Komerční prezentace

Stříbrné šperky a korálky s příběhem

Stříbrné šperky a korálky s příběhem

Nabízíme k prodeji originální stříbrné šperky a korálky značek OHM Beads, Redbalifrog, Elfbeads, Aurora Charm nebo moderní gumičkové náramky Purelei. Všechny tyto krásné šperky najdete na našem e-shopu s názvem Šperky s příběhem.

Od roku 2013 jsme první autorizovaný e-shop se stříbrnými a skleněnými šperky OHM Beads a Redbalifrog. Následně jsme nabídku našich šperků rozšířili o značku Purelei, což jsou gumičkové náramky inspirované exotickou Hawaii, nebo stříbrné a skleněné korálky značky Elfbeads kvalitní nizozemské výroby.

Stříbrné šperky s příběhem v širokém rozsahu sortimentu nabízejí stříbrné korálky na náramky, přívěsky mnoha originálních motivů, karabinky, náramky, skleněné korálky z Muránského skla nebo korálky z přírodních kamenů. V naší opravdu obrovské nabídce najdete šperky s romantickými motivy jako jsou kytičky, srdíčka, zvířátka, ale i šperky s motivy umrčí lebky nebo různých zbraní. Všechny stříbrné šperky nabízené na našem e-shopu www.sperkyspribehem.cz mají ryzost 925/1000 a neobsahují nikl. Stříbrné šperky které u nás koupíte mají vždy vyražený punc ryzosti českého Puncovního úřadu, kde jsme registrováni.

Stříbrné šperky a korálky s příběhem   Stříbrné šperky a korálky s příběhem

Naše stříbrné a skleněné přívěsky můžete nosit samostatně na řetízku jako solitér, nebo si vytvářet svůj vlastní originální náramek na který si navléknete každý den jiný šperk dle vaší momentální nálady a nebo vhodnosti k aktuálnímu vašemu oblečení. Přívěsky si můžete kupovat jen tak pro radost, nebo k různým životním příležitostem. Budete si tak vytvářet svůj originální šperk s příběhem, který vám vydrží po dlouhá léta. Všechny naše šperky jsou vyráběny z kvalitního stříbra, ručně dodělávané, můžete si tak být jisti 100% kvalitou. Některé naše šperky jsou vyrobeny na ostrově Bali místními zručnými stříbrotepci kteří se touto prací živí již několik generací.

Stříbrné šperky a korálky s příběhem   Stříbrné šperky a korálky s příběhem

Charakteristickým znakem našich šperků a korálků jsou krásně propracované detaily a originální motivy, které jinde nenajdete. Každý měsíc u nás najdete nové kolekce stříbrných šperků a skleněných korálků vyrobených z Muránského skla. Některé kolekce mají sběratelskou hodnotu, jsou vyrobeny v omezeném množství a jejich cena stále stoupá. Jelikož naše šperky jsou velice rozmanité co do motivů i cenové šíře nabídky, tak jsme přesvědčeni, že skoro každý zákazník si na našem webu vybere šperk který ho potěší, a udělá mu radost.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi