Debutující Dostál vychytal Brnu výhru. Liberec je znovu první

Brankář Komety Brno Lukáš Dostál při svém debutu v nejvyšší české soutěži.

Hokejisté Brna porazili ve 34. kole extraligy Karlovy Vary 3:1. Obhájce titulu dosáhl tříbodového zisku především zásluhou skvělého úvodu. Po devíti minutách a pěti sekundách vedla Kometa 3:0, i ve čtvrtém domácím duelu po sobě bodovala a díky lepšímu skóre poskočila před Vítkovice na čtvrtou příčku.

V brance Brna si odbyl extraligovou premiéru teprve osmnáctiletý Dostál, opora české reprezentace na nedávném mistrovství světa hráčů do 20 let. V úvodu přihlížel ze svého brankoviště téměř exhibiční hře spoluhráčů, mezi nimiž chyběl zraněný Erat, ale nastoupila už posila do obrany Baranka. Slovenský reprezentant také asistoval Zaťovičovi při první brance, která byla jubilejní stou brankou Komety v tomto ligovém ročníku.

Hosté v úvodu nevěděli, kde jim hlava stojí. Kometa přesně kombinovala, rychle přecházela střední pásmo a kromě dalších dvou gólů měla i další šance, Gulaši trefil tyč. Po první třetině mohlo být skóre pro Kometu ještě mnohem příznivější než 3:0.

Po první přestávce se jasný obraz hry změnil. Hosté, v jejichž brankovišti nahradil Novotného po třetím inkasovaném gólu Kuchař, zpřesnili obranu a byli důraznější. Mikúš se dostal do vyložené šance, jenže na debutanta Dostála si nepřišel. Tohle už neplatilo ve 32. minutě, kdy právě Mikúš dal první gól Karlových Varů.

Kometa už nehrála tak důrazný a rychlý hokej, v koncovce jí chyběl klid a přesnost. V závěru dějství nevyužila dvě dvojnásobné přesilovky v celkovém trvání 89 vteřin a navíc mohla v oslabení inkasovat, když se na Dostála řítil osamocený Beránek, ale bez gólového úspěchu.

Na začátku třetí třetiny měl na holi kontaktní trefu naděje Gríger, Dostál však prokázal, že jeho nominace do zápasu byla více než oprávněná a opět svůj tým podržel. Jeho spoluhráči pak přece jen zvýšili obrátky, velkou šanci měli v krátkém časovém rozpětí Köhler a Zaťovič, ovšem i karlovarský Kuchař byl mužem na svém místě. Nakonec za téměř 50 minut pobytu na ledě udržel čisté konto, ale k bodům to jeho týmu nestačilo.

Liberec znovu v čele

Liberec vyhrál nad Olomoucí 5:1 a po šesté výhře za sebou se opět po pár dnech vrátili do čela tabulky o tři body před druhý Třinec i třetí Hradec Králové. Naopak Olomouc prohrála osmý z posledních devíti zápasů a v tabulce klesla na osmou pozici. Gólem a asistencí se na vítězství domácích podíleli útočníci Michal Birner a Libor Hudáček.

Hosté si hned v úvodu pomohli dvěma nedovolenými zákroky, což nastartovalo Liberec k tlaku. Nic z něho však Severočeši nevytěžili, i když mají v soutěži nejvyšší úspěšnost v proměňování přesilovek. V dalším průběhu třetiny pak Lukáš odolal nebezpečným střelám Hudáčka i Jelínka.

Publikum v liberecké Home Credit Aréně se dočkalo gólu až v 17. minutě. Krenželok vyjel s pukem zpoza olomoucké branky a přesnou ranou pod horní tyč otevřel skóre. Ovace v hale ještě nedozněly a Liberečtí se radovali znovu. Birner posunul kotouč na Hudáčka, který střelou na vzdálenější tyč překonal Lukáše podruhé.

Do druhé třetiny šli domácí v početní výhodě. Velkou šanci měl Filippi, z dobré pozice ale přestřelil. Hosté kontrovali nahozením Jaroměřského, při němž Willa zachránila branková konstrukce. Místy nedůsledná obrana a také dvě vyloučení domácích za sebou posadily na koně pro změnu Hanáky.

Liberecká obrana ale odolala a v závěru oslabení měl naopak velikou šanci Filippi - Lukáš se štěstím zachránil svůj tým od třetího gólu. V polovině utkání už však nestačil na opakovanou střelu Ševce a Bílí Tygři vedli již o tři branky. Domácí se i nadále tlačili do útoku a na čtyřbrankový rozdíl pak zvýšil v přesilové hře ve 36. minutě dorážkou Kvapilovy střely Birner.

Pátou branku Severočechů mohl přidat v úvodu třetí části Krenželok, tváří v tvář Lukášovi ale neuspěl. V další gólové šanci se následně ocitnul Ordoš, z ideální pozice však přestřelil.

Udeřilo tak na druhé straně. Galvasovo nahození od modré čáry skončilo až za překvapeným Willem, který měl zakrytý výhled. Liberec mohl odpovědět v početní výhodě, proti střele Lence ale výborně zasáhnul Lukáš. Na konečných 5:1 tak upravil v poslední minutě Šmíd.

 

Hradec prodloužil vítěznou sérii

Hradec Králové uspěl na ledě Litvínova těsně 2:1. Mountfield vyhrál počtvrté za sebou, Verva naopak potřetí v řadě nebodovala. Vítězství zajistil Východočechům v 53. minutě útočník Radek Smoleňák.

Domácí trenéři před utkáním pozměnili složení formací a již ve druhé minutě se ukázala dvojice Hanzl, Mikúš. Druhý jmenovaný pálil bez přípravy z křídla, ale trefil pouze dobře postaveného brankáře Pavelku. O minutu později se již domácí ujali vedení: Lukeš nádherným pasem našel rozjetého Hübla a ten s přehledem poslal kotouč pod Pavelkovy betony.

Za pouhých 17 vteřin ovšem bylo vyrovnáno. Po chybě v rozehrávce se sám řítil na Petráska Koukal a stejně jako Hübl poslal puk přesně mezi betony. Hosté se mohli vzápětí ujmout i vedení, jenže dvojice Filip Pavlík, Miškář na domácího brankáře nevyzrála. V šesté minutě byl sám před hostujícím brankářem Jurčík, ale bekhendem vysoko přestřelil prázdnou branku.

Na druhé straně trefil v početní výhodě Rosandič brankovou konstrukci. V 14. minutě Ščotka zboural na útočné modré čáře Radovana Pavlíka, který byl velmi otřesen, putoval rovnou do kabin a do utkání již nezasáhl.

V závěru první části si domácí vypracovali dvě velké příležitosti. Nejprve po dobrém forčekinku čtvrté formace trefil Jurčík pouze lapačku strážce hostující branky a poté následovala akce, která byla kopií akce před první brankou Vervy. V hlavní roli byla opět dvojice Lukeš, Hübl, tentokrát však litvínovský centr zamířil těsně vedle tyčky.

V úvodu druhé části se řítil sám na Petráska Cingel, do zakončení se nedostal díky záchranné brzdě, kterou předvedl Kašpar a za svůj zákrok putoval na trestnou lavici. V oslabení ujel Hübl, Pavelka výtečně zakročil betonem. V 34. minutě se Petružálek ocitl tváří v tvář Pavelkovi, vyzrát na něj ale nedokázal. Poté měl jasný gól na hokejce Rákos, ležícího Petráska však nepřekonal a trefil pouze jeho beton.

V 47. minutě fauloval Romančík unikajícího Miškáře a rozhodčí nařídili trestné střílení. Litvínovský bek odnesl obranný zákrok zraněním a odkulhal do kabiny. Exekuce se ujal Paulovič, zvolil bekhendový blafák, který však Petrásek zastavil vyrážečkou. V 53. minutě vstřelil vítězný gól Smoleňák, který krásnou ranou bekhendem z mezikruží vymetl pavučiny v rohu domácí branky. Litvínovští si v závěrečných minutách žádnou brankovou šanci nevypracovali a prohráli tak i třetí utkání v novém roce.

Spartu nasměroval k výhře Klíma

Sparta porazila 3:2 Zlín a upevnila si postavení v elitní desítce extraligy. Pražané zůstali v tabulce devátí, na jedenáctý Zlín ale mají náskok šesti bodů. Mezi střelce Sparty se zapsala i posila Kevin Klíma, v brance hostů prožil výsledkově nepodařený návrat do mateřského klubu Libor Kašík.

Do prvního náznaku šance se dostal ve čtvrté minutě Buchtele, Kašík situaci ale se štěstím vyřešil. V osmé minutě ale už kapituloval a hned dvakrát v rozmezí 25 sekund. Nejprve jej až nečekaně lehce prostřelil Klíma, poté se prosadil Pech. Při druhém gólu měl ale Kašík smůlu, Kumstátovi při zakončení sjel puk z hokejky a jeho spoluhráč zakončoval do odkryté branky.

Hosty ale dva rychle inkasované góly nepoložily a ve zbytku první třetiny byli lepším týmem. Sedláček ani Lakatoš však ve slibných šancích Machovského nepřekonali. Ve 24. minutě zahrozil Zlín dokonce v oslabení, Machovský však Hermana po přečíslení tři na jednoho vychytal.

Uklidnit Spartu mohl poté Smejkal, jeho zakončení ale skončilo těsně vedle tyčky. Kašík poté Barany podržel v dalším oslabení a ve 37. minutě hosté v přesilovce snížili. Útočný faul Jonese potrestal Fořt.

Zvýšit vedení mohl na začátku třetí části Rousek, Kašík ale ve spolupráci se Žižkou ošemetnou situaci vyřešili. Aktivní Klíma poté nemířil přesně. V 50. minutě byl blízko vyrovnání Fořt, Machovského ale nepřekonal.

I díky tomu mohl při Hermanově vyloučení uklidnit domácí Kudrna, který tečoval Blainovu střelu od modré čáry. Gól však musel potvrdit videorozhočí, slovenský útočník zasáhl puk na hranici nepovolené hry vysokou hokejkou. V 59. minutě však byl vyloučen Buchtele a Zlín v přesilovce podpořené odvoláním brankáře snížil.

Vyrovnat se ale hostům již nepodařilo, i když pokračovali v power play. Sparta si tak připsala druhou výhru z posledních devíti domácích duelů.

Šťastný vystřelil Boleslavi bod navíc 

Hokejisté Mladé Boleslavi zvítězili na ledě Plzně 3:2 v prodloužení a připsali si již šestou výhru za posledních osm zápasů. Hosté po brance do šatny ovládli první třetinu, ale domácí dvěma góly v prostřední části skóre otočili. Středočechům se během třetí dvacetiminutovky podařilo vyrovnat a v nastavení rozhodl v čase 62:50 o zisku bonusového bodu David Šťastný.

Úvod utkání příliš vzruchu nepřinesl. Hosté vycházeli ze zabezpečené obrany a aktivnější domácí jen s obtížemi procházeli přes střední pásmo. Až v 10. minutě si vynutila nápor elitní plzeňská formace, Gulaš ale střelou z otočky trefil jen pravou tyčku. Za chvíli po individuálním průniku Kracíka najížděl z levé strany na Krošelje Němec, slovinský gólman si však s jeho bekhendovým zakončením poradil.

Postupně směrem dopředu se osmělující Mladoboleslavští se probudili v závěru první třetiny. Grim ještě v dobré pozici Frodla neprostřelil. Pouhé tři vteřiny před pauzou už ale plzeňský gólman střelu Vondrky z pravé strany jen vyrazil a dorážející Žejdl otevřel skóre.

Indiáni dokázali rychle odpovědět. Již po 66 vteřinách prostřední části totiž dorazil do sítě střelu Kodýtka Eberle. Následně domácí ovládli hru. Středočeši ovšem s vypětím všech sil přečkali šanci agilního Eberleho, přesilovková střela Kováře z mezikruží mířila nad a nepřesně zakončil v gólové pozici i nekrytý Straka.

Radost Indiánům přinesla až 35. minuta, kdy po přesné křížné přihrávce Kováře od levého hrazení upravil před branku sjíždějící Allen na 2:1. Na obrat ve skóre mohli Boleslavští zareagovat před druhou sirénou díky nedisciplinovanosti soupeře. Během téměř dvouminutové přesilovky pět na tři však po nabídce Vondrky napálil v největší příležitosti uzdravený Klepiš z levého kruhu jen pravou tyč.

Na začátku závěrečné třetiny se hosté dočkali vyrovnání díky Pláňkovi, který nahozením z pravého rohu útočného pásma překvapil Frodla. Plzeňští ve snaze získat zpět vedení otevřeli hru, hosté však pokazili několik brejků. Domácí postupně opět stupňovali nápor. Po vybídnutí Kaňákem netrefil v 52. minutě odkrytou branku Eberle.

V rušném závěru normální hrací doby nejprve tváří v tvář Krošeljovi neuspěl Straka a z protiútoku při přečíslení dvou na jednoho nepřekonal Frodla Němeček. Hosté ještě přečkali šanci Kováře při vyloučení Vondrky a utkání dospělo do prodloužení. V něm sice nejprve Vondrka neproměnil samostatný únik, ale v 63. minutě po špatném vyjetí Frodla pohodlně zavezl puk do branky Šťastný.

Chomutov udolal Pardubice na nájezdy

Chomutov vyhrál v souboji dvou posledních celků v Pardubicích 3:2 po nájezdech. Dynamo v utkání vedlo, ale hosté dvěma brankami v přesilovkách otočili stav ve svůj prospěch. Prodloužení zařídil rovněž při početní výhodě Ondřej Machala. Utkání rozhodl v rozstřelu útočník Vladimír Růžička mladší. Piráti tak odskočili svému soupeři v tabulce na rozdíl devíti bodů a na pět bodů se přiblížili dvanáctým Karlovým Varům.

Dynamo i se staronovou posilou Schausem v sestavě začalo aktivně a ve třetí minutě se po přihrávce Eklunda trefil zblízka Perret. Zápas nenabízel mnoho gólových šancí. Výjimkou po delší době byl únik Hovorky, jehož střelu ale Peters zlikvidoval. Chomutov si na vyrovnání počkal do přesilovky, kdy se hezkým manévrem uvolnil Raška a ranou na bližší tyč překvapil Hamerlíka.

V závěru první a především na začátku druhé třetiny měly Pardubice k dispozici dvouminutovou přesilovku pět na tři, ale nesehrály ji vůbec dobře. Až v jejím závěru začali domácí hráči pálit, ovšem Peterse výrazně neohrozili. Absenci gólových šancí na obou stranách v dalším průběhu nezměnily další přesilovky ani hra ve čtyřech.

Až ve 36. minutě se Chomutov při své páté početní výhodě v zápase dočkal. Růžička parádním pasem vyzval ke střele Janka a jeho dělovka se zastavila až v síti za Hamerlíkem. Chvíli nato mohl další branku přidat po šťastném odrazu puku Tomica, ale byl příliš blízko k brance na to, aby kvalitně zakončil.

Na začátku třetí třetiny se blýskl sólem Knot, jenže v zakončení mu puk sjel z hole. Na druhé straně trefil Eklund tyčku a Hovorka v dobré šanci jen Peterse. Vyrovnání se domácí hráči dočkali při přesilovce ve 49. minutě, kdy se z dorážky trefil Machala. Šance se pak střídaly na obou stranách, další gól mohl přidat právě Machala, výhru Chomutova pak odmítl skvělým zákrokem proti Svobodově bekhendové střele Hamerlík.

Zápas dospěl do prodloužení, do kterého si Piráti přenesli minutu a půl přesilovky čtyři na tři, ale Hamerlíkovu branku prakticky neohrozili. Nastavení šance nepřineslo a nájezdy neodvrátila ani krátká přesilovka Dynama. V samostatných nájezdech byli úspěšnější Piráti a rozhodující branku zařídil Růžička.

34. kolo hokejové extraligy:
HC Verva Litvínov - Mountfield Hradec Králové 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 3. V. Hübl (F. Lukeš) - 3. Koukal (Smoleňák, Cibulskis), 53. Smoleňák (Koukal, Zámorský). Rozhodčí: Hradil, Bejček - Komárek, Lučan. Vyloučení: 4:2. Bez využití. Diváci: 4623.

HC Škoda Plzeň - BK Mladá Boleslav 2:3 v prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 22. Eberle (Kodýtek), 35. Allen (Jan Kovář, Gulaš) - 20. Žejdl (Vondrka), 45. Pláněk, 63. D. Šťastný (Pláněk). Rozhodčí: Obadal, Pešina - L. Kajínek, K. Zavřel. Vyloučení: 4:4. Bez využití. Diváci: 5757.

HC Kometa Brno - HC Energie Karlovy Vary 3:1 (3:0, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Zaťovič (O. Němec, Baranka), 6. Štencel (L. Čermák), 10. P. Holík (Mueller) - 32. T. Mikúš (J. Černý, Roman Vlach). Rozhodčí: Hribik, Kubičík - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 3:5. Bez využití. Diváci: 7700 (vyprodáno).

Bílí Tygři Liberec - HC Olomouc 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 17. L. Krenželok (J. Vlach, Ordoš), 18. L. Hudáček (Birner), 30. Ševc (T. Hanousek, L. Hudáček), 36. Birner (M. Kvapil), 60. Šmíd (P. Jelínek) - 47. J. Galvas (Ostřížek). Rozhodčí: Jeřábek, Veselý - Gerát, Hynek. Vyloučení: 4:7. Využití: 2:0. Diváci: 5575.

HC Dynamo Pardubice - Piráti Chomutov 2:3 po sam. nájezdech (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Perret (Eklund), 49. Machala (Daniel Voženílek, Ihnacak) - 15. Raška (Klhůfek), 36. Jank (V. Růžička ml., Flemming), rozhodující sam. nájezd V. Růžička ml. Rozhodčí: Nikolic (Rak.), Kika - D. Jelínek, Brejcha. Vyloučení: 8:6, navíc Tomica (Chomutov) 10 min. Využití: 1:2. Diváci: 6465.

HC Sparta Praha - PSG Berani Zlín 3:2 (2:0, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 8. Kevin Klíma (Sill, Košťálek), 8. Pech (Kumstát), 53. A. Kudrna (Blain, P. Vrána) - 37. Fořt (Kubiš, J. Ondráček), 59. Lakatoš (D. Nosek). Rozhodčí: Šír, Horák - J. Frodl, Lederer. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:2. Diváci: 7236.

Foto: ČTK , Šálek Václav

Autor: ČTK





Čtěte dále

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Pro české cyklisty Jana Hirta a Josefa Černého Giro d'Italia předčasně skončilo. Oba měli pozitivní test na covid-19, který už v...

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Čeští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Rize výhrou nad Slovenskem 3:2, na níž se dvěma góly podílel útočník Lukáš...

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila českobudějovickému klubu pokutu 350 tisíc korun za fyzické napadení...

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Pardubický útočník Lukáš Sedlák sice v hodně pestré sezoně na klubové úrovni, kterou má za sebou, nedosáhl na týmovou trofej a...

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda Fotbalové asociace ČR (FAČR) Roman Berbr dnes u plzeňského okresního soudu odmítl kompletně celou obžalobu,...

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Fotbalisté Sparty remizovali ve šlágru 27. kola první ligy v přímém souboji o vedoucí příčku v tabulce se Slavií 3:3 a udrželi si...

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Pražské derby mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude šlágrem víkendového 27. kola první ligy. Sobotní 305. duel odvěkých rivalů...

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

Fotbalisté West Hamu s Vladimírem Coufalem v sestavě remizovali v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy 1:1 na hřišti...

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý.

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý

Sobotní šlágr 27. ligového kola mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude na Letné jako hlavní sudí řídit Dalibor Černý, kterého čeká...

Bývalý viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd.

Soudce v Turíně začal jednat o tom, zda Nedvěda a spol. čeká proces

Soud v Turíně se v pondělí začal zabývat případem fotbalového Juventusu a jeho představitelů včetně bývalého viceprezidenta Pavla...

Slovenský závodník Maťo Homola.

Hyundai Janík Motorsport bude i v roce 2023 závodit na evropských okruzích

Partnerský tým českého zastoupení Hyundai nasadí do seriálu TCR Eastern Europe tři vozy Elantra N TCR. Za volant usednou Slovák...

Ilustrační foto.

Pořadatelé OH 2024 shánějí 45 tisíc dobrovolníků, z toho alespoň 3000 s postižením

Organizátoři olympijských her v Paříži shánějí 45 tisíc dobrovolníků, kteří budou příští rok bez nároku na plat na této obří...

Ilustrační foto.

Soul se bude ucházet o OH 2036, tentokrát samostatně bez KLDR

Soul se bude ucházet o pořádání letních olympijských her v roce 2036. Tentokrát půjde o samostatnou kandidaturu. Neoživí se...

Ilustrační foto.

Ruští šachisté přešli pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz

Šachisté jako první z ruských sportovců přešli z evropské pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz mezinárodních startů....

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL.

Vrána prožil vítězný návrat do NHL, Washington ho přivítal vzpomínkovým videem

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL. Po nelehkém období, jímž si prošel koncem minulého roku, oblékl dres...

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval vystoupil na tiskové konferenci, 20. února 2023, Praha.

Výbor se chce aktivně účastnit jednání o startu Rusů a Bělorusů v Paříži

Český olympijský výbor (ČOV) se podle předsedy Jiřího Kejvala chce aktivně účastnit jednání o účasti či neúčasti ruských a...

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ.

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ

Zřejmě žádná jiná sportovní akce v historii samostatné České republiky nevyvolala tolik emocí jako hokejové měření sil na...

Ilustrační foto.

Řízení sportovní agentury čekají změny, novelu podepsal prezident Zeman

Řízení Národní sportovní agentury (NSA), která rozděluje sportovní dotace, se změní. Prezident Miloš Zeman ve středu podepsal...

Ilustrační foto.

Polsko uvažuje o společné kandidatuře na zimní OH 2034 se Slovenskem

Polsko uvažuje o pořádání zimních olympijských her v roce 2034, které by chtělo zorganizovat spolu se Slovenskem. Podle úterního...

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta.

Pelta u soudu znovu popřel, že ovlivňoval rozdělení sportovních dotací

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta ve čtvrtek u soudu znovu popřel obvinění, že ovlivňoval rozdělování sportovních dotací...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi