Komerční prezentace

Z bazénu přes saunu do divadla: prázdniny na výletní lodi neomrzí

Z bazénu přes saunu do divadla: prázdniny na výletní lodi neomrzí

Že plout jen tak po vodě je pořádná nuda? To jste asi ještě neslyšeli o výletních lodích. Jedná se o zaoceánské plaby, kdy obří parníky brázdí hladiny moří a oceánů celého světa v 21. století. Celá řada z nich se řadí mezi opravdové kolosy, ne nadarmo přezdívané plovoucí města, a o zábavu na jejich palubách rozhodně není nouze. Co všechno vás tedy čeká (a pokud nechcete) nemine?

Vodní hrátky

Bazény, vířivky, skluzavky, vodní atrakce. Není mnoho plavidel, která by na vodě nenabídla… ještě více vody! Lodě se předhánějí v tom, která se pochlubí nejdelší a nejrychlejší skluzavkou, přibývá vodních atrakcí pro děti a samozřejmě nechybí ani prostor, kam mají ti nejmladší pasažéři vstup zakázán. To aby si ti dospělí mohli užít taky trochu klidu na lehátku u bazénu.

Adrenalin a technologie

Prudkými skluzavkami, zasahujícími mimo loď, to začíná, závodní motokárovou dráhou končí. Lodním společnostem je jasné, že dovolená se čím dál tím častěji stává synonymem netradičních zážitků, a tak rozhodly doslova napumpovat hostům adrenalin do žil. Libo-li simulátor seskoku padákem, hit poslední doby, únikovou hru, nebo snad dobrodružnou laserovou bitvu? Není problém. Lodě to mají vše a rozhodně se nebojí ani nových technologií. Ať už jde o 3D trampolínu, 4D kino nebo třeba herní simulátory.

Kultura a vzdělávání

Nejen jídlem živ je člověk, kultura a učení se novým věcem jsou zase potravou pro mozek, který při dovolené na lodi rozhodně krnět nebude. Večerní představení a show v divadle střídají živá hudba nebo komediální vystoupení, na seznamu jsou ale i lekce tance, práce s počítačem nebo třeba semináře v degustování vína.

Z bazénu přes saunu do divadla: prázdniny na výletní lodi neomrzí

Sport

Kdy jindy než právě na dovolené začít s novými (a lepšími) návyky? Ať už jsou to moderně vybavené fitness centrum, soukromé lekce s trenérem, výživové poradenství nebo třeba běžecký okruh pod širým nebem, lodě s motivací k aktivnímu životnímu stylu nešetří.

Zábava pro děti

Výletní plavby jsou ideálním způsobem trávení rodinné dovolené. Na ty nejmenší čekají dětské koutky nebo služba hlídání, na větší dobrodruhy potom kluby plné sportovních, tanečních, pěveckých i uměleckých aktivit, teenagerům jsou vyhrazeny prostory, kam mají dospělí vstup zakázán. Na palubě se to hemží postavičkami z animovaných filmů a dětská menu v restauracích jsou už snad tak samozřejmá jako dýchání.

Relax

A nakonec to nejdůležitější: prázdniny slouží k odpočinku a místa, kde je možné se mu na palubě dosyta oddávat, na lodi nechybí. Začít s tím můžete třeba na pohodlném lehátku u bazénu, pokračovat při relaxační masáži lávovými kameny a vše zakončit třeba u sklenky vína a dobré knihy z palubní knihovny.

Naladěni na notu lodní zábavy? Možností je nespočet a liší se společnost od společnosti a loď od lodi. Rádi vám v PTTOURS pomůžeme s jejich výběrem.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi