Janet Jacksonová: Na Michaela myslím každý den

Zpěvačka a herečka Janet Jacksonová.

Zpěvačka a herečka Janet Jacksonová.Sestra krále popu Janet Jacksonová se pro britský server Mirror rozpovídala o tom, jak prožívala Michaelovu smrt a prozradila, kdo jí tehdy nejvíce pomohl.

Když před více než rokem zemřel Michael Jackson, byla jeho sestra Janet doma v New Yorku a těšila se na začátek natáčení filmu Why Did I Get Married. Pak zazvonil telefon a ona se dozvěděla, že Michael je mrtvý.

Její přítel, režisér Tyler Perry okamžitě přestal pracovat a odletěl za ní. "Stejně jako všichni mi říkal, ať přestanu pracovat a dám si pauzu. Jenže jsem nemohla. Práce byl jediný způsob, jak odvést myšlenky jinam," vzpomíná pro britský server Mirror čtyřiačtyřicetiletá Janet.

ČTĚTE TAKÉ: Janet Jacksonová má další roli, hraje psycholožku

Z bratrova pohřbu v Los Angeles proto hned letěla do Atlanty, aby mohla začít filmovat. "Jenže ať jsem dělala cokoli, bratrovu smrt jsem z hlavy ani na chvíli nedostala. Myslela jsem na něj pořád a myslím každý den i nyní," prozrazuje a dodává, že snažila vyhýbat médiím a televizi, v nichž pořád dokola běžely zprávy o úmrtí krále popu.

Podle svých slov však měla štěstí, že její herečtí kolegové se zároveň stali jejími přáteli, a tak jí natáčení pomohlo se z tragédie vzpamatovat. "Byli jsme jako rodina. Od té doby jsme stále v kontaktu a často se vídáme," říká.

Foto: www.profimedia.cz

Autor: - zde -





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi