Komerční prezentace

VELETRH SPORT LIFE STARTUJE V BRNĚ UŽ PODESÁTÉ

sport-life_2010

Na brněnském výstavišti se od 10. do 13. listopadu uskuteční jubilejní desátý ročník mezinárodního sportovního veletrhu SPORT Life. Souběžně proběhnou ještě cyklistický veletrh Bike Brno, výstava lodí a vodních sportů boat Brno a výstava karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno. Na návštěvníky čeká deset pavilonů, včetně třech největších, kde se bude prezentovat na 350 vystavovatelů z 16 zemí. Zájemci si mohou prohlédnout a vyzkoušet sportovní vybavení všeho druhu, chybět nebude ani oblečení či potřeby pro volný čas. Tradičně bohatý doprovodný program slibuje zážitky pro děti i dospělé.

sport-life_lezení"Brněnský veletrh SPORT Life patří k nejvýznamnějším sportovním akcím svého druhu ve střední Evropě, těší se velké oblibě jak u vystavovatelů, tak u návštěvníků – loni jich přišlo přes 40 000. Věříme, že tuto hranici se podaří překonat i během letošního jubilejního ročníku," říká ředitel veletrhu Jan Kuběna. Zájemci zde mají jedinečnou možnost zboží si prohlédnout, vyzkoušet a porovnat s konkurencí. Na své si přijdou opravdu všichni – od outdoorových nadšenců, přes fanoušky zimních sportů po příznivce fitness. Velký prostor je věnován také vybavení pro míčové, raketové a halové sporty či populární cyklistice.

sport life_bike-brno_02"Návštěvníci veletrhů se mohou setkat také se sportovními hvězdami. Na brněnském výstavišti se objeví motocyklový závodník Karel Abraham, špičkový boxer Lukáš Konečný, zlatý olympionik z Pekingu – sportovní střelec David Kostelecký či badmintonista Petr Koukal," prozradil Kuběna. Dorazí rovněž letošní mistři světa v cyklistice Jaroslav Kulhavý, Michal Prokop či Jiří Ježek.

Každoročně je velkým lákadlem také bohatý doprovodný program. Letos se návštěvníci mohou těšit na cyklistickou show, módní přehlídky, testování outdoorového vybavení, ukázky skateboardingu, freestyle BMX či MTB, barmský most, kmenové lezení či lezeckou stěnu.

Rodinné vstupné (pro 2 dospělé + 2 děti): 250,- Kč

Základní vstupné: 150,- Kč

Snížené vstupné po registraci na webu: 120,- Kč

Více na: www.bvv.cz/sport-life





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi