Komerční prezentace

UNYP ROZŠIŘUJE NABÍDKU STUDIJNÍCH PROGRAMŮ

UNYP na prahu druhého desetiletí své existence v České republice rozšiřuje nabídku studijních programů

University of New York in Prague (UNYP) nedávno načala druhou dekádu svého působení v České republice. Nabízí zde především vzdělání pro manažery. Od svého založení v roce 1998 absolvovalo univerzitu více než jeden tisíc studentů, kteří vystudovali bakalářské, magisterské a MBA programy. UNYP se rovněž stala institucí, jež připravuje jedny z nejžádanějších zaměstnanců na trhu.

Studijní nabídka UNYP zahrnuje bakalářské programy v oborech business administration, komunikace a mass madia, anglický jazyk a literatura, mezinárodní a evropská ekonomická studia a psychologie. Magisterské programy nabízí duální program MBA, jenž je vyučován ve spolupráci s Institut Universitaire Kurt Bösch ze Švýcarska a obor profesionální komunikace a Public Relations, na kterém se podílí La Salle University z Filadelfie v USA.

Oficiálně akreditované bakalářské programy

UNYP nabízí bakalářské programy, jež jsou zaměřeny na managament, komunikaci a psychologii. Čtyři z pěti bakalářských programů jsou akreditovány Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR, což studentům umožňuje, aby po složení české státní závěrečné zkoušky získali český titul Bc. (bakalář). Bakalářské programy jsou vedeny společně s Empire State College, která je součástí State University of New York (největší státní univerzita v USA).

LL.M. neboli “MBA pro právníky”

Studijní program v oboru právo, jehož výsledkem je titul LL.M., je konkrétně zaměřen na studenty, kteří chtějí provozovat právo na mezinárodní úrovni a hodlají rozvinout své znalosti v nadnárodní perspektivě. Program LL.M., který nabízí UNYP, se skládá z jednoročního modulu, který je rozdělen do tří částí. V rámci studia mají posluchači možnost strávit týdenní stáž na anglické Greenwich University, která je partnerskou institucí tohoto programu, a využívat pro studijní účely její akademická zařízení, zvláště Institut pokročilých právních studií. V průběhu programu LL.M. musí studenti absolvovat jeden povinný kurz úvodu do studia (vědecké metody v oblasti práva, základy postgraduálního studia), dva základní povinné kurzy veřejného mezinárodního a obchodního práva a jeden volitelný kurz z následující nabídky: mezinárodní obchodní právo, intelektuální vlastnictví, mezinárodní lidská práva, soutěžní právo a mezinárodní trestní právo. Lidé vyučující tyto kurzy získali své tituly na zahraničních institucích, jakou je například Stanford University nebo domácích školách typu Masarykovy univerzity v Brně.

Duální program MBA ve spolupráci se švýcarským Institut Universitaire Kurt Bösch (IUKB)

UNYP již 5 let spolupracuje s IUKB na nabídce špičkových manažerských studijních programů. Společně obě školy nabízejí duální program MBA ve specializacích management, marketing, bankovnictví, řízení lidských zdrojů a management turismu. Kurzy MBA se konají o víkendech, takže jsou pro studenty maximálně flexibilní (umožňují jim zároveň pracovat a studovat) a rovněž je možno je studovat dálkově. Duální program MBA trvá 18 měsíců.

Kurzy pro manažery

Aktivity UNYP rovněž kladou velký důraz na interakci s místními firmami a celoživotním vzděláváním manažerů. Proto jsou nabízené kurzy pro manažery ušity na míru firemním partnerům univerzity. Kurzy vychází z učebních osnov programu MBA. Profesoři a další přednášející, kteří vedou tyto kurzy pracovali pro takové společnosti, jakými jsou Coca-Cola, Vodafone, Nestlé, DHL.

Další informace o UNYP a její nabídce studijních programů získáte na www.unyp.cz nebo v kanceláři univerzity na tel. + 420 224 221 261, 224 221 281, případně e-mailem na unyp@unyp.cz nebo admission@unyp.cz.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi