Komerční prezentace

Rande může mít tisíce podob

Rande může mít tisíce podob

Seznámit se dá skutečně leckde, nevyjímaje v to samozřejmě ani online prostor. Zvláště u mladších ročníků platí, že až každý třetí vztah započne právě přes internet. A není se co divit, ne všichni mají čas na koncerty nebo vysedávání u baru. Také ne vždy se najde celé odpoledne na koupaliště nebo jiný koníček, kde se mohou dva lidé potkat a přeskočí pomyslná jiskra. A čekat v koutě jako šedá myška je určitě dost kontraproduktivní, samozřejmě nejen na maturitním plesu.

První schůzkou to začíná, jak rozehrát celou partii?

Zaujmout a získat dobrou výchozí pozici pro další rande, samozřejmě, jak jinak? Přesně v těch konturách se odehrávají první schůzky, opatrnosti ovšem určitě není nikdy nazbyt. Důležité je třeba i vybrat správné místo, protože atmosféra dokáže dělat divy - ale také vše důležité zkazit ještě na začátku. Pokud máte společné koníčky (nebo obecně hodně společného), je to velké plus, nicméně chybný výběr místa setkání, které nesedne ani jedné straně, může všechno zvrátit. Například, pokud máte rádi nejnovější filmy, kino není špatná volba…

Rande může mít tisíce podob

Možnost úvodního představení zajistí i online seznamky, kde si také můžete snadno prostudovat profil toho druhého. Pokud patří mezi sdílnější osobnosti, dozvíte se nakonec poměrně dost. Minimálně tedy k plánování budoucího rande, které ve finále dopadne podle očekávání. Ono nakonec není seznamka jako seznamka, můžete si vybírat mezi řadou prověřených možností. Některé jsou určené i pro konkrétní typy lidí, sdílející třeba stejný zájem nebo životní filosofii, což je velkým předpokladem k pozdějšímu sblížení.

Rande může mít tisíce podob

Stačí jen pár kliknutí a máte trochu jasněji

Online seznámení má svá specifika, ale pomůže už na začátku odfiltrovat kontakty, s nimiž se seznamovat zrovna moc nechcete, což je v reálném životě o něčem jiném. Jednoduše stisknete tlačítko, kliknete na profil a blokování je dokončeno. Ať už jde o flirt seznamku nebo portál, který přeje spíš vážnějšímu seznámení, tahle možnost je k dispozici vždy a všude. Rozhodně se tak nemusíte bavit s někým, kdo vám není tak docela po chuti, podobná věc je v baru přeci jen trochu složitější. Jaké jsou další výhody online seznamování?

  • Nejdřív si popovídáte a zjistíte, co máte společného. V klidu, bez nervů, bez pohledů ostatních, což je skvělé pro introvertně naladěné povahy, které leccos snadno rozhodí.
  • Můžete klidně i večer, ráno, v noci, kdykoliv a kdekoliv, kdy jste v dohledu Wi-Fi a online je dostatek potenciálních protějšků. A když zrovna nejsou, napíšete jim úvodní vzkaz a je to!
  • Vyfiltrujete si partnera či partnerku přesně podle vašich původních představ. A pak už je jen na vás, jak si padnete do oka - stačí jen zadat do kategorií pár hesel a máte mnohem jasněji.
  • Zájem mají všichni, bez ohledu na věk, sociální vrstvu, příjem, pohlaví nebo zázemí. Přes internet se dá totiž randit mnohem jednodušeji a byla by jistě škoda toho nikdy nevyužít.

Rande může mít tisíce podob

Patří vůbec na první rande květina?

Pánové mají jasno a dámy také. Přitom dokonce až devíti z deseti žen podle různých průzkumů velmi zalichotí kytka na rande. Tedy za předpokladu, že se vybere nějaká vhodná, nejuniverzálnější jsou určitě rudé růže, kdežto omšelým kaktusem žádné pomocné body nezískáte. Květinu volte obezřetně i vzhledem k barvě, protože ta může mnohdy docela změnit význam a květomluvou byste tak sdělili něco úplně jiného, než bylo původním záměrem. Pokud si nejste jistí, v květinářství vám jistě ochotně poradí, takže se nebojte zeptat - je to lepší než faux pas na první schůzce, který okamžitě sníží původně poměrně nadějné šance třeba i na polovinu.

Rande může mít tisíce podob

A nakonec, jsou tu přece i sociální sítě, kterým neodolají hlavně mladí. Navazovat kontakty online je tak snadné, že byste to mohli zkusit také, existují totiž i různé skupiny na Facebooku, díky nimž se dávají často dohromady lidé s podobnými zájmy. Právě tak přeci často vznikají malé i velké lásky, právě tady přeskočí jiskra a rozhoří se opravdový oheň…

 Rande může mít tisíce podob





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi