Hradec otočil duel s Libercem a vede 2:0. Plzeň doma srovnala

Hradec ještě osm minut před koncem prohrával, nakonec vyhrál 3:1.

Hokejisté Hradce Králové porazili ve druhém čtvrtfinále play off extraligy Liberec 3:1 a v sérii hrané na čtyři vítězství vedou 2:0. Hosté vedli na východě Čech dlouho 1:0, ale domácí ve třetí třetině utkání otočili. Brankáře Romana Willa překonali Lukáš Cingel, Radek Smoleňák a Jaroslav Bednář.

"Od poloviny zápasu jsme šli s daleko větším úsilím za vítězstvím, zvyšovali jsme tlak, měli šance na vyrovnání. Pořád jsme věřili, že s utkáním můžeme něco udělat a jsme rádi, že se nám podařilo nejen vyrovnat, ale poté i otočit stav na naši stranu," pochvaloval si po zápase trenér domácích Václav Sýkora.

Oba týmy nastoupily do zápasu ve stejných sestavách jako ve čtvrtek, jen kouč hostů Pešán udělal drobné změny ve složení obranných dvojic. Liberec měl hned v úvodu výhodu přesilové hry, Pavlíkův faul však potrestat nedokázal. Filippi ve slibné situaci nemířil přesně. Podobně dopadl ve 4. minutě i Bednář. Bezbrankový stav změnil v 6. minutě Bakoš, jenž překonal Rybára.

"Dostal jsem dobrou nahrávku a vystřelil jsem zpoza hráčů. Prošlo to do branky, ale to není až tak podstatné. Hlavní je výsledek," řekl útočník Martin Bakoš. Východočeši byli mírně aktivnější, trvalý tlak si však vytvořit nedokázali. Rybár měl dokonce více zákroků než jeho protějšek Will. Hostům se na rozdíl od předešlého duelu dařilo dlouho hrát bez faulů, prvním vyloučeným byl až ve 28. minutě Jelínek, Hradec však přesilovku nevyužil.

Ve 32. minutě měl velkou šanci vyrovnat Gregorc, pozorný Will však jeho střelu vyrazil. Trenér domácích Sýkora se pokusil oživit hru změnami ve složení útoků, na začátku třetí třetiny však měli šance spíše hosté. Dlouhého i aktivního Filippiho však vychytal Rybár, Will si na druhé straně poradil s individuální akcí Kukumberga.

V 51. minutě byl vyloučen Ordoš a Mountfield v početní výhodě vyrovnal. Willa překonal Cingel. "Bylo to směšné vyloučení, které rozhodlo zápas. Nejsem si úplně jistý, jestli Béďa Köhler musí po takovém zákroku takhle spadnout na záda," zlobil se kouč hostů Filip Pešán.

V 57. minutě se domácím podařilo zápas otočit, když se za obranu Liberce dostal Smoleňák a svůj brejk úspěšně zakončil. Hosté sice nejprve reklamovali, že situaci předcházel ofsajd, uznali však, že gól padl v souladu s pravidly. O šanci na vyrovnání poté hosty obrala vyloučení, domácí na konečných 3:1 upravili v přesilovce pět na tři. "Stále jsme věřili, že můžeme se zápasem něco udělat. Na střídačce nebyla panika ani stres. Nevzdali jsme to a otočili zápas," pochvaloval si Cingel. Čtvrtfinálová série pokračuje v pondělí v Liberci.

Čtvrtfinále play off hokejové extraligy - 2. zápas
Mountfield Hradec Králové - Bílí Tygři Liberec 3:1 (0:1, 0:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 52. Cingel (Gregorc, Bednář), 58. Smoleňák (Cibulskis, Gregorc), 59. Bednář - 6. Bakoš (Redenbach, Jánošík). Rozhodčí: Šír, Mrkva - Gebauer, Lederer. Vyloučení: navíc Lakatoš, P. Jelínek oba 10 min, Filippi (všichni Liberec) 10 min. a do konce utkání. Využití: 2:0. Diváci: 6390. Stav série: 2:0.

Sestavy:

Hradec Králové: Rybár - Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený - Smoleňák, Koukal, Červený - Bednář, Kukumberg, Cingel - Köhler, Dragoun, Berger - Vopelka, Zigo, M. Látal. Trenéři: V. Sýkora, P. Hynek a T. Martinec.

Liberec: Will - Pyrochta, Ševc, Jánošík, Šmíd, Maier, Derner - Jašek, P. Jelínek, L. Krenželok - Bakoš, Redenbach, Ordoš - Bulíř, Filippi, Kvapil - Lakatoš, J. Vlach, Dlouhý. Trenéři: Pešán a Mlejnek.


Plzeň porazila ve druhém čtvrtfinále play off extraligy Olomouc 4:2 a vyrovnala stav série na 1:1. Hanáci na západě Čech znovu vedli, důležitou výhru pro vítěze základní části zařídil dvěma góly Milan Gulaš. Uzdravený reprezentační útočník rozhodl vítěznou trefou v čase 55:27. Série se stěhuje na Hanou, kde bude pokračovat v pondělí.

"Je to vyrovnaná série a my jsme rádi, že jsme dnešní zápas zvládli. Kluci ho odmakali a odbojovali, do Olomouce se nám teď za stavu 1:1 pojede o něco lépe," uvedl asistent plzeňského kouče Ladislav Čihák.

Plzeň vstoupila do utkání stejně jako ve čtvrtek aktivně, rychle si vynutila přesilovku, kterou ale nevyužila. A nedlouho po jejím skončení - stejně jako v úvodním duelu - poprvé inkasovala. Domácí kapitán Kadlec podcenil křížnou přihrávku obranným pásmem Indiánů, na kterou si za jeho zády najel Ostřížek a rychlým zakončením překonal zblízka Svobodu.

"Martin Vyrůbalík tam dobře dal nahrávku. Já jsem byl v rychlosti, obránce mě tam nečekal a dostal jsem se přes něj k puku. Natlačil jsem se tam a snažil se to dát někam nahoru," popsal Ostřížek.

Západočeši se snažili jednogólové manko co nejrychleji smazat. V další početní výhodě ale neuspěli a Indrákův pokus z mezikruží ve 12. minutě kryl spolehlivý Konrád. Třetí provinění proti pravidlům na straně hostů už ale nezůstalo bez trestu - po pouhých osmi vteřinách vrátil provinilce Knotka zpět do hry snadno Gulaš po parádní Stachově nahrávce.

V úvodu druhého dějství nedokázali přetavit své příležitosti ve vedoucí trefu Indrák a na druhé straně Jergl. Ale poté, co Indiáni přestáli bez úhony první dnešní oslabení, mladý domácí útočník si spravil chuť. Mertl ve 30. minutě vypálil ostře z levého křídla, odražený kotouč zůstal mezi kruhy ideálně nachystaný pro Indráka a ten propálil Konráda.

Ve 36. minutě jeli Kratěna s Kantnerem dva na jednoho, jenže Kratěna zakončil pouze do Konráda. Stejně dopadl při pokusu z podobného místa o pár vteřin později Kantner. Poté našlápl odvážně až do koncovky Ostřížek a bylo vyrovnáno 2:2. Hosté mohli vzápětí dovršit další obrat ve skóre, dobře sehranému přečíslení dvou na jednoho však scházela gólová tečka. Krátce před přestávkou ještě fauloval Skladaný.

Přesilovka Plzně vyšla naprázdno, po ní Svoboda vykryl Holcův pokus. V čase 43:37 nařídili sudí za Irglovo sevření puku rukou trestné střílení. Ujal se ho Stach, zakončoval dobře nad levý Konrádův beton, jenže slovenský gólman jeho úmysl vystihl lapačkou. "Myslel jsem si, že si bude myslet, že udělám to samé jako včera při nájezdech," pousmál se Stach. "Možná si to i myslel... Kdybych puk zvedl, byl by to gól, takhle jsem trefil jen lapačku," mrzelo Stacha.

Bez přípravy pak nebezpečně pálil Laš a hosté několikrát zabrnkali na plzeňské nervy. Uklidnění přinesl kanonýr Gulaš. Nejprve sice v 55. minutě minul, ale když měl nabito mezi kruhy o chvilku později, propálil nekompromisně Konráda. "'Guly' je rozdílový hráč, což ukazoval již v průběhu celé sezony. Doufám, že mu to takhle půjde po celé play off," řekl domácí bek Peter Čerešňák.

Při závěrečné power play hostů nabídl Kratěna krásnou přihrávkou pojistku Stachovi. "Olomouc zase čekala na brejky, bylo to tedy o nás, zda se proti tomu dokážeme prosadit. Potřebovali jsme vyhrát a vyrovnat sérii, takže jsme moc rádi, že se nám to povedlo," uvedl Čerešňák. "S výkonem jsme celkem spokojení. I když to dnes nestačilo, hráčům nemůžeme nic vytknout," prohlásil olomoucký trenér Zdeněk Venera.

Čtvrtfinále play off hokejové extraligy - 2. zápas
HC Škoda Plzeň - HC Olomouc 4:2 (1:1, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 20. Gulaš (Stach, Pulpán), 30. Indrák (Mertl, Stach), 56. Gulaš (Schleiss, Kracík), 60. Stach (Kratěna) - 5. Ostřížek (Vyrůbalík, Skladaný), 36. Ostřížek (J. Galvas, L. Galvas). Rozhodčí: Hribik, Pražák - Frodl, Komárek. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. Diváci: 7017. Stav série: 1:1.

Sestavy:

Plzeň: M. Svoboda - Kadlec, Moravčík, Čerešňák, J. Kindl, Jones, D. Sklenička, Pulpán - Gulaš, Mertl, Schleiss - Indrák, Kratěna, Stach - Kantner, Kracík, D. Kindl - Hollweg, Preisinger, Kodýtek. Trenéři: Martin Straka, Čihák, Jiří Hanzlík a Vlasák.

Olomouc: Konrád - Škůrek, Vyrůbalík, Jaroměřský, Staněk, J. Galvas, L. Galvas, Houdek - Eberle, J. Knotek, Laš - Irgl, Mráz, Burian - Skladaný, Ostřížek, Matai - Jergl, Herman, Holec. Trenéři: Venera, Tomajko a Moták.

Hokejisté Chomutova vyhráli ve 4. kole skupiny o umístění v extralize v Mladé Boleslavi 5:4 a definitivně se zachránili. Dvanáctým Pirátům k tomu stačil i bod či jakákoliv ztráta Jihlavy doma s Litvínovem, s kterým Dukla prohrála 0:1.

"Jsem strašně rád, že jsme to dneska zvládli a že ty poslední dva zápasy nemusíme hrát o všechno a máme to za sebou," řekl kapitán Chomutova Michal Vondrka, který se na výhře podílel gólem a asistencí.

Mladá Boleslav nastoupila bez řady opor a v brance s devatenáctiletým extraligovým debutantem Grohem, se sedmi beky a jen devíti útočníky. "Hráli jsme s mladými kluky, kteří dostali šanci se ukázat. Jsme rádi, že to zvládli," řekl asistent trenéra Mladé Boleslavi Viktor Ujčík.

"Pro Dominika Groha v bráně to byl první extraligový zápas a myslím si, že ho odchytal velice slušně. I ostatní mladí kluci se ukázali, že jsou schopní hrát pěkný hokej. Byla ale znát zkušenost na straně Chomutova, který dokázal v důležitých okamžicích dát gól navíc," doplnil Ujčík.

Chomutov vstoupil do utkání lépe a ve čtvrté minutě se dostal do vedení v přesilové hře. Hned po 13 vteřinách potrestal Orsavovo vyloučení Smejkal, který se dostal k dorážce po Koblasově střele a natřikrát překonal Groha.

Bruslařský klub opověděl v polovině první třetiny, kdy se Nahodil snažil v přečíslení přihrát, ale puk se od bránícího Szathmáryho k němu vrátil a mladoboleslavský útočník zakončil nad Lukešův pravý beton. Domácí se pak ubránili při Nahodilově trestu a v 19. minutě po kombinaci s Lencem byl blízko obratu Najman, ale nestihl dobře zakončit.

Ve druhé třetině Piráti rozhodli o osudu utkání. Ve 25. minutě se dostal do úniku Vondrka, který sice Groha nepřekonal, ale z dorážky doklepl puk do prázdné branky Knot. Za dvě minuty dostal prostor před Grohem Vondrka a tentokrát se zakončením uspěl. Ve 33. minutě mohl odpovědět Lenc při přečíslení domácích, ale z ideální pozice minul branku.

Úvod třetí třetiny vyšel Mladé Boleslavi. Hned po 31 vteřinách z levé strany od mantinelu překonal Lukeše Orsava. Za tři minuty se šikovně uvolnil na pravém kruhu Najman a vyrovnal. V 17. extraligovém zápase si připsal premiérovou trefu.

Pirátům ale vrátil vedení ve 46. minutě po ideální přihrávce útočníka Růžičky Sklenář, který překonal Groha zblízka. V polovině závěrečné části pojistil náskok hostů střelou z pravého kruhu Huml. Za domácí už jen zkorigoval stav pět sekund před koncem v přesilové hře Eminger.

"Jsme hrozně rádi, že jsme to dnes uhráli a máme konečně klid. Není jednoduché tyto zápasy hrát. Domácí už měli zajištěný náskok a de facto jim o nic nešlo. My jsme museli udělat jeden bod, máte na to tři zápasy a kolikrát to bývá strašně těžké. Kluci to odmakali," prohlásil asistent trenéra Chomutova Petr Martínek.

4. kolo skupiny o umístění v hokejové extralize
BK Mladá Boleslav - Piráti Chomutov 4:5 (1:1, 0:2, 3:2)

Branky a nahrávky: 11. Nahodil (J. Říha, Orsava), 41. Orsava (Kurka, Kotvan), 44. Najman (Lenc), 60. Eminger (Lenc) - 4. Smejkal (Koblasa), 25. Knot (Vondrka), 27. Vondrka (Knot, Smejkal), 46. Sklenář (V. Růžička ml., Dietz), 51. Huml (Dietz). Rozhodčí: Lacina, Úlehla - Jindra, Polonyi. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:1. Diváci: 1089.

Sestavy:

Mladá Boleslav: Groh - Kurka, Kotvan, Hrdinka, Eminger, J. Říha, Dlapa, Bernad - Volf, Nahodil, Orsava - Flynn, Urban, Pacovský - P. Kousal, Najman, Lenc. Trenéři: Kýhos, Ujčík a Žabka.

Chomutov: Š. Lukeš - Knot, Dietz, Valach, Trefný, Szathmáry, J. Mrázek, Grman - Vondrka, Smejkal, Koblasa - Skokan, V. Růžička ml., Sklenář - Vantuch, Huml, Poletín - Hlava, Štovíček, Lauko. Trenéři: V. Růžička st., J. Šťastný a Martínek.

Hokejisté Jihlavy prohráli ve 4. kole skupiny o umístění v extralize doma s posledním Litvínovem 0:1 a čeká je baráž o udržení v nejvyšší soutěži. K zachování naděje potřebovala třináctá Dukla nutně získat tři body a ještě spoléhat na porážku Chomutova v základní hrací době v Mladé Boleslavi, kde Piráti ale zvítězili 5:4.

Duel na Vysočině rozhodl ve 38. minutě v přesilové hře norský obránce Daniel Sörvik. Brankář Pavel Kantor udržel díky 26 úspěšným zákrokům podruhé v sezoně čisté konto. Jihlava se neprosadila stejně jako v neděli v Litvínově, kde prohrála 0:2.

"Zase jsme nedali branku, a když ji nedáte, nemůžete vyhrát. Hráli jsme lépe než u nich. Ale necpeme se moc do šancí a soupeře nenutíme k tomu, aby dělal chyby a otvíral prostory. Střely, které máme, jsou přes hráče a z dálky. Nemáme ani moc dorážek. Gólman na střely vidí. Tohle je asi příčina toho, proč se střelecky trápíme," řekl obránce Dukly Petr Šidlík.

Jihlava nastoupila v hodně kombinované sestavě. Mimo hru zůstali i kapitán Čachotský a centr prvního útoku Adam Zeman. První extraligový start si připsal devatenáctiletý útočník David Čermák.

"Potýkáme se trošičku s marodkou, jsou to ale věci, které před baráží dáme dohromady. Když nedáme gól, tak zvítězit nemůžeme. Vytvořili jsme si řadu příležitostí, ale bohužel netrefíme branku. Nemůžeme být spokojeni," prohlásil kouč Jihlavy Petr Vlk.

Před nejnižší návštěvou sezony na Horáckém zimním stadionu 2148 diváků se hrál hodně nezáživný hokej. V páté minutě se dostal do úniku domácí Jiránek, ale střelou mezi betony Kantora nepřekonal a Rys z dorážky ani netrefil branku.

Hosté se do první vážnější šance dostali až po polovině úvodní části. Čuttovu střelu Škarek neudržel a následného zmatku před brankou nedokázal využít Trávníček, který nepřekonal ležícího jihlavského gólmana.

Jihlava se neprosadila ani dvakrát v přesilových hrách. Naopak Litvínov zužitkoval hned první početní výhodu. Při Bryhnisveenově trestu se trefil od modré čáry Sörvik.

V 45. minutě mohl vyrovnat de la Rose, ale střelou z mezikruží Kantora nepřekonal. O minutu později domácí špatně střídali a hosté mohli rozhodnout z rychlého brejku, Mikúš však trefil tyč. Šance domácí na obrat v zápase snížil vyloučením na pět minut a do konce utkání Hubáček. Stav utkání už se nezměnil.

"Nebyl to od nás ještě úplně optimální výkon. Ale podařilo se nám zvítězit za tři body, což je pro nás důležité a jsme za to rádi," uvedl asistent trenéra Litvínova Darek Stránský.

4. kolo skupiny o umístění v hokejové extralize
HC Dukla Jihlava - HC Verva Litvínov 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

Branka a nahrávky: 38. Sörvik (F. Lukeš, Jurčík). Rozhodčí: Kika, Kubičík - Hlavatý, V. Hanzlík. Vyloučení: 2:4, navíc R. Hubáček 5 min. a do konce utkání - Čutta 10 min. Využití: 0:1. Diváků: 2148.

Sestavy:

Jihlava: Škarek - de la Rose, Šidlík, Stříteský, Bryhnisveen, D. Kajínek, Váňa, Půža - P. Straka, Skořepa, Anděl - D. Čermák, Rys, Jiránek - Žálčík, R. Hubáček, F. Seman - Rabbit, Hamill, Diviš. Trenéři: Vlk s F. Zeman.

Litvínov: Kantor - Sörvik, Šesták, Čutta, Baránek, Z. Sklenička, Frolo, L. Doudera - J. Černý, J. Mikúš, F. Lukeš - Marek Růžička, Řehoř, Trávníček - Jícha, Šimeček, Jurčík - Jánský, M. Hanzl, Matoušek. Trenéři: Šlégr, Weissmann, Skuhrovec a D. Stránský.

Foto: ČTK , Taneček David

Autor: ČTK





Čtěte dále

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Pro české cyklisty Jana Hirta a Josefa Černého Giro d'Italia předčasně skončilo. Oba měli pozitivní test na covid-19, který už v...

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Čeští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Rize výhrou nad Slovenskem 3:2, na níž se dvěma góly podílel útočník Lukáš...

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila českobudějovickému klubu pokutu 350 tisíc korun za fyzické napadení...

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Pardubický útočník Lukáš Sedlák sice v hodně pestré sezoně na klubové úrovni, kterou má za sebou, nedosáhl na týmovou trofej a...

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda Fotbalové asociace ČR (FAČR) Roman Berbr dnes u plzeňského okresního soudu odmítl kompletně celou obžalobu,...

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Fotbalisté Sparty remizovali ve šlágru 27. kola první ligy v přímém souboji o vedoucí příčku v tabulce se Slavií 3:3 a udrželi si...

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Pražské derby mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude šlágrem víkendového 27. kola první ligy. Sobotní 305. duel odvěkých rivalů...

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

Fotbalisté West Hamu s Vladimírem Coufalem v sestavě remizovali v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy 1:1 na hřišti...

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý.

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý

Sobotní šlágr 27. ligového kola mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude na Letné jako hlavní sudí řídit Dalibor Černý, kterého čeká...

Bývalý viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd.

Soudce v Turíně začal jednat o tom, zda Nedvěda a spol. čeká proces

Soud v Turíně se v pondělí začal zabývat případem fotbalového Juventusu a jeho představitelů včetně bývalého viceprezidenta Pavla...

Slovenský závodník Maťo Homola.

Hyundai Janík Motorsport bude i v roce 2023 závodit na evropských okruzích

Partnerský tým českého zastoupení Hyundai nasadí do seriálu TCR Eastern Europe tři vozy Elantra N TCR. Za volant usednou Slovák...

Ilustrační foto.

Pořadatelé OH 2024 shánějí 45 tisíc dobrovolníků, z toho alespoň 3000 s postižením

Organizátoři olympijských her v Paříži shánějí 45 tisíc dobrovolníků, kteří budou příští rok bez nároku na plat na této obří...

Ilustrační foto.

Soul se bude ucházet o OH 2036, tentokrát samostatně bez KLDR

Soul se bude ucházet o pořádání letních olympijských her v roce 2036. Tentokrát půjde o samostatnou kandidaturu. Neoživí se...

Ilustrační foto.

Ruští šachisté přešli pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz

Šachisté jako první z ruských sportovců přešli z evropské pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz mezinárodních startů....

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL.

Vrána prožil vítězný návrat do NHL, Washington ho přivítal vzpomínkovým videem

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL. Po nelehkém období, jímž si prošel koncem minulého roku, oblékl dres...

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval vystoupil na tiskové konferenci, 20. února 2023, Praha.

Výbor se chce aktivně účastnit jednání o startu Rusů a Bělorusů v Paříži

Český olympijský výbor (ČOV) se podle předsedy Jiřího Kejvala chce aktivně účastnit jednání o účasti či neúčasti ruských a...

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ.

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ

Zřejmě žádná jiná sportovní akce v historii samostatné České republiky nevyvolala tolik emocí jako hokejové měření sil na...

Ilustrační foto.

Řízení sportovní agentury čekají změny, novelu podepsal prezident Zeman

Řízení Národní sportovní agentury (NSA), která rozděluje sportovní dotace, se změní. Prezident Miloš Zeman ve středu podepsal...

Ilustrační foto.

Polsko uvažuje o společné kandidatuře na zimní OH 2034 se Slovenskem

Polsko uvažuje o pořádání zimních olympijských her v roce 2034, které by chtělo zorganizovat spolu se Slovenskem. Podle úterního...

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta.

Pelta u soudu znovu popřel, že ovlivňoval rozdělení sportovních dotací

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta ve čtvrtek u soudu znovu popřel obvinění, že ovlivňoval rozdělování sportovních dotací...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi