Komerční prezentace

Slevové kupony: Šetřete peníze při každém nákupu

Slevové kupony: Šetřete peníze při každém nákupu

Internetové obchody jsou na vrcholu své slávy především pro jejich příznivější cenovou politiku. Protože český národ slevové akce doslova miluje, tak i online prodejny si nějaké připravily, a to formou slevových kuponů, které v posledních letech zažívají obrovský boom. Všimněte si před finálním odesláním objednávky, že vás e-shop vyzývá ještě k vyplnění slevového kupónu. Pokud jste si doposud dané kolony nevšímali, je na čase to změnit.

Od pradávna jsou slevy marketingovým tahákem, ovšem ohlídat si všechny zajímavé akce je nadlidský výkon. Přenechejte tedy sledování slev na specializovaný portál, jenž funguje na velice jednoduchém principu.

Slevy na jednom místě

Představujeme vám webový portál SlevovyKupon.net, což však není slevový agregátor. Jedná se o službu, která na jednom místě sdružuje aktuální slevové kódy do různých internetových obchodů s rozmanitým zaměřením. Využít tak můžete slev nejen do menších obchůdků, ale i ve velkých e-shopech, jako jsou Notino, Okay, Feedo, Bonprix, Alza, Dormeo a podobně.

Pokud byste hledali podobnou službu tak velkého rozsahu, v našich končinách byste ji nenašli, protože SlevovyKupon.net je momentálně největší svého druhu. Čekají na vás tisíce akčních nabídek. Byla by škoda jich nevyužít.

Jak použít slevu třeba na Alza?

Jestliže si stále nedokážete představit, jak takové slevové kupony fungují, ukážeme vám to na názorném příkladu. Vezmeme si třeba u Alza slevový kupon na slevu ve výši 800 korun při nákupu nad 8 000 korun. Stačí tedy vstoupit na webovou stránku SlevovyKupon.net a vyhledat si e-shop Alza. Zobrazí se vám všechny aktuální kódy. Stačí u vybrané slevy kliknout na tlačítko pro zobrazení kupónu, které vás přesměruje přímo do e-shopu. O nic se už starat nemusíte, uděláte objednávku nad 8 000 korun a u virtuální pokladny se vám automaticky 800 korun vrátí zpět.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi