Komerční prezentace

Traktor nebo náklaďák v bytě: s Bruder stroji žádný problém

Hračky Bruder přinesou zábavu dětem i dospělým, zdroj: bruder.de

Snad každý kluk chtěl mít někdy auto, traktor či jiný stroj, se kterým by si mohl hrát. Když ne skutečný, tak alespoň jeho model. Bruder hračky tyto přání plní.

Pokud hledáte maximálně kvalitní modely strojů, které budou zároveň věrně kopírovat realitu, pak budete z hraček Bruder nadšení. Jsou vyráběny v měřítku 1:16, výjimečně i v měřítcích jiných. Modely jsou zpracovány z velmi kvalitních ABS plastů a je kladen důraz na celkové precizní provedení.

Zábava nejen pro děti

Díky kvalitě modelů Bruder si s nimi mohou děti hrát jak doma, tak i venku. Funkční prvky umožňují dětem učit se, jak tyto stroje pracují, zažívat reálné situace a trénovat schopnosti a dovednosti. S hračkami Bruder si vaše dítě vyhraje samo i s kamarády.

Hračky Bruder nejsou vhodné pouze pro děti. Skvěle se s nimi zabaví i dospělí. Širokou nabídkou jsou modely ideální pro sběratele. Značka Bruder zahrnuje řady aut, nákladních aut, traktorů, kombajnů a řezaček, pracovních strojů, hasičských, záchranářských a popelářských strojů, vleků a přívěsů i mnoha dalších figurek z reálného světa.

Traktor nebo náklaďák v bytě: s Bruder stroji žádný problém

Bruder auta jsou ideální i pro milovníky zvířat, zdroj: bruder.de

S jakým modelem začít?

Mezi nejoblíbenější patří Bruder auta. Kromě mnoha detailů mají i funkční prvky, které dělají hru autentičtější a zábavnější. Vyberte si do své sbírky, nebo dětem na hraní, auta Land Rover, Jeep i Wrangler. Pro milovníky větších aut jsou skvělou volbou nákladní auta Bruder. V nabídce najdete modely značek Mercedes Benz, MAN a dalších.

Traktory Bruder vás přenesou na venkov. Splňte sobě i dětem sen a pořiďte si velký Bruder traktor John Deere nebo Fendt. Jako správnému zemědělci vám nemůže chybět ani Bruder kombajn. A žně mohou začít se vším všudy.

Traktor nebo náklaďák v bytě: s Bruder stroji žádný problém

Traktor Bruder s reálnými detaily a funkčními prvky, zdroj: bruder.de

Společnost Bruder získala základy už v roce 1926 a od té doby se zaměřuje na výrobu kvalitních produktů. Produktů, které si zamilujete celá rodina. Hračky Bruder splní vysoká očekávání a přinesou spoustu zábavy i vám. Hrajte si s dětmi dohromady a získejte společné zážitky.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi