Komerční prezentace

STŘEDOMOŘSKÁ DIETA – TO JE BORGES

Ilustrační foto

Borges je jednou z prvních společností na světě, která produkuje výrobky vhodné pro středomořskou dietu. Reprezentuje její hodnoty, zdravotní benefity, vynikající chuť a základní kvality.

EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ

EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ Extra panenský olivový olej Borges je dokonalý olivový olej pro ty, kteří chtějí žít aktivně a vychutnávat si život naplno. Svým složením je výjimečně lehký a jemný. Jídlu dodává jedinečnou, lahodnou chuť a na trhu je unikátní díky svému ojedinělému a nezaměnitelnému bouquetu. Hodí se nejvíce do salátů, ale vyzkoušet ho můžete i na marinování či jím zakapejte čerstvě upečenou pizzu. Můžete si také připravit perfektní středomořskou snídani s rajčetem, krajícem voňavého chleba a Extra panenským olivovým olejem Borges. Tato vyvážená kompozice je získána z první extrakce oleje z optimální směsi vybraných druhů oliv. Jeho specifická chuť je díky tomu stabilní a v průběhu celého roku neměnná. Kyselost Extra panenského olivového oleje Borges je maximálně 0,5o, takto nízkou kyselost dosahuje získáváním oleje z vybraných zdravých oliv zpracovaných v den sběru. Všechny olivové oleje označené "Extra panenský" musí mít kyselost maximálně do 0,8o .

ACETO BALSAMICO DI MODENA

ACETO BALSAMICO DI MODENA Tradiční balzamikový ocet Borges se vyrábí v italském regionu Modena s Chráněným geografickým označením. Ocet dozrává v dřevěných sudech. Časem je tak chuť výraznější a sladší, ocet je hustější a koncentrovanější. Je výborný na dochucování salátů a také skvělou ingrediencí do všech octových dressingů. Obohatí chuť všech druhů masa a ryb.

Extra panenský olivový olej Borges a vinný ocet Balsamico di Modena Borges tvoří spolu perfektní středomořský dressing. Smíchejte olivový olej s bylinkami, polijte jím salát, dobře promíchejte a nakonec přidejte vinný ocet.

Osvojte si i Vy tento zdravý životní styl a zkuste žít zdravě na středomořský způsob s produkty Borges.

www.borges.cz





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi