Komerční prezentace

Výhody půjčky na cokoliv s okamžitým vyřízením

Výhody půjčky na cokoliv s okamžitým vyřízením

Rychlé půjčky na cokoliv bývají předmětem vášnivé kritiky, která se vztahuje k vysokým úrokovým sazbám, RPSN a případně dalších poplatků a sankcí. Upřít jim však nelze ani pár výhod, které se týkají rychlosti a jednoduchosti vyřízení.

Půjčky před výplatou, rychlé půjčky nebo půjčky online spadají do kategorie krátkodobých půjček, které spojuje několik společných vlastností.

  • Nižší výše půjčky v řádu stovek až několika tisíc korun,
  • doba splatnosti do 30 dní většinou s možností prodloužení,
  • nejsou účelové a půjčky lze použít na cokoliv,
  • kompletní vyřízení půjčky na internetu,
  • nepřetržitý provoz - o půjčku lze požádat kdykoliv.

Rychlé půjčky svému názvu dostojí. Podat žádost můžete kdykoliv bez ohledu na to, zda je úterý či neděle, ráno, poledne nebo hluboká půlnoc. Proces schválení bývá automatizován, takže i rozhodnutí o poskytnutí půjčky bývá otázkou několika málo minut. V případě kladné odpovědi můžete mít peníze na svém účtu doslova okamžitě. Aby se tak stalo, je nutné být dobře připraven.

Prověřte si půjčku i svou vlastní platební schopnost

Máte-li vybranou konkrétní nabídku na půjčku, zjistěte si předem podmínky a požadavky. Neberte si půjčku, pokud si nejste stoprocentně jistí, že jste schopni jí splatit v domluveném termínu.

Jinak vám v lepším případě hrozí menší poplatek za prodloužení splatnosti, v horším sankce za pozdní splátky nebo nesplácení půjčky. Rovněž si prověřte půjčku a jejího poskytovatele, abyste se vyhnuli nepoctivému jednání.

Připravte si požadované dokumenty

K vyřízení půjčky budete zcela jistě potřebovat jeden až dva osobní doklady. Samozřejmě platné. Kromě občanského průkazu si připravte řidičský průkaz nebo cestovní pas, případně rodný list či zbrojní průkaz.

Nezbytné je také doložení příjmu. U menších půjček stačí většinou výpisy z bankovního účtu, výplatní pásky, někdy jen čestné prohlášení o výši příjmu. Nikdy neuvádějte mylné informace, nemuselo by se vám to vyplatit. Doklady a potvrzení ofoťte, aby uvedené údaje byly dobře čitelné.

Vyplňte žádost o půjčku a vyčkejte na rozhodnutí

Připravte si doklady a vyplňte žádost o půjčku. Součástí online žádosti by měly být ofocené požadované dokumenty.

Před odesláním si celou žádost ještě jednou projeďte a zkontrolujte informace. Schvalovací proces trvá maximálně několik minut a zahrnuje prověření platební morálky žadatele.

Pokud uspějete, obdržíte zprávu o schválené žádosti. Peníze jsou odeslány obratem na váš bankovní účet. Pokud vaše banka i banka poskytovatele podporuje okamžité platby, peníze vám na účet dorazí okamžitě a můžete je ihned využít na cokoliv potřebujete.

Ověření úvěruschopnosti se už nevyhnete

Pozor na exekuce, insolvenci nebo nesplacené dluhy z minulosti u jiných poskytovatelů. V takovém případě je na vaše jméno veden záznam či záznamy v registrech dlužníků a šance na získání půjčky výrazně klesá. Dnes už dluhy neutajíte, taková je moc moderních technologií a internetu.

Na co lze půjčky online použít

U tohoto typu půjček se vždy jedná o neúčelové úvěry. To znamená, že je čistě vaší věcí, na co krátkodobou půjčku použijete. Nemusíte se obávat zvědavých otázek, účel nemusíte dokládat. Však je také cílem administrativu u těchto půjček maximálně zjednodušit a urychlit.

Získané peníze tak můžete využít například na:

  • nákup drobné elektroniky, jako je mobilní telefon, tablet či notebook,
  • neplánované výdaje, se kterými jste nepočítali a nemáte na ně v daný moment volné finance,
  • úhradu složenek, nedoplatků za energie, služby apod.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi