Komerční prezentace

Studujte podnikání a práva v Praze na soukromé škole

Studujte podnikání a práva v Praze na soukromé škole

Chcete studovat v Praze? Pojďte studovat Vysokou školu podnikání a práva. Hledáte-li skutečně užitečné studijní směry, právě jste je našli.

Soukromá pražská vysoká škola nabízí pro dnešní dobu skutečně užitečné obory, které jsou garancí pro možnost snadného uplatnění kteréhokoliv z absolventů. Už během studia mají studenti příležitost velice rychle v praxi, na různých brigádách či stážích, využívat skvělé znalosti ekonomiky, managementu i práva.

Škola nabízí bakalářské i magisterské studium

Na Vysoké škole podnikání a práva máte možnost absolvovat bakalářské studium v programu Ekonomika a management, nebo v programu Právní specializace. První program nabízí obory Podnikání, Podnikání a management v obchodu a službách nebo Aplikovaná informatika. Právní specializace má dva obory: Právo v podnikání a Právo ve veřejné správě.

Na bakalářské studiu navazuje magisterské studium ve studijních oborech: Podnikání, kde získáte titul Ing., a Soukromoprávní studia, po absolvování kterých se uděluje titul Mgr.

Všechny zmíněné obory, které vysoká škola Praha nabízí, lze studovat formou denního prezenčního studia a kombinovaného dálkového studia.

Nově lze na VŠPP studovat i MBA program

Pokud hledáte kvalitní manažerské studium s důrazem na praktické využití, máte nově možnost na VŠPP studovat i MBA program. Master of Business Administration je studiem vhodným pro manažery, podnikatele i pracovníky státní správy. Nejde o náhradu vysokoškolského vzdělání, ale o kariérní vzdělávání, které vysokoškolské studium skvěle doplňuje.

Škola, která vám vyjde vstříc

Ne každý má možnost věnovat se studiu naplno v rámci standardních výukových hodin. Pokud se vám studijní povinnosti kříží třeba s profesními, protože studujete popři zaměstnání, nabízí Vysoká škola podnikání a práva speciální studijní balíček Excelent. Hodí se pro časově vytížené studenty, rodiče na mateřské a rodičovské dovolené, pro manažery a podnikatele, vrcholové sportovce i třeba pro vojáky na zahraničních misích.

Škola vám v rámci speciálního balíčku přidělí individuálního tutora, který vám pomáhá s organizací studia a poskytuje nástroje proto, abyste si přes svoji situaci byli schopni plnit své studijní povinnosti. Studium v Praze pro lidi s kariérními ambicemi v oblasti managementu a práva - to je Vysoká škola podnikání a práva.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi