Vyhrálo Kladno, Pardubice i Litvínov. Gulaš má klubový rekord

Zleva Antonín Melka z Kladna, brankář Brna Karel Vejmelka a Ondřej Němec z Brna.

Hokejisté Pardubic zvítězili v 50. kole extraligy na ledě mistrovského Třince 3:2 a dvě utkání před koncem základní části si udrželi tříbodový náskok před posledním Kladnem. Hosté vyhráli venku pošesté v řadě, góly na 2:0 a 3:1 vstřelili Radoslav Tybor a Michal Vondrka ze sólového úniku. Oceláři trefili v závěru při hře bez brankáře horní tyčku.

Poslední vzájemný zápas skončil v Třinci jednoznačnou výhrou domácích 7:0, kteří tehdy položili základ úspěchu třemi góly v první třetině. Tentokrát úvodní část nabídla hlavně velký urputný boj. A byť se Oceláři tlačili dopředu, tak se hrálo oboustranně bez výrazných šancí. Domácím fanouškům ale jednou zatrnulo, když se po střele Zacharčuka rozezvučela branková konstrukce.

Skóre se změnilo ve 24. minutě. Při pardubické přesilové hře vyslal Zacharčuk od modré čáry prudkou přihrávku, do které vložil v mezikruží Poulíček hůl a usměrnil puk mimo Kváčův dosah. Třinec sehrál v polovině zápasu dobře přečíslení tři na dva, Gernát ale trefil z druhé vlny jen tyč. Místo vyrovnání udeřilo na druhé straně. Domácí obraně ujel Tybor a střelou pod vyrážečku zvýšil.

Pardubický brankář Kantor, který má s Třincem titul z loňského roku, držel čisté konto až do čtyřicáté minuty. V závěru druhé třetině fauloval Zacharčuk v rohu kluziště Gernáta a vyfasoval trest 2+10 za zásah do oblasti krku a hlavy. Třinec přesilovou hru využil už po 21 sekundách trefou Stránského, který je s 21 góly nejlepším střelcem Ocelářů.

Aktivitu domácích zmrazil ve 46. minutě Vondrka, který zakončil sólový únik přesnou střelou nad vyrážečku. Třinec se ale nevzdal. Růžičkovu střelu zachytil Kantor betonem až za brankovou čárou a na platnost gólu upozornil při prvním přerušení hry videorozhodčí. Domácí se odhodlali 82 sekund před koncem ke hře bez brankáře a Pardubice zachránila po střele Rotha od modré čáry branková konstrukce.

Brno x Kladno

Hokejisté Kladna zvítězili v Brně nad Kometou 2:1 a stále mají naději na záchranu v nejvyšší soutěži. Domácí vedli brankou Petera Muellera, za hosty vyrovnal Brendan O'Donnell a vítězný gól vstřelil za asistence Jaromíra Jágra ve 46. minutě Ladislav Zikmund. Kladno ztrácí shodně tři body na Litvínov, Pardubice i Vítkovice.

Úvod zápasu patřil domácím, kteří nasadili do hry tři juniory a dva dorostence. Gólová odměna za úvodní nápor přišla v osmé minutě, kdy se Mueller proháčkoval středem obrany a překonal Brízgalu, který na poslední chvíli po rozcvičení vystřídal zraněnou kladenskou jedničku Godlu.

Kladno bylo blízko vyrovnání v přesilové hře, ale Jágrovu dorážku z bezprostřední blízkosti vychytal Vejmelka. Ten chytil i střelu Barinky a doložil tak pevnost a kompaktnost brněnské obrany.

Hosté hráli na přelomu první a druhé třetiny přesilovou hru, která i bez využití odstartovala jejich nápor a ofenzívu. Opět pálil nebezpečně Jágr, připojil se k němu Stach, ale Vejmelka byl vždy na místě. Brněnský gólman kapituloval až po dlouhém sólu O'Donnella z vlastního pásma v polovině základní hrací doby.

Šance se pak střídaly na obou stranách, u domácích měli gól na hokejkách Vincour a Holík, u Kladna Zikmund a Vampola.

Vzhledem k průběžným výsledkům Litvínova a Pardubic stálo Kladno před těžkým úkolem - odvézt si z Brna jakýkoliv bodový zisk. Jeho ofenzívu opět táhl Jágr, ale ani při jeho dalším pokusu Vejmelku nepřekonal.

Kladno ustálo tlak Komety v přesilovce a udeřilo po akci svého majitele, který nahrál Zikmundovi a jeho střela vymetla horní roh Vejmelkovy branky. Kometa hrála v dalším průběhu dvě přesilovky, jenže domácím stála v cestě kladenská bojovnost. Díky svému nasazení ustáli Středočeši i pokus Brna o vyrovnání během závěrečné power play.

Litvínov x Vítkovice

Hokejisté Litvínova vyhráli nad Vítkovicemi 4:0, zabrali po dvou porážkách a posunuli se na 11. místo. Mají ale stejně bodů jako dvanácté Pardubice i nově až třinácté Vítkovice a o tři body více než poslední Kladno. Dvěma brankami pomohl k úspěchu Vervy útočník Richard Jarůšek, slovenský gólman Jaroslav Janus udržel poprvé v sezoně čisté konto.

Duel byl věnován akci Vlasatý zápas, při které litvínovský klub ve spolupráci se spolkem Nové háro, HC Olomouc a Nadací Unipetrol podpořil mladou maminku Janu Ryšánkovou, která prochází onkologickou léčbou. Hráči Vervy byli na rozbruslení s příčesy a kapitán Viktor Hübl v růžovém dresu.

Litvínov začal aktivně a největší šanci měl v úvodu ve čtvrté minutě Říha, který ale z dorážky minul odkrytou branku. Další možnost měl Kudla, ale Dolejš zasáhl. Na druhé straně se prodral Mallet před branku, ztroskotal však na Janusovi.

Další příležitost měli domácí při přečíslení tří na jednoho, ale Gerhátův pokus po kombinaci s Válkem ukryl Dolejš v lapačce. Vítkovický gólman si poradil i s šancí Janského. Na přelomu první a druhé části se hosté ubránili při Romanově trestu.

Z vedení se radoval Litvínov ve 27. minutě, kdy se trefil od modré čáry Moravčík. Hned za 64 sekund měli Severočeši už dvoubrankový náskok. Dolejš vyrazil Hedbergovu střelu, k puku se ale dostal Jarůšek, přehodil si puk z forhendu na bekhend a zakončil do odkryté branky. Ostravané odolali při dvou trestech Malleta a mezitím měl možnost Dej.

Ve 44. minutě při první vítkovické přesilovce v utkání při Douderově vyloučení měli možnost Schleiss a Hruška. Při Štenclově pobytu na trestné lavici mohl pojistil náskok Litvínova Pospíšil. Povedlo se to až v 52. Mahbodovi, který se trefil z pravého kruhu. Za dvě minuty ještě dovršil výsledek po Hedbergově přihrávce Jarůšek. V závěru se domácí ubránili při svou oslabeních a Janus uhájil čisté konto při Malletově šanci.

Sparta x Zlín

Hokejisté Sparty porazili Zlín 5:1. Domácí o své výhře rozhodli ve druhé třetině, ve které vstřelili tři branky. Dvěma góly se na výhře Pražanů podílel kapitán Michal Řepík. Zlín prohrál pátý z posledních šesti zápasů, přesto si zajistil postup do předkola play off. Dvě kola před koncem základní části jsou Berani desátí.

V sestavě domácích se proti Zlínu trochu nečekaně objevil i útočník Kvapil, který se zranil hned v prvním extraligovém kole.

Sparta se dostala do vedení z první vydařené akce zápasu, když se ve čtvrté minutě krátce po buly prosadil kapitán Řepík a připsal si 22. gól sezony.

Herně i střelecky aktivnější ale byli hosté. Brankář Sedláček, jenž přišel do Sparty v minulé sezoně ze Zlína, ale svůj tým podržel. Zlikvidoval i Köhlerovu šanci ze šesté minuty, Kašík na druhé straně poté ustál několik brejků domácích.

Podruhé se skóre měnilo až ve 25. minutě, kdy Košťálek při střele zlomil hokejku, k puku se dostal Dvořáček a překonal Kašíka. Další branku daly domácí stejně jako v prvním případě krátce po buly. V polovině zápasu se prosadil Forman. Ve 37. minutě poté Kašíka počtvrté překonal z úhlu Řepík, jenž využil přihrávky Sukeľa zpoza branky.

Ve třetí třetině nastoupil místo Kašíka do zlínské branky Huf, dlouho ale čisté konto neudržel. Ve 46. minutě jej po Kvapilově přihrávce překonal Smejkal. Premiérovou nulu v sezoně nakonec neudržel ani Sedláček, neboť ve 49. minutě nestačil na střelu Gazdy.

Boleslav x Vary

Hokejisté Mladé Boleslavi zdolali Karlovy Vary 4:3 v prodloužení a posunuli se v tabulce n druhé místo. Středočeši uspěli, přestože během utkání prohrávali již 1:3. V čase 62:00 rozhodl Žiga Jeglič, který vítězným gólem završil hattrick.

Už po minutě hry se šlo kontrolovat video, ale po přezkoumání sudí rozhodli, že po Pláňkově nahození nepřešel puk brankovou čáru za zády hostujícího gólmana Novotného. Do vedení tak šli na druhé straně hosté, když byl na konci povedené kombinace Rachůnek.

V přesilové hře Mladé Boleslavi pak vybídl Pláněk ke skórování Kašpara, ale ten už zblízka trefil pouze brankářův beton. Hosté mohli v závěru třetiny navýšit vedení, když strážce domácí branky Krošelj upadl v brankovišti, ale následnou skrumáž dokázali Mladoboleslavští ustát.

Domácí Bruslaři se dočkali díky Jegličovi vyrovnání v době, kdy si na trestné lavici odpykávali osobní desetiminutové tresty jejich útočníci Zbořil se Skalickým. Západočeši si vzali vedení zpět v polovině zápasu, když na zadní tyči zakončoval do odkryté branky Polák.

Mladá Boleslav mohla odpovědět v následné přesilovce, ale střelu Bičevskise zastavila tyčka. Boleslav vyměnila ve 33. brankáře a Peters musel hned čelit nájezdu pěti hostů na jediného obránce, který skončil třetím gólem. Prosadil se Stříteský.

Za domácí mohl snížit hned v úvodu třetí části Flynn, ale puk zastavila opět jen tyčka. Středočeši se vrátili na kontakt deset minut před koncem, kdy se trefil v přesilové hře Jeglič. Hosté se poté snažili bránit jednobrankový náskok zuby nehty, ale i za pomoci faulů. Další z nich potrestal ve druhé využité přesilovce Zbořil, který těžil z povedené souhry s Klepišem.

Na další branku si diváci museli počkat až do prodloužení. To rozhodl přesně po dvou minutách v signalizované výhodě Jeglič.

Hradec x Olomouc

Hokejisté Hradce Králové prohráli s Olomoucí 0:4. Hanáci uhájili proti Mountfieldu podruhé za sebou čisté konto a po třetí výhře v posledních čtyřech vystoupeních přeskočili domácí tým v tabulce. Dva góly vstřelil útočník Jan Knotek, nulu vychytal díky 36 zákrokům Jan Lukáš.

Dění na východě Čech rozproudila první přesilovka. V šesté minutě se proti pravidlům provinil Nedomlel a na trestné lavici si nakonec odpykal pouze půl minuty. Do hry ho vrátil Knotkův gól. Vzápětí měli početní výhodu k dispozici rovněž domácí hráči, ale místo vyrovnání je pozlobili z kontru v oslabení Knotek s Klimkem. Lukáš pak zneškodnil Lvovu šanci.

Stejně skvěle si vedl také v nástupu do druhé třetiny při Chalupově zakončení. V 25. minutě vyrazil Ostřížkovo nahození Mazanec pouze před sebe a Knotek zvýšil bekhendovou dorážkou na 2:0 pro hosty. Lukáš na druhé straně vychytal Čápa, stejně si vedl také chvilku nato při Smoleňákově šanci.

Po polovině zápasu navíc přidal Nahodil už třetí gól Hanáků a hodně tak zchladil elán hráčů Mountfieldu. Ti mohli přesto ještě do druhé přestávky vykřesat naději na zvrat, jenže ani Žejdl neuspěl a výborně chytající Lukáš držel branku zamčenou.

V polovině závěrečného dějství měl Mazanec i porci štěstí, že neinkasoval z Burianovy hole. Když pak v 54. minutě neuspěl v obrovské šanci ani Šalda, bylo zřejmé, že Olomoučtí si už nenechají vítězství sebrat. Naopak 40 sekund před závěrečnou sirénou navýšil skóre ještě sedmnáctiletý Handl, který dostal prostor až ve třetí třetině.

Plzeň x Liberec

Hokejisté Plzně porazili Liberec 4:2 a posunuli se díky čtvrté domácí výhře v řadě na třetí místo. Jistý vítěz Prezidentského poháru sice držel po první třetině jednogólový náskok, Indiáni však díky třem trefám během prostřední dvacetiminutovky skóre otočili. Nový střelecký rekord klubové historie Plzně stanovil 35. a zároveň i vítěznou trefou nejproduktivnější hráč soutěže Milan Gulaš.

Na začátku utkání se rychle rozchytal strážce branky Bílých Tygrů Schwarz, jenž i vleže stačil zastavit šanci Gulaše. Na druhé straně trefil při přečíslení dvou na jednoho Bulíř pravou tyč. Poté zápas ozdobila bitka mezi Jánošíkem a Musilem. Během hry se sice tlačili směrem dopředu domácí, ale naopak po dalším brejku nebezpečně pálil Jelínek.

V 11. minutě se už hosté radovali, když vyloučení Vracovského potrestal pohodlnou dorážkou Hudáček. Následně Tygři nezužitkovali téměř dvouminutovou dvojnásobnou přesilovku a po jejím skončení je po Mertlově šanci zachránil skvělým zákrokem Schwarz.

Liberecký gólman stačil v úvodu prostřední části vyrazit Robovu táhlou střelu při početní výhodě. Indiáni neuspěli ani během krátké přesilovky pět na tři a při hře čtyři na čtyři Gulaš po individuální akci zakončil pouze do levé tyče. Ve 25. minutě už chytrou střelou vyrovnal na 1:1 Rob a nápor domácích díky další přesilovce pokračoval. Kantner sice zblízka neuspěl, ale po polovině utkání skóroval ranou od modré čáry Jank.

Povedenou druhou třetinu ozdobil ve 37. minutě šikovným objetím branky a trefou na 3:1 kanonýr Gulaš. Vzápětí mohl odpovědět Lenc, jeho dorážku ale na poslední chvíli akrobaticky vykopl svým levým betonem Frodl.

Do závěrečné třetiny vstoupili aktivněji znovu domácí. Schwarz si však poradil se střelou Straky po přečíslení i průnikem Kantnera po buly. Hosté zahrozili až ve 49. minutě, kdy nejprve Frodl vyrazil pokus Marosze z levého kruhu a zlikvidoval i bekhend na brankovišti volného Musila.

V 53. minutě napálil Jánošík z mezikruží horní tyčku a necelé čtyři minuty před koncem po chybě domácích na modré čáře snížil Šmíd nechytatelnou bombou na 2:3. Následující hru bez brankáře v podání Severočechů ukončil šťastnou trefou do prázdné branky Mertl.

50. kolo hokejové extraligy:

HC Kometa Brno - Rytíři Kladno 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 8. Mueller (P. Holík, Zaťovič) - 31. O'Donnell (Austin), 46. Zikmund (Jágr, Stach). Rozhodčí: Hejduk, Kubičík - Bryška, Rampír. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:0. Diváci: 7700 (vyprodáno).

HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 40. M. Stránský (P. Vrána, Martin Růžička), 53. Martin Růžička (P. Vrána, Kundrátek) - 24. Poulíček (Zacharčuk, J. Mikuš), 33. Tybor (R. Kousal), 46. Vondrka (R. Kousal, Tybor). Rozhodčí: Jeřábek, Obadal - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 2:4, navíc Zacharčuk (Pardubice) 10 min. Využití: 1:1. Diváci: 5065.

HC Verva Litvínov - HC Vítkovice Ridera 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 27. Moravčík (V. Hübl), 28. Jarůšek (Hedberg, Mahbod), 52. Mahbod (Jarůšek, J. Říha), 54. Jarůšek (Hedberg, Mahbod). Rozhodčí: Pražák, Stano (SR) - Gerát, Hynek. Vyloučení: 3:4. Bez využití. Diváci: 5756.

HC Sparta Praha - PSG Berani Zlín 5:1 (1:0, 3:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 4. Řepík (Rousek, Sukeľ), 25. Dvořáček (Košťálek), 31. Forman, 37. Řepík (Sukeľ, T. Pavelka), 46. Smejkal (Kvapil, T. Pavelka) - 49. Gazda (Claireaux). Rozhodčí: Bejček, Pešina - Frodl, Kajínek. Vyloučení: 2:4, navíc Kašík (Zlín) 10 min. Bez využití. Diváci: 9120.

Mountfield Hradec Králové - HC Olomouc 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 7. J. Knotek (Škůrek, P. Musil), 25. J. Knotek (Ostřížek), 31. Nahodil (Klimek, Irgl), 60. Handl (Klimek, Irgl). Rozhodčí: Šír, Úlehla - Ganger, Klouček. Vyloučení: 1:4. Využití: 0:1. Diváci: 4288.

BK Mladá Boleslav - HC Energie Karlovy Vary 4:3 po prodl. (0:1, 1:2, 2:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 25. Jeglič (D. Šťastný, Fillman), 50. Jeglič (Ševc, Skalický), 57. A. Zbořil (Klepiš), 62. Jeglič (Pláněk, A. Zbořil) - 4. T. Rachůnek (Eminger), 30. V. Polák (Kohout, Černoch), 34. Stříteský (Koblasa, O. Beránek). Rozhodčí: Hodek, Micka - Lhotský, J. Svoboda. Vyloučení: 7:9 navíc A. Zbořil a Skalický (oba Mladá Boleslav) oba 10 min. Využití: 2:0. Diváci: 3689.

HC Škoda Plzeň - Bílí Tygři Liberec 4:2 (0:1, 3:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 25. Rob (Kaňák), 31. Jank (M. Heřman, Rob), 37. Gulaš (Jánošík), 59. Mertl - 12. L. Hudáček (Birner), 58. Šmíd. Rozhodčí: Kika, R. Svoboda - Pešek, Malý. Vyloučení: 8:8, navíc Jánošík - A. Musil oba 10 min. Využití: 0:1. Diváci: 6042.

Foto: ČTK/Pavlíček Luboš

Autor: ČTK





Čtěte dále

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Covid narušuje Giro d'Italia, Hirta a Černý museli skončit

Pro české cyklisty Jana Hirta a Josefa Černého Giro d'Italia předčasně skončilo. Oba měli pozitivní test na covid-19, který už v...

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Česká hokejová reprezentace si z mistrovství odnáší první výhru

Čeští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Rize výhrou nad Slovenskem 3:2, na níž se dvěma góly podílel útočník Lukáš...

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Pokutu 350 tisíc za fyzické napadení fanoušků dostal českobudějovický fotbalový klub

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila českobudějovickému klubu pokutu 350 tisíc korun za fyzické napadení...

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Sedlák o titulu hokejista sezóny: "je to odměna"

Pardubický útočník Lukáš Sedlák sice v hodně pestré sezoně na klubové úrovni, kterou má za sebou, nedosáhl na týmovou trofej a...

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda FAČR Berbr u soudu v Plzni odmítl celou obžalobu

Bývalý místopředseda Fotbalové asociace ČR (FAČR) Roman Berbr dnes u plzeňského okresního soudu odmítl kompletně celou obžalobu,...

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Pražské derby skončilo remízou 3:3, Sparta je i nadále první v tabulce

Fotbalisté Sparty remizovali ve šlágru 27. kola první ligy v přímém souboji o vedoucí příčku v tabulce se Slavií 3:3 a udrželi si...

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Při zítřejším pražském derby uvítá domácí Sparta Slávii v boji o titul

Pražské derby mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude šlágrem víkendového 27. kola první ligy. Sobotní 305. duel odvěkých rivalů...

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

West Ham ve čtvrtfinále konferenční ligy remízoval

Fotbalisté West Hamu s Vladimírem Coufalem v sestavě remizovali v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy 1:1 na hřišti...

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý.

Derby Sparta-Slavie poprvé rozhoduje sudí Černý

Sobotní šlágr 27. ligového kola mezi fotbalisty Sparty a Slavie bude na Letné jako hlavní sudí řídit Dalibor Černý, kterého čeká...

Bývalý viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd.

Soudce v Turíně začal jednat o tom, zda Nedvěda a spol. čeká proces

Soud v Turíně se v pondělí začal zabývat případem fotbalového Juventusu a jeho představitelů včetně bývalého viceprezidenta Pavla...

Slovenský závodník Maťo Homola.

Hyundai Janík Motorsport bude i v roce 2023 závodit na evropských okruzích

Partnerský tým českého zastoupení Hyundai nasadí do seriálu TCR Eastern Europe tři vozy Elantra N TCR. Za volant usednou Slovák...

Ilustrační foto.

Pořadatelé OH 2024 shánějí 45 tisíc dobrovolníků, z toho alespoň 3000 s postižením

Organizátoři olympijských her v Paříži shánějí 45 tisíc dobrovolníků, kteří budou příští rok bez nároku na plat na této obří...

Ilustrační foto.

Soul se bude ucházet o OH 2036, tentokrát samostatně bez KLDR

Soul se bude ucházet o pořádání letních olympijských her v roce 2036. Tentokrát půjde o samostatnou kandidaturu. Neoživí se...

Ilustrační foto.

Ruští šachisté přešli pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz

Šachisté jako první z ruských sportovců přešli z evropské pod asijskou konfederaci, aby obešli zákaz mezinárodních startů....

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL.

Vrána prožil vítězný návrat do NHL, Washington ho přivítal vzpomínkovým videem

Hokejový útočník Jakub Vrána prožil emotivní návrat do NHL. Po nelehkém období, jímž si prošel koncem minulého roku, oblékl dres...

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval vystoupil na tiskové konferenci, 20. února 2023, Praha.

Výbor se chce aktivně účastnit jednání o startu Rusů a Bělorusů v Paříži

Český olympijský výbor (ČOV) se podle předsedy Jiřího Kejvala chce aktivně účastnit jednání o účasti či neúčasti ruských a...

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ.

Senzační triumf hokejistů na OH v Naganu pobláznil před čtvrt stoletím národ

Zřejmě žádná jiná sportovní akce v historii samostatné České republiky nevyvolala tolik emocí jako hokejové měření sil na...

Ilustrační foto.

Řízení sportovní agentury čekají změny, novelu podepsal prezident Zeman

Řízení Národní sportovní agentury (NSA), která rozděluje sportovní dotace, se změní. Prezident Miloš Zeman ve středu podepsal...

Ilustrační foto.

Polsko uvažuje o společné kandidatuře na zimní OH 2034 se Slovenskem

Polsko uvažuje o pořádání zimních olympijských her v roce 2034, které by chtělo zorganizovat spolu se Slovenskem. Podle úterního...

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta.

Pelta u soudu znovu popřel, že ovlivňoval rozdělení sportovních dotací

Bývalý šéf českého fotbalu Miroslav Pelta ve čtvrtek u soudu znovu popřel obvinění, že ovlivňoval rozdělování sportovních dotací...

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi