Otcem se stal Eliáš i Dlouhý. Opět k mání je Menzelová

Olga Menzelová.

Kdo přivedl mezi lednem a prosincem 2010 na svět potomka, kdo se vdal, kdo se rozvedl? On-line deník TÝDEN.CZ přináší přehled těch nejzajímavějších událostí z českého showbyznysu.

Leden 2010

Frontman rockové skupiny Kabát Josef Vojtek se 2. ledna potřetí oženil. Jeho manželkou se stala tanečnice Jovanka Skrčeská. Z prvního manželství má pětačtyřicetiletý Vojtek dospělého syna Josefa; několik let žil s herečkou Sabinou Laurinovou, s níž má osmiletou dceru Valentýnu. Tříletého syna Matyáše má se svou druhou ženou - tanečnicí Libuší Vojtkovou.

Únor 2010

Zuzana Belohorcová.Moderátorka Zuzana Belohorcová porodila podnikateli Vlastovi Hájkovi 3. února holčičku Salmu Hájkovou. Děvče přišlo na svět v pražské porodnici v Motole přirozenou cestou a po narození vážilo 3,3 kg a měřilo 49 centimetrů.

8. února soud rozvedl déle než 33 let trvající manželství textaře a bývalého majitele sázkové společnosti Fortuna Michala Horáčka a jeho ženy Rut. Manželé, kteří spolu měli již dvě dospělé děti, prý spolu už dlouho nežili.

V únoru vyvrcholila krize manželství nejlépe placeného domácího moderátora Leoše Mareše, který se odstěhoval od své ženy Moniky. Důvodem k rozchodu měla být Marešova nevěra s modelkou Gábinou Dvořákovou. Expartneři, kteří spolu vychovávají dva syny, čtyřletého Jakuba a dvouletého Matěje, si v současné době našli jiné partnery. Mareš žije s modelkou Hanou Svobodovou, jeho žena Monika s podnikatelem Martinem Řezáčem.

Manželství Mirka a Pavly Topolánkových bylo rozvedeno letos 22. února. Manželství soud rozvedl po třech a půl letech od chvíle, kdy bývalý šéf ODS oficiálně přiznal vztah s bývalou místopředsedkyní sněmovny Lucií Talmanovou. Partneři spolu mají syna Nicolase. S manželkou Pavlou má Mirek Topolánek tři děti: Petru, Janu a Tomáše. Pavle Topolánkové po rozvodu připadl byt na pražských Hradčanech za 8,5 milionu korun a chata s pozemkem v Čeladné.

Miss ČR 2009 Zuzana Jandová.Modelka a Miss ČR 2009 Zuzana Jandová se rozešla se svým přítelem. Na veřejnosti se ukazovala po boku albánského podnikatele jménem Ago Símitči. Za rozchodem prý stojí modelčina pracovní vytíženost a časté pracovní cesty za modelingem do zahraničí.

Miss ČR z roku 2000 Michaela Salačová porodila 24. února syna Olivera. Sto sedmdesát sedm centimetrů vysoká modelka a dýdžejka, která Miss ČR vyhrála jako sedmnáctiletá, nyní žije s manželem Daliborem Vajčnerem v jedné z vesniček u Brna.

Březen 2010

V březnu vyšlo najevo, že se schyluje k rozvodu mezi bývalým ministrem pro lidská práva a hudebníkem Michaelem Kocábem a jeho ženou Marshou. O rozpadu dlouholetého manželství se hovořilo už nějaký čas, před několika lety byl Kocáb vídán po boku zpěvačky Emily Kinské, v posledních měsících měl mít vztah se svou tiskovou mluvčí Lejlou Abbasovu. Kocáb se s Abbasovou jako její oficiální partner objevil na veřejnosti poprvé v listopadu.

Žádost o rozvod podala také modelka a Miss ČR 2005 Lucie Králová. Ta se rozhodla odejít po dvou letech manželství od svého partnera Zdeňka Kaufmanna, se kterým má dva malé syny. Za rozpadem vztahu prý stojí Kaufmannovy zálety.

20. března oženil svého nejstaršího syna, knížete Johannese zvaného Aki, předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg. Jeho syn pojal za manželku osmatřicetiletou baronku Dianu Orgovanyi-Hansteinovou. Svatba se odehrála na rodinném zámku Schwarzenbergů Murau.

Duben 2010

Mahulena Bočanová.Čtyřiačtyřicetiletá herečka a moderátorka Mahulena Bočanová ukončila vztah s třicetiletým přítelem Jakubem Vytáčkem. Scházet se spolu začali na sklonku loňského roku, poté, co Bočanová oznámila rozvod s dvaačtyřicetiletým manželem Viktorem Mrázem, který od Bočanové a jejich osmileté dcery odešel za pětatřicetiletou zpěvačkou Martou Jandovou.

Manželka režiséra Jiřího Menzela, třiatřicetiletá Olga Menzelová, přiznala, že už delší dobu nežije s pětapadesátiletým režisérem Jaroslavem Brabcem. S ním vychovávala rok a půl starou dceru Annu Karolínu.

Další celebritou v pořadí, která ukončila svůj vztah, je moderátorka odpoledních Televizních novin na Nově, čtyřiatřicetiletá Kristina Kloubková. 21. dubna ji a jejího manžela, o šest let staršího Alana Bastiena, rozvedl Městský soud v Praze.

Květen 2010

Herec Roman Vojtek, který se do podvědomí diváků dostal především rolí v seriálu České televize Vyprávěj, se stal 3. května poprvé otcem. Jeho žena Tereza mu porodila holčičku Editu.

Mnohonásobný český slavík Karel Gott se v sedmdesáti letech stal poprvé dědečkem. Jeho nemanželská dcera Lucie 8. května povila syna Vojtěcha. Chlapečka, který měřil 50 centimetrů a vážil 3,21 kilogramu, porodila manželovi a kuchaři Janu Kovaříkovi.

Sedmatřicetiletá herečka Alice Bendová se stala 20. května podruhé maminkou, když se jí narodila dcera Alice. S manželem Václavem mají již tříletého syna.

Červen 2010

Mirek Topolánek s Lucií Talmanovou.Bývalý premiér a předseda ODS Mirek Topolánek se 3. června oženil s třiačtyřicetiletou Lucií Talmanovou, s níž má již tříletého syna Nicolase. 

Dvaačtyřicetiletý herec Michal Dlouhý se stal 11. června podruhé otcem, když se jeho manželce Zuzaně narodila dcera Karolína.

12. června se po několikaletém vztahu provdala ředitelka České Miss a Miss ČR, bývalá modelka a mluvčí ODS Michaela Maláčová. Tajně si vzala finančníka Zdeňka Bakalu, s nímž má už tři děti.

Červenec 2010

Politici Věcí veřejných - ministr dopravy Vít Bárta a místopředsedkyně sněmovny Kateřina Klasnová - se vzali 10. července v luxusním zámečku v Mcelích nedaleko Prahy. Bárta i Klasnová jsou ve vysoké politice nováčci. Jejich strana vstoupila do sněmovny teprve po letošních volbách a stala se jednou ze stran koaliční vlády.

Moderátorka Odpoledních novin na Nově Renata Czadernová se 16. července provdala v ostravském zámečku za svého přítele, kameramana Davida Ochmana. Pár spolu žil před sňatkem pět let.

Složením manželského slibu zpečetili v Praze svůj vztah tenista Radek Štěpánek a bývalá tenistka Nicole Vaidišová. Církevního obřadu v katedrále sv. Víta na Pražském hradě se 17. července zúčastnilo pět desítek hostů, mezi nimiž nechyběli ani hokejista Jaromír Jágr či brankář fotbalové Chelsea Petr Čech.

Ve stejný den, 17. července, se oženil také místopředseda sociální demokracie Milan Urban. Jeho manželkou se stala Helena Židková, která byla jeho asistentkou v Poslanecké sněmovně. Manželský slib složili ve Zbraslavicích na Kutnohorsku.

Zakladatel dnes už rozpadlé skupiny Lucie Michal Dvořák se stal 19. července poprvé otcem. Syn Michal se dýdžejce Lucii Kvasnicové, známé jako DJ Lucca, narodil v pražském Podolí. Bývalý člen skupiny Lucie byl třikrát ženatý, o další svatbě prý zatím neuvažuje.

Tanečník Yemi a jeho přítel Jaromír se rozhodli úředně zpečetit svůj téměř čtyřletý vztah. Registrované partnerství snoubenci uzavřeli 24. července. První registrované manželství v českém showbyznysu uzavřeli manažer a producent českých hvězd Janis Sidovský a zpěvák Pavel Vítek v roce 2006, hned poté, co poslanci schválili zákon o registrovaném partnerství.

Zpěvačka Aneta Langerová.Zpěvačka Aneta Langerová prý ukončila šestiletý vztah se svou přítelkyní, šéfkou hudebního vydavatelství Supraphon Ivou Milerovou. Třiadvacetiletá Langerová dříve své milostné vztahy nekomentovala a po čtyřech letech spekulací o její orientaci se poprvé svěřila médiím až letos v únoru.

Srpen 2010

Stříbrná olympijská medailistka z Atén Lenka Šmídová se provdala 14. srpna po dvouleté známosti za podnikatele Marka Vydru. Pětatřicetiletá jachtařka vychovává s partnerem roční dceru Viktorii, své "ano" si řekli v Ledeburských zahradách pod Pražským hradem

Po třech měsících vztahu se rozešli zpěvačka Šárka Vaňková a režisér Filip Renč, kteří se dokonce v červenci zasnoubili na exotickém Bali. Pár se dal dohromady v květnu na společném obědě, který se prý protáhl na několik hodin. Do režisérovy náruče se finalistka první řady SuperStar uchýlila po rozchodu se zpěvákem Danem Hůlkou. Renčovi zase nevyšel vztah s tanečnicí Kristinou Kloubkovou, mladší o deset let.

Září 2010

Simona Krainová.Sedmatřicetiletá Simona Krainová si nechala navléknout snubní prstýnek od svého o tři roky mladšího partnera Karla Vágnera. Se synem skladatele Karla Vágnera chodí od loňského roku a tajná svatba proběhla 3. září na Staroměstské radnici v Praze.

Moderátorka Kateřina Kristelová porodila 5. září holčičku Claudii. Otcem dítěte je hokejista Martin Tůma. Kateřina Kristelová a Martin Tůma si řekli ano v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Klánovicích letos v dubnu. Pár žije střídavě v Českých Budějovicích a Praze.

Bývalá hvězda NHL a v současné době poslanec za ČSSD Jiří Šlégr skoncoval nejen s hokejovou kariérou, ale také se svým manželstvím. Šlégr měl opustit svou ženu Kateřinu kvůli mladší milence.

Říjen 2010

Rozvodem skončilo druhé manželství osmačtyřicetiletého herce Gustava Bubníka s manželkou Soňou.

2. října se provdala dvaatřicetiletá herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Markéta Plánková za bývalého televizního reportéra Daniela Častvaje. Své ano si pár řekl na zámku v Dobřichovicích u Prahy. Na svatbě nechyběla ani Plánkové dcera Agáta, kterou má s hercem a režisérem Romanem Štolpou.

Listopad 2010

Sedmatřicetiletá modelka Simona Krainová se stala 4. listopadu novopečenou maminkou. V porodnici U Apolináře porodila syna Maxe, který se narodil dva týdny před termínem. Hudebník Karel Vágner se tak stal dědečkem.

Skifařskému mistrovi světa Ondřeji Synkovi se 17. listopadu narodila první dcera Alice. Dcera při porodu vážila čtyři kilogramy a měřila 52 centimetrů. Pro Synka bylo pohlaví potomka překvapením.

Hokejista Patrik Eliáš spolu s manželkou Petrou Volákovou přivítali na svět prvorozenou dceru Sophii Gabriellu. Holčička se narodila 27. listopadu. Eliáš na své webové stránce prozradil, že dcerka vážila při narození 2,65 kg a měřila 46 centimetrů. Útočník dostal od svého klubu volno a při porodu nechyběl.

Prosinec 2010

Herečka Veronika Freimanová přestala tajit svého milence a po rozchodu s nevěrným režisérem Jaroslavem Brabcem je prý opět šťastná. Po rozvodu s manželem, který herečku podváděl s Olgou Menzelovou, se po jejím boku začal objevovat jihočeský architekt Vladimír Boučka

V prosinci vyšlo najevo, že také vztah exministra a poslance Petra Bendla (ODS) s manželkou, která prodává šperky, se otřásá a začali žít odděleně. Jeho o tři roky starší žena Tamara, majitelka firmy Carollinum, začala ve společnosti prý používat předchozí jméno Kotvaldová.

Miss ČR 2009 Zuzana Jandová.

Zuzana Belohorcová.

Mahulena Bočanová.

Mirek Topolánek s Lucií Talmanovou.

Zpěvačka Aneta Langerová.

Simona Krainová.

Foto: archiv , Matúš Tóth

Autor: Lucie Ulmanová





Čtěte dále

Zpěvačka Dua Lipa obsadila druhé místo v žebříčku nejbohatších mladých britských umělců a pomyslně šlape Harrymu Stylesovi na paty.

Harry Styles vyhlášen nejbohatší britskou mladou hvězdou

Zpěvák, model a herec Harry Styles opět zabodoval. Již podruhé byl vyhlášený nejbohatší mladou hvězdou Velké Británie, která...

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina.

Anička Slováčková promluvila o rakovině

Tato zpráva se nám ani v nejmenším nesděluje lehce. Zpěvačce Anně Julii Slováčkové byla v jejích 28 letech znovu potvrzena...

Díky synovi jsem se zase začal mít rád

Díky synovi jsem se zase začal mít rád

Je slavný a úspěšný. Pokaždé tomu tak nebylo. Po slibném začátku životní cesta zavedla Marka Ztraceného do špatné uličky. Ocitl...

Sklo je pro mě materiál číslo jedna

Sklo je pro mě materiál číslo jedna

Před několika lety úspěšně působila v Paříži, kde nastartovala svoji uměleckou dráhu, ale vrátila se domů. Od té doby profesně...

Stanislava Jachnická má evidentně slabost pro populárního herce.

Stanislava Jachnická se nechala unést

Premiéru romantické akční komedie Kaskadér si v pražském multikině nenechala ujít řada známých osobností. Mezi nimi nechyběla ani...

Pavel Nový.

Pavel Nový: Z ničeho se nemá dělat věda, natož ze života

Pavel Nový se narodil v Plzni. Od roku 1989 je členem Studia Ypsilon. Značnou popularitu mu přinesla komedie Marie Poledňákové S...

David Prachař se synem Františkem a dcerou Josefínou.

Prachařovi mají umělecké geny v krvi. Půjde pátá generace v rodinných stopách?

Prachař už není jen obyčejné příjmení. Je to značka. Alespoň v hereckém světě. Hrají, dabují, zpívají a jejich práce vždycky...

Lucie Bílá oslavila narozeniny.

Lucie Bílá dostala speciální dárek

Pro oslavu 58. narozenin si Lucie Bílá vybrala domácí půdu. Gratulanty a novináře pozvala do svého divadla. Nechyběl její partner...

Natálie Kocábová spolupracuje s Janem Hřebejkem.

Natálie Kocábová spolupracuje s úspěšným režisérem. Napsala seriál

Spisovatelka Natálie Kocábová o sobě dlouho nedala vědět. Nedávno však na tiskové konferenci Voyo a televize Nova prozradila, že...

Jaromír Hanzlík se ve filmu mění v rybu, konkrétně v kapra, a to i na reálné rušné ulici. Kolemjdoucí na něj tak s naprostým úžasem zírali, když seděl v podřepu a naprázdno otevíral pusu jako ryba. S režisérem se snažil smlouvat, ale moc platné mu to nebylo, dokonalost scény byla důležitější než hercův ostych.

Konec vodníků v Čechách: natáčení filmu zkomplikovala tragédie

Filmová komedie Václava Vorlíčka Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách patří k českým klasikám. Možná jste...

Jiřina Bohdalová zavzpomínala na natáčení slavných filmů.

Jiřina Bohdalová zazářila na festivalu

Není moc kulturních akcí, které by propojovaly mladé lidi s nejstarší generací. Na pátý ročník Comic Con Prague dorazilo téměř 27...

Miloš Zapletal s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou.

Spousta krásy na jednom místě. Miss slavila výročí

Zakladatel soutěže Miss Československo, později Miss České republiky, Miloš Zapletal (81) na své krásky nezapomíná. U...

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta zazpívali na koncertě Lary Fabian.

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na pódiu. Zazpívali pro dobrou věc

Být předskokany světové hvězdy není snadný úkol. Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta se ho však zhostili se ctí....

Marek Ztracený sice ohlásil pracovní přestávku, přesto si našel příjemný přivýdělek.

Marek Ztracený výrazně zlevnil

Jak SEDMIČKA před časem informovala, po loňských koncertech v pražském Edenu zpěvák Marek Ztracený (39) značně navýšil svou cenu....

Děti Vlastimila Brodského Tereza a Marek pokračují v herectví.

Klan Brodských: obrovský talent i křehká duše

Z mnoha herců, kteří se objevují na televizních obrazovkách, byl Vlastimil Brodský skutečně výjimečnou osobností s jedinečným...

Lucie Borhyová v reklamní kampani.

Lucie Borhyová má nový kšeft. Stala se tváří kabelek

Moderátorka Lucie Borhyová přiznává, že jako hvězda televizního zpravodajství přichází o obrovské peníze z reklamy. Jednu výjimku...

Petra Hřebíčková, Marek Němec, Jana Švandová.

Módní policie: hvězdy se hodily do gala. Kdo slízl kritiku?

Nejen světové, ale také české celebrity jsou pod neustálým drobnohledem médií. Každý by se měl umět dobře reprezentovat a snažit...

Céline Dion se opatrně vrací do veřejného života.

Céline Dion promluvila o svém zdraví a ukázala formu

Kanadská zpěvačka Céline Dion je hvězdou světového formátu. Před dvěma lety Dion fanouškům oznámila, že se potýká se vzácným...

Dagmar Jandová a Václav Slabyhoudek.

Dagmar Jandová a Václav Slabyhoudek: Lidé nám fandí

Jejich občanská jména Václav Slabyhoudek a Dagmar Jandová vám možná nic neřeknou. Pokud ale použijeme jejich přezdívky Lišák a...

Ivana Gottová, Bořek Slezáček, Gabriela Gunčíková.

Slavní Češi, kteří randili se zahraničními hvězdami

K idolům se má vzhlížet, někdo se idolem stane sám. Některým Čechům se podařilo zaujmout dokonce zahraniční celebrity. Koho...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi