Bílá zničila čtyřletý vztah, Anna K. zrušila svatbu

Lucie Bílá měla románek s mladým kulisákem.Lucie Bílá si po rozvodu s Noidem Bártou začala s mladým kulisákem a zničila tak jeho dlouholetý vztah, Anna K., která stále bojuje s rakovinou, vzdala plány na svatbu a modelka Iveta Lutovská chválí nového přítele. 

Populární zpěvačce Lucii Bílé se podařilo rozbít dlouhý vztah. Podle deníku Blesk se před rokem tajně scházela s třiadvacetiletým kulisákem Hudebního divadla v Karlíně Jaroslavem Harvanem. Ten měl v té době už čtyři roky přítelkyni, která mu na nevěru přišla.

"Je to rok, co se mnou můj kluk přestal spát. Choval se divně. Jen co se vrátil domů z karlínského divadla, kde dělal na muzikálu Carmen, tak prchal pryč, Tvrdil, mi, že ho z divadla povolali nazpátek," popsala Blesku zvláštní chování svého přítele Jaroslava Harvana třiadvacetiletá Hana.

PSALI JSME: Lucie Bílá má nového přítele, Šmajda havaroval

Z divadla se podle ní často vůbec nevrátil a doma se objevil až další den. Hana se proto rozhodla, že prověří jeho mobilní telefon. "Bylo mi divné, že tam nemá žádné SMS, nikdy si je nemazal. Tak jsem se chtěla podívat na fotky, byly ale na PIN," vyprávěla. Nakonec se jí podařilo uhodnout kombinaci jeho oblíbených čísel. Překvapeně zjistila, že na fotografiích je její přítel, jak se objímá s Lucií Bílou.

Anna K. zrušila svatbu s Tomášem Varteckým."Poznala jsem, že je to v bytě našich kamarádů. Hned jsem si ty fotky přeposlala, tu nejlepší ale nemám. To Lucka na něm spala a on ji vískal ve vlasech," popsala snímek. Kvůli románku přítele s Bílou se pár začal hádat a po čtyřech letech se rozešli. "Nevyčítám to Lucii Bílé, ale jemu. Ona vůbec nemusela vědět, že existuju," řekla Blesku Hana. Jaroslavovi řekla, že fotky poskytne Blesku. On jen podotkl: "Co bylo, bylo. Je to moje intimní věc."

Anna K. zrušila svatbu

Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka Anna K. zrušila svatbu s hudebníkem Tomášem Varteckým. Čím víc si byla oblíbená zpěvačka jistá, že se z nemoci uzdraví, tím víc upouštěla od úmyslu se provdat. Napsal to deník Aha!

Ještě před půl rokem ale bylo všechno jinak. "Teď jsem Tomášovi říkala, že bychom se měli vzít, kdyby se něco stalo, aby měl svý jistý," řekla v březnu Anna K. v rozhovoru pro časopis Instinkt. Teď svůj názor změnila, přestože prsten od přítele si ponechala. "Je vyjádřením lásky, přátelství, zdraví a věrnosti. Tento prstýnek jsem si moc přála. Jde o model Trinity od Cartiera, který mi dal přítel," řekla Aha zpěvačka den po koncertu na Benátské noci.

Iveta Lutovská chválí svého nového přítele.Anna K. v posledním roce absolvovala náročnou léčbu, která by jí měla pomoct zvítězit nad zákeřnou rakovinou prsu.

Lutovská chválí nového přítele

Sedmadvacetiletá modelka a loňská miss Iveta Lutovská má nového přítele a chválí si ho. "Je džentlmen. To zažívám poprvé," řekla deníku Blesk. A co to podle ní znamená? "Třeba to, že když jdeme do restaurace, tak mi odsune židli. To se mi nikdy dřív nestávalo. Jsou to maličkosti, ale já je mám ráda," svěřila se deníku.

Přiznala ale také, že ji trápí problémy s vypořádáním majetku s expřítelem Radovanem Hynkem. "Řeším ještě společné bydlení, které jsme měli. Zatím se nestýkáme, jen řešíme nějaké věci kolem. Bydlím ale v Třeboni u rodičů," uvedla.

K TÉMATU: Rozešlá Lutovská prý randí s kamarádem Leoše Mareše

Foto: Petr Mášová, Lucie Pařízková, Jan Schejbal

Autor: - red -





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi