Komerční prezentace

Výběrová řízení a aukce online

Výběrová řízení a aukce online

Zdlouhavým a komplikovaným výběrovým řízením a aukcím odzvonilo. Nová aplikace a-net Výběrová řízení a aukce umožňuje pořádat elektronické nabídky a poptávky pomocí vlastního software. Tento unikátní nástroj je určen pro pořadatelské agentury nákupních a prodejních aukcí a stejně tak pro podniky, které chtějí při licitování se svými dodavateli a odběrateli dosáhnout nejvýhodnější nabídky.

Výběrová řízení (nákupní aukce) nebo aukce (prodejní) probíhají v několika kolech. Pořadatel se přihlásí do svého administrátorského prostředí, kde zadá parametry poptávky nebo nabídky, přidá nezbytné popisy a dokumentaci a následně přizve účastníky, se kterými si přeje soutěžit. Vše probíhá online, účastníkům přijde pozvánka a zabezpečovací klíč k přístupu do aukce. Po začátku aukce se mohou přes internet přihlásit a začít soutěžit.

Po ukončení soutěžního kola systém vyhodnotí vítěze, který podal nejlepší nabídku a celý průběh aukce je automaticky zaprotokolován do výstupu v PDF pro možnou následnou kontrolu.

Pro výběrová řízení v oblasti státní správy je k dispozici možnost certifikace podle vyhlášky č. 109/2011.

Aplikaci připravila a distribuuje společnost a-net group, a.s., která má desetileté zkušenosti s vývojem online aukčních systémů, internetových obchodů a transakčních webů. Výhodou je, že aplikaci je možné si před zakoupením vyzkoušet v plnohodnotné demonstrační verzi. Vedle přímého nákupu je možné a-net aukce a výběrová řízení pořídit v rámci výhodného splátkového prodeje (leasingu) nebo pronájmu.

Pokud čekáte, že podobný software stojí běžně statisíce až miliony, budete určitě příjemně překvapeni zaváděcími cenami platnými do konce ledna 2013. Více informací naleznete na www.a-net.cz, na emailu info@a-netgroup.com a nebo na telefonu 272 738 937.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi