Slavii se vzdalují poháry, Plzeň spasil Petrželův gól po ruce

Fotbalisté Slavie remizovali v utkání s Jabloncem.

Fotbalisté Slavie remizovali ve 24. kole první ligy s Jabloncem bez branek a zkomplikovali si cestu do evropských pohárů. Pražané ve čtvrtém domácím utkání jarní sezony poprvé nevyhráli a na pátém místě tabulky ztrácí na čtvrtý Liberec už pět bodů. Jablonec v lize bodoval venku poprvé po čtyřech porážkách.

Oběma týmům chybělo ze zdravotních důvodů několik hráčů. Slavii scházel nejlepší střelec Škoda či obránci Latka s Mikulou, Jablonci se rozpadla stoperská dvojice a ve středu obrany musel zaskočit Rossi.

Domácí začali aktivněji, ale na velkou šanci se v Edenu dlouho čekalo. Oba celky hrozily spíše střelami z dálky. Ve 27. minutě napřáhl za vápnem dnes pravý bek Frydrych a Bárta jeho nepříjemnou ránu s potížemi vyrazil.

Po nudné pasáži přinesla další vzrušení až závěrečná pětiminutovka první půle. Nejprve z dobré pozice přestřelil nejaktivnější jablonecký hráč mladík Mihálik. Prakticky z protiakce byla blízko k vedení Slavia. Bořil udržel míč na hrací ploše, protlačil se až do vápna a napálil bližší tyč. Těsně před přestávkou pak napřáhl hostující Karavajev, ale brankář Pavlenka přesně mířený pokus vytáhl zpod břevna.

Slávisté začali druhou půli náporem, ale postrádali důraz ve finální fázi. V 63. minutě se z dálky opřel do míče Hušbauer a jablonecký gólman Bárta povedenou střelu vytáhl jen s vypětím všech sil.

Dvacet minut před koncem poslal domácí kouč Uhrin na trávník čerstvého Keniju a tlak Pražanů sílil. Nový hráč na hřišti vysunul v 79. minutě kolmicí do úniku Mešanoviče, ale ten Bártu nepropálil.

Slávisté "přikovali" soupeře před branku a další dvě gólové šance měl během minuty Mihalík. Slovenský záložník nejprve trefil hostujícího brankáře a poté ve skluzu u zadní tyče zamířil do brankové konstrukce. Stejně jako na podzim se tak oba celky rozešly smírně 0:0 a Slavia neporazila Jabonec už pošesté za sebou.

Plzni pomohla i ruka

Fotbalisté Viktorie Plzeň si ve Zlíně připsali už třináctou ligou výhru za sebou a minimálně do nedělní dohrávky mají dvanáctibodový náskok na druhou Spartu. Zlín dlouho ligového lídra trápil, neboť vedl od 9. minuty gólem Tomáše Poznara. Vyrovnávací gól Plzně vstřelil v 59. minutě Milan Petržela. Za protesty byl vzápětí vyloučen domácí obránce Matejov. V přesilovce vstřelil vítěznou branku hostí Ondřej Vaněk.

Na mokrém terénu se Zlín zaměřil na opatrnou hru s důrazem na defenzívu a rychlé protiútoky, z nichž hned ten první se dokonale povedl. Holík našel na hranici trestného území Poznara, který přes stopera Hubníka přesnou přízemní střelou otevřel skóre utkání. Tímto gólem ukončil po 581 minutách plzeňskou ligovou neprůstřelnost.

Po inkasované brance se Zlín zatáhl ještě více do defenzívy. Fotbalisté Viktorie se snažili křídelní hrou protivníka překvapit. Na pravé straně vynikal úniky technicky vybavený Petržela, zleva hrozil Kovařík. Jejich centrované míče ale většinou stačili stopeři Zlína Jugas s Hájkem odvracet.

V úvodním poločase lídr tabulky zahrozil pouze dvakrát. V 17. minutě centr Hrošovského s námahou Dostál vyrazil. O sedm minut později zlínský brankář pohotovým zákrokem chytil hlavičku Vaňka. Další akce Plzně navzdory výrazné územní převaze narážely na zformované zadní soupeře.

Po změně stran se hra oboustranně zrychlila. Plzeň zvýšila tlak, Zlín odpovídal stejnou zbraní. Střely Kovaříka a Petržely brankář Dostál vyrazil, na druhé straně dělovku obránce Hájka zlikvidoval Kozáčik.

V 59. minutě po pravé straně zaútočil Petržela. Při zpracování míče si pomohl rukou, protáhl se kolem Matejova i Hájka a vyrovnal. Matejov po vehementních protestech uviděl druhou žlutou kartu a utkání pro něj skončilo. O patnáct minut později Vaněk střelou z dvaceti metrů překvapil brankáře Dostála. Zlín i v početním oslabení bojoval, ale vyrovnat se mu nepodařilo.

Baník porazil Slovácko

Fotbalisté Ostravy porazili ve 24. kole nejvyšší soutěže Slovácko 2:1. O překvapivou výhru posledního celku tabulky se dvěma góly zasloužil Robert Hrubý, hosté už v závěru jen snížili Stanislavem Hofmannem. Baník teprve popáté v sezoně bodoval, na jaře si připsal druhou výhru. Na místa záchrany ale stále ztrácí třináct bodů.

Ostravský kouč Petržela po debaklu v Olomouci udělal hned pět změn v zahajovací sestavě a vrátily se mu v podobě konsolidovanějšího výkonu. Domácí na těžkém a vodou nasáklém terénu, skrápěným vytrvalým deštěm, v první půli soupeře v podstatě nepustili na dostřel Šromovy branky.

Po vyrovnané dvacetiminutovce se mírně nadechl Baník a z územní převahy se dobral i vedoucí gólově trefě. Mondekův volej se od Rady odrazil před Hrubého, který z devíti metrů nechytatelně překonal Heču. Poslední tým tabulky ve svém sedmém z osmi jarních utkání otevřel skóre.

Ubojovaný charakter utkání se na obtížném terénu ani po gólu nezměnil. Bojovnější Ostravané se s náročnými podmínkami srovnávali lépe a už v nastaveném čase mohli z brejku udeřit podruhé, ale Ožvolda akci nezakončil.

Ofenzíva Slovácka byla naprosto jalová a nulová. Hostující kouč Habanec už během první hodiny vyčerpal všechna střídání. Ke Konemu poslal i druhou věž a nejlepšího střelce Doška, ale opět mohlo zahřmět na protější straně. Hrubý se po dalším brejku dostal až za obranu, jenže Heča jeho křížný pokus zlikvidoval.

Až v závěrečné dvacetiminutovce Slovácko zvýšilo obrátky a zatlačilo soupeře před vápno. Na hlavu Koneho přilétl v 73. minutě kvalitní centr od Kerbra, ale hlavička neměla potřebnou tvrdost. Trápení bezzubých hostů zvýraznil v 79. minutě znovu Hrubý, který po dalších rychlém protiútoku ze vzduchu v nesnadné pozici usměrnil do sítě Mondekův centr.

Ale domácí neměli vyhráno. Už o dvě minuty později Hofmann hlavičkou snížil a hosté v závěru obléhali ostravskou šestnáctku, ale další příležitost už neměli.

Teplice padly v Jihlavě

Fotbalisté Jihlavy ve 24. kole první ligy vybojovali důležité domácí vítězství 2:1 nad Teplicemi. Vysočinu poslali v první půli do vedení Tomáš Kučera s Lukášem Vaculíkem, který proměnil penaltu. Severočeši už jen snížili zásluhou Štěpána Vachouška. Jihlava se tak vzdálila na šest bodů pásmu sestupu a bodově se dotáhla právě na Teplice.

Hráči Jihlavy se chtěli divákům rehabilitovat za výkon a prohru v minulém domácím zápase s Příbramí, do utkání však nevstoupili dobře a první desetiminutovka vyzněla jasně pro hosty. Teplice mohly jít do vedení, ale hlavičku Lüftnera po centru od rohového praporku dokázal zneškodnit brankář Hanuš.

Hned z protiútoku kontrovala Vysočina záložníkem Kučerou, jehož projektil po přihrávce Vaculíka ale skončil těsně vedle brány gólmana Chudého. Záložník, který je v Jihlavě na hostování z Plzně, se ale dočkal po půlhodině hry. Kučera zpoza vápna vystřelil a za pomoci teče jednoho z bránících hráčů Teplic skončil míč v síti.

Z pohledu domácích fotbalistů důležitý souboj o záchranu dostal ještě příznivější kontury dvě minuty před pauzou, když po faulu na Dvořáka v pohodě střelou k pravé tyči proměnil penaltu Vaculík.

Vysočina v té době mohla vést i výraznějším rozdílem, ale chvíli před tím Bazal dorážkou ve vápně trefil jen hostujícího obránce a Kučera v gólové šanci raději hledal přihrávkou lépe postaveného spoluhráče, a s tím si obrana Teplic dokázala poradit.

Šest minut po přestávce se Teplice dokázaly vrátit do zápasu. Na rozdíl jediného gólu upravil skóre záložník Vachoušek. S jeho střelou zpoza vápna si sice Hanuš ještě dokázal poradit, ale na následnou dorážku už byl krátký.

Veterán v sestavě Teplic mohl hned dvakrát srovnat v rozmezí 83. a 85. minuty, ale nejdřív mu jeho ránu po centru Kroba zlikvidoval Hanuš a následně jeho projektil zastavilo břevno jihlavské svatyně.

Definitivně mohl rozhodnout o vítězi jihlavský Hronek, jenž šel sám na teplickou branku, ale gólman Chudý jeho pokus o obstřel vyrazil na roh. V poslední minutě byl ještě po druhé žluté vyloučen hostující obránce Ciskaridze.

Liberec si upevnil čtvrté místo

Fotbalisté předposlední Olomouce ve 24. ligovém kole prohráli 1:2 v Liberci a zkomplikovali si boj o záchranu. Domácí Slovan si pojistil čtvrté místo, kde má už pětibodový náskok na Slavii. U Nisy už ve druhé minutě otevřel skóre Nizozemec Kevin Luckassen, ve druhém poločase odpověděl Petr Ševčík, ale Zdeněk Folprecht rozhodl o těsné domácí výhře. Závěr utkání nedohrál vyloučený brankář Sigmy Miloš Buchta.

Liberec začal výborně a hned z první akce se prosadil. Coufalův centr z pravé strany se dostal do šestnáctky k Luckassenovi, který nechytatelným volejem překonal Buchtu.

Olomouc si až na Chorého střelu vedle moc šancí nevypracovala. Domácí sice byli aktivnější, ale i jim chyběl v zakončení větší klid. Nepřesné byly pokusy Vůcha, Bakoše i Bartla, který s Buchtou přehodil i jeho branku.

Liberečtí zahazovali šance i v úvodu druhé půle, mezi tyče se tak nevešly střely Coufala a Breiteho. V 69. minutě tak pro Slovan přišel trest. Po nepovedené hlavičce Sýkory se k míči dostal Ševčík, narazil si s Hálou a přízemní ranou překonal Koubka.

Liberecký brankář ale už za osm minut založil gólovou akci dlouhým nákopem na Bakoše, který z levé strany našel přesně hlavičkujícího Folprechta. Ten mohl v závěru ještě pojistit náskok Severočechů, ale zblízka ztroskotal na Buchtovi, stejně jako o chvíli později autor první trefy Luckassen.

Olomoucký gólman ale v páté minutě nastavení předvedl nečekaný zkrat, když po faulu od střídajícího Pulkraba oplácel nejprve strčením a pak i hlavičkou a od rozhodčího dostal červenou kartu. Hosté poslední minuty dohrávali v brance s obráncem Faltou.

Boleslav dotáhla dvougólové manko

Fotbalisté Mladé Boleslavi podruhé za sebou dohnali dvoubrankové manko a ve 24. kole doma remizovali 2:2 s Duklou Praha. Hosté sice brzy vedli po gólech Jakuba Mareše a Bidje Manzii, ale Boleslav si ve druhé půli vytvořila velký tlak a Stanislav Klobása s Janem Chramostou se postarali o to, že Středočeši protáhli domácí neporazitelnost na deset utkání. Boleslav tak má na třetím místě náskok jediného bodu na Liberec.

Dukla v posledních třech zápasech nedala gól, ale v Mladé Boleslavi udeřila už po 46 vteřinách. Domácí ztratili míč, Manzia dlouhým centrem našel Mareše a ten hlavou utnul své čekání na ligový gól, které trvalo od loňského května.

Navíc v 11. minutě si oba role vyměnili. Po hezké akci propadla mladoboleslavská obrana, Mareš se dostal do pravého křídla a u vzdálenější tyče našel zcela volného Manziu, který pohodlně skóroval do prázdné branky. Jednadvacetiletý konžský útočník se tak dočkal první trefy v české lize. V základní sestavě přitom Manzia původně figuroval, ale na poslední chvíli nahradil Breznaníka, který se při rozcvičce zranil.

Dukla nadále svými kombinacemi zlobila domácí obranu. Mladá Boleslav zahrozila jen Kúdelovou hlavičkou po rohu. Pak až ve 24. minutě, kdy si naběhl za obranu Kalabiška a hledal Takácse, tomu však ve skórování zabránil na poslední chvíli skluzem Vrzal.

O poločase se trenér Jarolím rozhodl posílit útok a místo stopera Čmovše poslal do hry útočníka Chramostu. Domácí si hned vytvořili velký tlak, ale obrana Dukly odolávala a nepouštěla soupeře do větších šancí. Až v 64. minutě se hezky uvolnil Jánoš a jeho tvrdá střela z úhlu skončila těsně vedle tyče. Vzápětí při další Jánošově šanci opět dobře zasáhl Vrzal. Kalabiškovi zase sebral gól tečí centru brankář Rada.

Boleslav se dočkala čtvrthodiny před koncem, kdy Chramosta přiťukl míč Klobásovi a ten akci střídajících hráčů zakončil ranou do šibenice. Domácí to nakoplo a vzápětí dostal Chramosta míč za obranu a technicky usměrnil míč do branky podruhé. Středočeši se pak snažili ještě o vítěznou branku, jako se jim to povedlo před týdnem při obratu v Příbrami, ale to už hosté nedovolili.

24. kolo první fotbalové ligy

Slavia Praha - FK Jablonec 0:0

Rozhodčí: Jílek - Urban, Kubr. Bez karet. Diváci: 8085.

Sestavy:

Slavia: Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Souček - Zmrhal, Hušbauer, Barák (70. Kenija), Mihalík - Mešanovič (87. Železník). Trenér: Uhrin ml.

Jablonec: Bárta - Karavajev, Rossi, Kysela, Hybš - Hübschman - Trávník (76. Hanousek), Greguš, Kubista (21. Pospíšil), Mihálik - Tecl (87. Doležal). Trenér: Frťala.

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 2:1 (1:0)

Branky: 31. a 79. Hrubý - 81. Hofmann. Rozhodčí: Hrubeš - Blažek, Hock. ŽK: Granečný (Ostrava). Diváci: 3711.

Sestavy:

Ostrava: Šrom - Dostál, Kaša, Vraštil, Granečný - Ožvolda (90. Sukup), Mešaninov - Mondek, Hrubý, Holzer - Červenka (77. De Azevedo). Trenér: Petržela.

Slovácko: Heča - Reinberk, Rada, Hofmann, Šimko - Šumulikoski, Havlík - Biolek (63. Došek), Sadílek (40. Diviš), Civič (52. Kerbr) - Kone. Trenér: Habanec.

Vysočina Jihlava - FK Teplice 2:1 (2:0)

Branka: 32. Kučera, 43. Vaculik z pen. - 51. Vachoušek. Rozhodčí: Královec - Moláček, Hrabovský. ŽK: Dvořák - Táborský, Krob, Ciskaridze, Hora. ČK: 90. Ciskaridze. Diváků: 2873.

Sestavy:

Jihlava: Hanuš - Kukol, Krejčí, Tlustý, Urdinov - Kučera, Šulek - Bazal (86. Fulnek), Hronek (90. Mišůn), Vaculík (80. Voltr) - Dvořák. Trenér: Hipp.

Teplice: Chudý - Hora, Lüftner, Ciskaridze, Krob - Soungole, Ljevakovič (46. Kodeš) - Nivaldo (46. Kukec), Táborský (75. Chukwuma), Fillo - Vachoušek. Trenér: Vavruška.

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 2:1 (1:0)

Branky: 2. Luckassen, 77. Folprecht - 69. P. Ševčík. Rozhodčí: Ardeleánu - Pelikán, Vlasjuk. ŽK: Folprecht, Jefremov, Pulkrab - Ordoš, Hála. ČK: 90.+5 Buchta (Olomouc). Diváci: 3398.

Sestavy:

Liberec: Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Breite, Folprecht - Bartl (78. Jefremov), Luckassen (83. Shala), Vůch - Bakoš (90.+2 Pulkrab). Trenér: Trpišovský.

Olomouc: Buchta - Hála (81. Malec), Šindelář, Radakovič, Falta - Navrátil, P. Ševčík, Plšek (67. Houska), Ordoš, Petr (59. Zahradníček) - Chorý. Trenér: Jílek.

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 2:2 (0:2)

Branky: 76. Klobása, 80. Chramosta - 1. Mareš, 11. Manzia. Rozhodčí: Jech - Mokrusch, Ratajová. ŽK: Ščuk - Čajič. Diváci: 2564.

Sestavy:

M. Boleslav: Šeda - Jánoš, Kúdela, Čmovš (46. Chramosta), Fleišman - Ščuk, J. Rada - Čermák, Takács (59. Klobása), Kalabiška (72. Vodháněl) - Magera. Trenér: Jarolím.

Dukla: F. Rada - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Hanousek, Daniel Tetour (81. Smejkal), Považanec - Čajič, Mareš (87. Jurendič), Manzia (72. Néstor). Trenér: Kozel.

Fastav Zlín - Viktoria Plzeň 1:2 (1:0)

Branky: 9. Poznar - 59. Petržela, 74. Vaněk. Rozhodčí: Paták - Wilczek, Kotík. ŽK: Matejov - Hejda, Hubník. ČK: 59. Matejov. Diváci: 4162.

Sestavy:

Zlín: Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Bartolomeu (46. Vukadinovič), Holík (82. Benčík) - Janíček (70. Živulič), Motal, Koreš - Poznar. Trenér: Páník.

Plzeň: Kozáčik - Matějů, Hubník, Hejda, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela (72. Kopic), Kolář, Kovařík (90. Rajtoral) - Holenda (89. Fořt). Trenér: Krejčí.

Foto: facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal

Autor: ČTK





Čtěte dále

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Pro české cyklisty Jana Hirta a Josefa Černého Giro d'Italia předčasně skončilo. Oba měli pozitivní test na covid-19, který už v...

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Čeští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Rize výhrou nad Slovenskem 3:2, na níž se dvěma góly podílel útočník Lukáš...

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila českobudějovickému klubu pokutu 350 tisíc korun za fyzické napadení...

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Pardubický útočník Lukáš Sedlák sice v hodně pestré sezoně na klubové úrovni, kterou má za sebou, nedosáhl na týmovou trofej a...

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda Fotbalové asociace ČR (FAČR) Roman Berbr dnes u plzeňského okresního soudu odmítl kompletně celou obžalobu,...

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Fotbalisté Sparty remizovali ve šlágru 27. kola první ligy v přímém souboji o vedoucí příčku v tabulce se Slavií 3:3 a udrželi si...

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Pražské derby mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude šlágrem víkendového 27. kola první ligy. Sobotní 305. duel odvěkých rivalů...

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

Fotbalisté West Hamu s Vladimírem Coufalem v sestavě remizovali v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy 1:1 na hřišti...

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý.

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý

Sobotní šlágr 27. ligového kola mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude na Letné jako hlavní sudí řídit Dalibor Černý, kterého čeká...

Bývalý viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd.

Soudce v Turíně začal jednat o tom, zda Nedvěda a spol. čeká proces

Soud v Turíně se v pondělí začal zabývat případem fotbalového Juventusu a jeho představitelů včetně bývalého viceprezidenta Pavla...

Slovenský závodník Maťo Homola.

Hyundai Janík Motorsport bude i v roce 2023 závodit na evropských okruzích

Partnerský tým českého zastoupení Hyundai nasadí do seriálu TCR Eastern Europe tři vozy Elantra N TCR. Za volant usednou Slovák...

Ilustrační foto.

Pořadatelé OH 2024 shánějí 45 tisíc dobrovolníků, z toho alespoň 3000 s postižením

Organizátoři olympijských her v Paříži shánějí 45 tisíc dobrovolníků, kteří budou příští rok bez nároku na plat na této obří...

Ilustrační foto.

Soul se bude ucházet o OH 2036, tentokrát samostatně bez KLDR

Soul se bude ucházet o pořádání letních olympijských her v roce 2036. Tentokrát půjde o samostatnou kandidaturu. Neoživí se...

Ilustrační foto.

Ruští šachisté přešli pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz

Šachisté jako první z ruských sportovců přešli z evropské pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz mezinárodních startů....

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL.

Vrána prožil vítězný návrat do NHL, Washington ho přivítal vzpomínkovým videem

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL. Po nelehkém období, jímž si prošel koncem minulého roku, oblékl dres...

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval vystoupil na tiskové konferenci, 20. února 2023, Praha.

Výbor se chce aktivně účastnit jednání o startu Rusů a Bělorusů v Paříži

Český olympijský výbor (ČOV) se podle předsedy Jiřího Kejvala chce aktivně účastnit jednání o účasti či neúčasti ruských a...

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ.

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ

Zřejmě žádná jiná sportovní akce v historii samostatné České republiky nevyvolala tolik emocí jako hokejové měření sil na...

Ilustrační foto.

Řízení sportovní agentury čekají změny, novelu podepsal prezident Zeman

Řízení Národní sportovní agentury (NSA), která rozděluje sportovní dotace, se změní. Prezident Miloš Zeman ve středu podepsal...

Ilustrační foto.

Polsko uvažuje o společné kandidatuře na zimní OH 2034 se Slovenskem

Polsko uvažuje o pořádání zimních olympijských her v roce 2034, které by chtělo zorganizovat spolu se Slovenskem. Podle úterního...

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta.

Pelta u soudu znovu popřel, že ovlivňoval rozdělení sportovních dotací

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta ve čtvrtek u soudu znovu popřel obvinění, že ovlivňoval rozdělování sportovních dotací...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi