Komerční prezentace

Půjčka bez příjmu již není možná

Půjčka bez příjmu již není možná

Z pozice nezaměstnaného si dnešní nebankovní půjčku určitě nesjednáte

Díky úpravě zákonů už si v moderní době nesjednáte půjčku, pokud nedisponujete pravidelným příjmem, který by bylo možné doložit. Na druhou stranu, vůbec to neznamená, že přichází nějaké velké zdržení kvůli administrativě. Coby hmatatelný důkaz totiž postačí elektronický výpis z účtu za poslední čtvrtletí. Jde hlavně o ochranu spotřebitele, protože ten se může neuváženou půjčkou dostat snadno do dluhové spirály a podobné legislativní opatření má zabránit všem podobným problémům. Případná exekuce totiž rozhodně není nic příjemného…

Administrativa bude stále na nízké úrovni

Půjčka bez doložení příjmu sice už nepůjde, ale stále je tu spoustu možností pro každého - jak podnikatele, tak zaměstnance, ale například i seniory. Žádost o půjčku stále probíhá online a je vyřešená v řádu minut, na tom se rozhodně nic zásadního nemění. Výhod je tu samozřejmě ještě několik, nebankovní půjčka nabízí skutečně mnohé. Pojďme si proto dát k dobru pár příkladů…

  • Stoprocentní bezpečnost. Diskrétní jednání, o půjčce se určitě nedozví sousedé z ulice.
  • Nepotřebujete shánět ručitele, není nutná například ani hmotná zástava.
  • V zásadě jen vyplníte několik málo kolonek a dodáte potvrzení o příjmu.

I když bude výplata třeba až za týden, s možností krátkodobé půjčky přečkáte celé kritické období mnohem snáz. Pokud peníze potřebujete hned, budete je se vší samozřejmostí také mít - žádné čekání do druhého nebo třetího dne tu určitě nehrozí. Zvolíte si částku, jakou požadujete a navolíte splátkový kalendář, okamžitě budete mít před sebou propočet celkových výdajů. Mít hned jasno, to je bezpochyby hodně důležité nejen ve světě nebankovních půjček, ale snad při každé situaci, kdy jde tak či onak o peníze.

Porouchané auto nebo lednička, nic není problém

Život bude prostě bez obav, protože finanční trable pomůže velmi účinně vyřešit blesková nebankovní půjčka. Může to být klidně jen tisícovka, ale také třeba deset tisíc. Záleží už jen na tom, co vlastně potřebujete uhradit - nemusíte se vůbec svěřovat, ale sami před sebou musíte mít samozřejmě zcela jasno o konkrétní částce. Bude to patnáct stovek na fakturu za mobilní služby? Nebo dva tisíce na potraviny do zásoby, když se zaměstnavatel trochu zpozdil s výplatou?

Žádné ověřování klienta v registru dlužníků

Výhodou je i fakt, že je půjčka bez registru, jinými slovy - nebudete prověřováni v registrech dlužníků, čímž by se ztratil zbytečný čas, navíc jde o známku určité nedůvěry vůči potenciálnímu klientovi. Ostatně, prověření v registru by stálo nebankovní společnost zbytečné prostředky, legislativa k něčemu podobnému navíc poskytovatele půjček přímo nezavazuje. I proto stačí pouhé potvrzení o příjmu, kterým prostě dokážete, že splácení nebude problémem.

Jednoduchý kontaktní formulář zvládne vyplnit každý

Doslova jen pár slov a je splněno, minimum náležitostí je v případě nebankovních půjček dnes už naprostou samozřejmostí. Nebankovní půjčka je dostupná každý den a každou hodinu v roce, teoreticky si můžete vzpomenout i během Vánoc nebo Velikonoc. Postačí vlastně jen funkční připojení k internetu, vlastní bankovní účet v některé z tuzemských bank a počítač. Vyplníte jednoduchý formulář a polovina celé akce je v podstatě za vámi. Teď už stačí jen vše v pořádku splácet, aby nedošlo k vážným komplikacím. Pokud ale nezvládnete uhradit splátku včas, můžete si ji za uhrazení malého poplatku odložit až o další čtyři týdny. Zcela diskrétně a bez dalších otázek, což je jistě velká výhoda. Ne každému se totiž o penězích mluví zcela snadno, že?

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi