Komerční prezentace

STILL eshop nabízí B2B prodej manipulační techniky i služeb

STILL eshop nabízí B2B prodej manipulační techniky i služeb

Firmám se opět zjednodušuje přístup k technice i k s ní spojeným službám. Prestižní prodejce manipulační techniky a též dodavatel intralogistických řešení, firma STILL, spustila eshop, kde lze koupit nejen vozíky, ale rovněž si objednat servis či jiné speciální služby.

Eshop STILL naplno funguje

První vlna koronavirové krize vymrštila do online sféry i firmy, které s eshopem doposud váhaly. Mnohdy proto, že si zakládají na přímém a těsném kontaktu se zákazníkem. I firma STILL je zákazníkům blízko. Produkty prodává nejen nové, ale rovněž vykupuje své starší vozíky a nabízí je repasované klientům. Díky tomu se zachovává vysoká kvalita i pokud jde o starší a použité stroje. Firma si rovněž zakládá na dokonalých servisních službách. U velkých zákazníků má svoji servisní pobočku dokonce přímo v daném provozu klienta. Přesto však i STILL nakonec přichází s možností koupit si manipulační techniku bezkontaktně v eshopu, stejně tak, jako si přes STILL eshop objednat servisní či jiné služby.

Eshop nabízí novou i použitou manipulační techniku, a nejen to

STILL se rozhodl nabídnout přes e-shop skutečně vše. Novou techniku, repasované, a tedy již dříve používané vozíky, ale i manipulační techniku k pronájmu. Každý si snadno najde řešení, které je pro něj nejvíce ekonomickým.

Nová technika zahrnuje vysokozdvižné vozíky, nízkozdvižné paletové vozíky i ruční paletové vozíky. Použitá manipulační technika nabízí firmou STILL odkoupené vozíky, jež se dělí do několika kategorií a dle toho je odstupňována jejich cena i vhodnost použití. Výběr repasované a použité manipulační techniky je opět velice bohatý. Obsahuje paletové vozíky s nízkým i vysokým zdvihem, VZV s protizávažím, VZV s výsuvným zvedacím zařízením, tahače i vychystávací vozíky. Snadno si lze zařízení najít podle jeho nosnosti, roku výroby, jmenovitého zdvihu i ceny.

Manipulační techniku vám však STILL rovněž pronajme. Pokud je pro vás nezajímavé pořizovat si vlastní, nebo je to pro vás v této chvíli finančně náročné, je dobrou volbou pronájem manipulační techniky. Půjčit si máte možnost elektrické VZV, dieselové a plynové VZV, vozíky s výsuvným sloupem, nízkozdvižné vozíky, klasické VZV, plošinové vozíky a tahače, teleskopické manipulátory a pracovní plošiny.

Servis přes online objednávku

Eshop STILL zjednodušil zákazníkům i objednávání náhradních dílů, servisní prohlídky, technické kontroly či servis v případě poruchy. Vše si lze objednat online, včetně speciálních služeb, kterými jsou desulfatace olověných akumulátorů, nebo mytí vozíků v mobilní myčce.

Desulfatace umí zvrátit degradační procesy na olověných akumulátorech

STILL již delší dobu přechází na Li-Ion akumulátory, u kterých se s procesem sulfatace nesetkáváme. Přesto je v provozu stále velké množství olověných baterií, které jsou při nečinnosti a vybití citlivé na usazování krystalů síranu olovnatého na elektrodách. Sulfatace baterie znehodnocuje až je zničí. Ve STILL se rozhodli tento proces zvrátit, a i u zdánlivě ztracených případů vrací baterie zpátky do provozu. I "záchranu života" svých baterií si máte možnost objednat v novém eshopu firmy. Hledejte službu desulfatace baterií.

Nechte si umýt vozíky

Další unikátní službou dostupnou rovněž přes eshop je mobilní myčka VZV. Tato inovace vzešla z české pobočky STILL a pomáhá firmám s údržbou jejich flotily manipulační techniky. Provozuschopná manipulační technika potřebuje pravidelné mytí. Odpad z něj je však nutné čistit v čističce odpadních vod. Tu však v každém provozu nemají integrovanou, a tak je mytí manipulační techniky častou příčinou pokutování ze strany úřadů. Vše vyřešil "vynález" mobilní myčky VZV. Myčka k zákazníkovi sama přijede, má integrovaný vlastní zdroj vody, elektrické energie i čističku odpadních vod. Rovněž myčku VZV si lze objednat přes eshop.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi