Komerční prezentace

Rouška je módním doplňkem. Barevným nápadům se meze nekladou

Rouška je módním doplňkem. Barevným nápadům se meze nekladou

Současná situace, která panuje nejen v České republice, ale i v celém světě není rozhodně pro nikoho příjemná. Roušky se dnes staly součástí našeho každodenního života. Už nejsou jen nepohodlnou ochranou dýchacích cest. Mnoho firem totiž vyrábí roušky přímo na zakázku a nabízí celou řadu zajímavých motivů. Společnost, která se na designové roušky specializuje je Markysport.cz. Nabídka kvalitních produktů je opravdu veliká a vybere si každý.

Rouška jako ochrana před viry

Hlavní funkcí roušky je ochrana dýchacích cest před viry, prachem nebo škodlivými látkami. Dříve se roušky používaly především ve zdravotnictví, ale kvůli výskytu viru COVID 19, jsou součástí života každého z nás.

Roušky jsou ochranným prostředkem právě přes virem COVID 19, který v první polovině roku 2020 zasáhl celý svět. Důležité je zakrytí všech dýchacích cest, hlavně v místech s vysokou koncentrací lidí. Na trhu jsou k dostání jednorázové roušky nebo roušky, které se dají jednoduše vyprat a znovu používat.

Značně nižší ochranu mají po domácku ušité roušky. Ty se dají vyrobit téměř z "čehokoliv." Ideální je nakupovat roušky z lékáren nebo specializovaných obchodů, které na kvalitě rozhodně nešetří. Navíc máte jistotu, že budete před viry dostatečně chráněni.

Rouška je módním doplňkem. Barevným nápadům se meze nekladou

Roušky jako designový doplněk

modré chirurgické roušky známé ze zdravotnických zařízení už rozhodně v módě nejsou. Vytlačují je moderní kousky, s různými motivy. Ať už se jedná o jednobarevnou nebo potištěnou roušku, vždy je důležité, aby byla vyrobena z kvalitních materiálů, které vás dokonale ochrání.

Příkladem společnosti, která se zabývá kvalitní výrobou barevných a potištěných roušek je Markysport.cz. Nabízí jedinečné ochranné pomůcky s různými motivy. V nabídce společnosti jsou NANO roušky s potiskem, roušky s potiskem Profi, roušky s potiskem Standard, multifunkční šátky s potiskem a výměnné filtry do roušek. Samozřejmostí je také výroba roušek s vlastním potiskem.

NANO roušky s potiskem

NANO roušky jsou vyráběny podle přání zákazníka. Nabízí se různé barvy, loga i písma. Nanorouška velmi dobře a pohodlně zakrývá všechny dýchací cesty. Jsou také dvouvrstvé, antibakteriální a lze je používat opakovaně.

Roušky s potiskem Profi

Profi roušky jsou k dostání v různých barvách a motivech. Jsou dokonale tvarované tak, aby jako NANO roušky i Profi, padli úplně každému. Nechybí jejich dvouvrstvé provedení, jsou příjemné a mohou se prát na 60 stupňů.

Rouška je módním doplňkem. Barevným nápadům se meze nekladou

Roušky s potiskem Standard

Jednovrstvé roušky Standard mohou mít celou řadu barevných variant a stylů písma. Jsou skvěle tvarované tak, aby ochránili všechny dýchací cesty. Standardní roušky jsou velmi lehké a mohou se prát na 60 stupňů.

Multifunkční šátky s potiskem

V nabídce Makysport jsou i multifunkční šátky. Mají mnoho využití, bandana šátek, čelenka, maska, čepice nebo nákrčník. Jsou ideální náhradou roušky. Šátky jsou vyráběny z multifunkčního vlákna v různých barvách. Stejně jako roušky, mohou se i multifunkční šátky prát na 60 stupňů.

Výměnný filtr do roušky

V nabídce Makysport jsou také výměnné filtry do roušek. Jejich ochrana před viry je až 81 %. Vytvořeny jsou díky Technické univerzitě v Liberci, jako alternativa k nanomateriálu. Jejich využití je pouze jednorázové. Jsou tvarované podle roušek výrobce Markysport.

 

Roušky s vlastním potiskem

Pokud si nevyberete z nabídky dostupných produktů, můžete si nechat vyrobit zcela vlastní design roušky. Je to velice jednoduché. Stačí vyplnit formulář nebo napsat na emailovou adresu. Vytvoření grafického návrhu je zdarma a po jeho jdou roušky do výroby. Výhodou je možnost vlastnit originální ochrannou pomůcku přesně podle vašich představ.

zdroj markysport.cz





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi