Komerční prezentace

Přírodní kosmetika pro každého

Přírodní kosmetika pro každého

Přírodní kosmetika je cestou pro každého. Muži, ženy i děti si zaslouží péči, která nejen krásně voní, ale zároveň je účinná a šetrná k přírodě i pokožce. Lokální značky navíc nabízí velké množství kvalitních výrobků za ceny, které vás mile překvapí.

Přírodní péče o vaše nejmenší

Každá maminka chce pro svoje děti to nejlepší, a platí to i v kosmetické péči. Přírodní kosmetika pro děti nejen krásně provoní pokožku vašeho potomka, ale také příznivě působí na jeho psychiku. Česká stálice Nobilis Tilia nabízí příjemně voňavé kosmetické ošetření i pro ty nejmenší děti. Uklidňující vůně levandule nebo heřmánku, které jsou její neodmyslitelnou součástí, vykouzlí tu pravou atmosféru pro spokojený spánek vašich nejmenších. I péče o dětské vlásky je o něco snadnější s voňavými přírodními šampony, které jsou jemné, ale přesto účinné. A pokud je vaše miminko neklidné, můžete zlepšit jeho náladu třeba nějakou příjemnou květinovou vodou, ideálně růžovou, levandulovou či heřmánkovou. Ty jsou u malých dětí opravdu oblíbené.

Přírodní kosmetika pro ženy každého věku

Chceš-li udělat radost ženě jakéhokoli věku, dopřej jí čas zkoumat taje kosmetiky, a ještě lépe té přírodní. Ať už hledá cokoli, nikdy neodejde s prázdnou. Přírodní kosmetika překvapí svým příznivým působením i ty největší zastánkyně konvenční kosmetické chemie. Stačí je jen dobře nasměrovat. Milovnice květin se zamilují do úžasných hydrolátů (koncentrovaných květinových vod), které se stanou každodenní nepostradatelnou součástí tonizace pleti. Dobře namíchaný přírodní krém proti vráskám je také naprostou nezbytností výbavy každého, kdo si dává záležet na stavu své pleti. Všechny také určitě hledáme ten správný voňavý a pečující balzám na rty. Těm, které ještě ten svůj nenašly, může vyhovovat třeba vanilkový s kokosem od slovenské značky Ponio. Věk ani stav pokožky tady nerozhoduje. Přírodní kosmetika se prostě stane radostí pro všechny, kdo k ní přičichnou.

Přírodní kosmetika pro každého

Česká značka Nobilis Tilia se stará o pleť i celé tělo, a to na základě aromaterapeutických principů.

Krásné vlasy jen díky přírodě

Většina z nás má radost z krásných vlasů, ať už je máme dlouhé nebo krátké. Vlasy ale dokážou pořádně potrápit maštěním, přílišným vysoušením nebo lupy. Přírodní šampony jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí dopřát své hřívě lehkost a zároveň prvotřídní péči. Pokud jste ještě nevyzkoušeli tuhé přírodní šampony, určitě to udělejte. Jeden z největších boomů posledních let - tzv. šampuk si našel svoje fanoušky mezi ženami i muži. Šampuky jsou skladné tuhé šampony, nezabírají moc místa v kufru při cestování, ani v koupelně. Navíc jsou často řešené tak, že po nich už nemusíte používat kondicionér. Účinně myjí, pění tak akorát a potěší nejen milovníky zero waste, ale každého s respektem k přírodním zdrojům. A že nevíte, kterým začít? Spolehnout se můžete třeba na širokou nabídku slovenské značky Kvitok nebo Mylo. Uvidíte, že si "tuháče" opravdu oblíbíte.

Přírodní kosmetika pro každého

V dílně slovenské značky Mylo se začínalo s mýdly. Na fotce je ale Vítr, tuhý šampon s kondicionérem.

 

I muži si v přírodní kosmetice přijdou na své

Pro mnohé muže je kosmetika stále neprobádanou říší divů, kterou ale postupně rádi objevují. Mnoho z nich totiž nemá rádo silné parfemace či hutné, těžké textury. Přírodní kosmetika je pro ně tudíž výbornou volbou. Je aromaticky jemnější, najdete v ní lehké a dobře vstřebatelné krémy, a navíc je daleko prospěšnější pro pleť, tělo, vlasy i životní prostředí. Jedním z mužských dilemat je, zda si nechat narůst vousy. Přírodní kosmetika může být jedním z faktorů, díky kterým řeknou ano pořádnému strništi či delšímu plnovousu. Díky balzámům a sérům určeným na bradu a vousy třeba od značky Mylo, se nebudou muset nadále bát, že svou spřízněnou duši při polibku poškrábou. Přírodní kosmetika nabízí i řešení při příznivce tuhých deodorantů s různými vůněmi i zcela bez parfemace. Kvalitní a dostupné deodoranty najdete třeba u české značky Biorythme.

Všechny uvedené výrobky, značky a ještě mnohem víc najdete na e-shopu s přírodní kosmetikou a eko drogerií NuSpring.cz.

Foto: 1Shutterstock





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi