Komerční prezentace

Už máte elektronické zabezpečení domu, bytu, či chalupy?

Už máte elektronické zabezpečení domu, bytu, či chalupy?

Chraňte své nemovitosti před vloupání i před živelnými škodami moderně a efektivně. Každá nemovitost - byt, dům či chalupa, má svá specifika. Ta znesnadňují využití klasických forem zabezpečení. Typickým příkladem jsou bezpečnostní dveře. V žádaném designu, nebo dokonce jako historická replika, a současně se všemi bezpečnostními prvky ochrany, jsou mnohdy extrémně drahé. Fólie na oknech zas profi zloději za příliš velkou překážku nepovažují. Ideálním zabezpečením je dnes elektronické. Nejlépe s napojením na pult centrální ochrany.

Kdy jsou naše nemovitosti nejvíce ohroženy?

Obecně platí, že je to v naší nepřítomnosti. Proto počet krádeží vždy enormně vzroste v létě v období dovolených a o Vánocích. Největší množství vykradených bytů je tradičně v Praze. Nejlépe pak je na tom Zlínský kraj. Průměrná škoda způsobená zloději je 40 000 Kč. Avšak snadno to mohou být stovky tisíc korun. Stačí, že vám zloději odcizí elektrokola, nebo i ta klasická ve vyšší kvalitě. Drahá je lyžařská výstroj, sekačky na trávu i různé elektrické nářadí. Pořád zloděje láká i domácí elektronika, třeba včetně vašich notebooků či tabletů. Nosíte je stále s sebou? Do obchodu obvykle ne a v noci je rovněž nemáte pod polštářem. Přitom zloději mnohdy do objektu vniknou v nočních hodinách přes skutečnost, že v něm spí jeho majitelé. Vyrušit pak zloděje znamená dokonce ohrozit svůj život. Jak tedy na zabezpečení domu?

Rex - nejlepší hlídací pes

Běžného hlídacího psa každý nemá, navíc ne každý umí objekt před zloději skutečně uhlídat. Proto je výhodnější zajistit své nemovitosti - byt, dům a chalupu, prostřednictvím profesionálních zabezpečovacích služeb firmy Rex. Ta zajišťuje nejen bezpečnost objektů před vloupáním, ale i před požárem nebo únikem vody.

Firma instaluje moderní elektronické zabezpečovací systémy vybavené inteligentními senzory pro zabezpečení bytu, domu i rekreačního objektu. Ochranu je navíc možné rozšířit o funkce tzv. chytré domácnosti. Sytém vás pak nejen chrání, ale dokážete díky němu regulovat třeba topení i ovládat garážová vrata. Elektronické zabezpečení lze zrealizovat i bez jeho nutnosti napojení na trvalý zdroj elektrické energie. Tyto nezávislé detektory se nabíjí z baterií a umí komunikovat s vašim mobilním telefonem. Životnost baterie je až deset let. Skvěle je tak využijete jako zabezpečení chalupy a dokonce v chatkách v zahradních koloniích.

Firma Rex pro vás nejen navrhne vhodné řešení zabezpečení, ale má i pult centrální ochrany v režimu 24/7, díky kterému se zajistí výjezd na místo poplachu bez toho, abyste to museli řešit vy. Rex je spolehlivou společností s 19letou zkušeností na trhu a se zákazníky v 12 zemích Evropské unie.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi