulce se Slavií 3:3 a udrželi si...

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Pražské derby mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude šlágrem víkendového 27. kola první ligy. Sobotní 305. duel odvěkých rivalů...

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

Fotbalisté West Hamu s Vladimírem Coufalem v sestavě remizovali v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy 1:1 na hřišti...

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý.

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý

Sobotní šlágr 27. ligového kola mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude na Letné jako hlavní sudí řídit Dalibor Černý, kterého čeká...

Bývalý viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd.

Soudce v Turíně začal jednat o tom, zda Nedvěda a spol. čeká proces

Soud v Turíně se v pondělí začal zabývat případem fotbalového Juventusu a jeho představitelů včetně bývalého viceprezidenta Pavla...

Slovenský závodník Maťo Homola.

Hyundai Janík Motorsport bude i v roce 2023 závodit na evropských okruzích

Partnerský tým českého zastoupení Hyundai nasadí do seriálu TCR Eastern Europe tři vozy Elantra N TCR. Za volant usednou Slovák...

Ilustrační foto.

Pořadatelé OH 2024 shánějí 45 tisíc dobrovolníků, z toho alespoň 3000 s postižením

Organizátoři olympijských her v Paříži shánějí 45 tisíc dobrovolníků, kteří budou příští rok bez nároku na plat na této obří...

Ilustrační foto.

Soul se bude ucházet o OH 2036, tentokrát samostatně bez KLDR

Soul se bude ucházet o pořádání letních olympijských her v roce 2036. Tentokrát půjde o samostatnou kandidaturu. Neoživí se...

Ilustrační foto.

Ruští šachisté přešli pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz

Šachisté jako první z ruských sportovců přešli z evropské pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz mezinárodních startů....

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL.

Vrána prožil vítězný návrat do NHL, Washington ho přivítal vzpomínkovým videem

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL. Po nelehkém období, jímž si prošel koncem minulého roku, oblékl dres...

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval vystoupil na tiskové konferenci, 20. února 2023, Praha.

Výbor se chce aktivně účastnit jednání o startu Rusů a Bělorusů v Paříži

Český olympijský výbor (ČOV) se podle předsedy Jiřího Kejvala chce aktivně účastnit jednání o účasti či neúčasti ruských a...

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ.

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ

Zřejmě žádná jiná sportovní akce v historii samostatné České republiky nevyvolala tolik emocí jako hokejové měření sil na...

Ilustrační foto.

Řízení sportovní agentury čekají změny, novelu podepsal prezident Zeman

Řízení Národní sportovní agentury (NSA), která rozděluje sportovní dotace, se změní. Prezident Miloš Zeman ve středu podepsal...

Ilustrační foto.

Polsko uvažuje o společné kandidatuře na zimní OH 2034 se Slovenskem

Polsko uvažuje o pořádání zimních olympijských her v roce 2034, které by chtělo zorganizovat spolu se Slovenskem. Podle úterního...

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta.

Pelta u soudu znovu popřel, že ovlivňoval rozdělení sportovních dotací

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta ve čtvrtek u soudu znovu popřel obvinění, že ovlivňoval rozdělování sportovních dotací...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi