Stálo to za to, říká Agáta Hanychová o výletě do New Yorku

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová v New Yorku

Ačkoli jsou spolu již přes dva měsíce, počet dní, které Jaromír Soukup (53) s Agátou Hanychovou (37) strávili v Česku, by se dal počítat v jednotkách. Dvojice je celé léto ve Španělsku a aby měli změnu, na čtyři dny si udělali výlet do New Yorku. Dlouhý let se jim ovšem nesporně vyplatil. Dnes se vrátili do Malagy a jsou plní zážitků!

Když někdo stráví dvanáct hodin v letadle, obvykle se z toho po příletu několik dní vzpamatovává. Na vině je hlavně časový posun, kterému se ne každé tělo lehce přizpůsobuje. Jaromír Soukup a Agáta Hanychová ovšem neměli času nazbyt, protože do Ameriky letěli jen na čtyři dny. Víc si nemohli dovolit kvůli práci. "Vůbec mi to nevadilo, oba jsme celkem zvyklí cestovat a rozhodně to za to stálo," řekla nám po dnešním příletu do Španělska naprosto odpočatá a spokojená influencerka.

Kde všude byli a co všechno prožili se dozvíte v novém čísle časopisu SEDMIČKA, které vyjde příští týden. Zároveň si budete moct prohlédnout fotky, které nejsledovanější pár českého showbyznysu nafotil pouze pro nás!





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi