Komerční prezentace

Šetřete svůj čas s Equa bank

Šetřete svůj čas s Equa bank

Nechcete ztrácet svůj drahocenný čas a rádi byste jej věnovali sami sobě, svým nejbližším nebo svým koníčkům? Potřebujete zařídit, objednat, zabezpečit nebo vyřešit akutní problém nebo nenadálou situaci a nemáte čas ani chuť vše řešit osobně?

Nasnadě je mnohem jednodušší varianta, než se na první pohled může zdát. Díky zlatým kartám od Equa bank stačí jeden telefonát. Pokud jste majitelem exkluzivní zlaté karty MasterCard Premium nebo Premium Plus od Equa bank, můžete podobné starosti zcela pustit z hlavy. Nechte se rozmazlovat exkluzivními výhodami, jako je například velmi oblíbená služba osobního asistenta na telefonu (concierge) v rámci programu MasterCard Elite.

Chystáte se na dovolenou, ale nemůžete najít ideální lokalitu, hotel nebo příznivou cenu? Osobní asistent se o výběr dle vašich představ postará. Porouchal se váš vůz? Concierge zajistí opravu přímo na místě poruchy, případně odtah vozidla anebo zajistí náhradní vůz. Pomůže a poradí ale v mnoha dalších oblastech. Stačí zavolat na jedno telefonní číslo a je vyřešeno.

Concierge řeší požadavky majitelů prémiových karet 24 hodin denně 7 dní v týdnu doma i v zahraničí. Nezalekne se ani neobvyklých požadavků, takže zajistí nejen podepsaný dres známého sportovce, ale i lístek na vyprodaný koncert nebo fotbalový zápas.

Asistent na telefonu ale není vše, čím se zlaté karty pyšní. Mezi další exkluzivní výhody patří i vstup zdarma do letištního salónku na pražském letišti Václava Havla, na mezinárodním letišti ve Vídni nebo přístup k nabídkám bonusového programu Sphere card se 30% slevami ve více než 10 000 obchodech.

Pořízením prémiových zlatých karet Equa bank získáte pojištění karty a osobních věcí až do výše 30 nebo 50 tisíc korun, výběry z bankomatů v zahraničí zdarma nebo také rozsáhlé asistenční služby. Zároveň se můžete spolehnout na širokou akceptační sít v zahraničí.

Téměř každý desátý Čech je již majitelem zlaté karty a každý pátý po ní touží. Sedm z deseti dotazovaných by se zlatou kartou platilo stejně jako se standardní kartou.

Proto neváhejte a pořiďte si jedinečnou zlatou kartu MasterCard Premuim nebo Premium Plus od Equa bank ke svému běžnému účtu za 89 či 129 korun měsíčně a užívejte si naplno! Více informací najdete na: https://www.equabank.cz/produkty/ucty/bezny-ucet/platebni-karty/?cid=cpc_adwords_MasterCard-Gold-S_Zlata-karta_v1





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi