Komerční prezentace

Přesnější měření=větší úspora

Přesnější měření=větší úspora

Výběr vhodného měřiče, volba vhodného přístroje a správné technologie a v neposlední řadě rozhodnutí zadat zakázku spolehlivému dodavateli.

To jsou čtyři hlavní body, které vás čekají při řešení problematiky měřících přístrojů tepla a vody. Čtyři body, které zároveň rozhodnou o nákladech na celou topnou sezonu.

Společnost INMES, spol. s r.o. je soukromá firma zabývající se již 26 let prodejem i montáží výrobků renomovaných značek a aplikací nejnovějších technologií v oblastech topení a vody podle přání zákazníka. Kromě jiného jsme odborníci na odečty a rozúčtováním nákladů na vytápění a dodávku vody. Rovněž na topení, měřiče tepla a měřiče spotřeby, na měření tepla, vodoměry, vodu a na podlahové topení a radiátory.

Přesnější měření=větší úspora

Proč je to důležité?

Instalace indikátorů topných nákladů a měřičů tepla umožní rozúčtování nákladů dle skutečné spotřeby. Uživatel má kontrolu nad pouze jím spotřebovanou energií. Co se vody a vodoměrů týče, nabízíme nové i repasované domovní a bytové vodoměry - jak s klasickým odečtem, tak s dálkovým rádiovým odečtem. Provádíme demontáže a montáže vodoměrů a jejich výměnu, také rekonstrukce rozvodů vody. Všem našim zákazníkům navíc poskytujeme bezplatné poradenství v oblasti topení či zpracování energetických auditů a znaleckých posudků. Trápí-li vás cokoli z výše uvedené tématiky, neváhejte se na nás obrátit.

Máme nejen dlouholetou tradici a seznam spokojených klientů, ale taky výjimečné personální kapacity. Ty tvoří úzké vedení, projektová složka a techničtí a montážní pracovníci - instalatéři, topenáři a další technické profese.

Společnost je samozřejmě členem Asociace rozúčtovatelů nákladů na teplo a vodu ARTAV, čili splňuje požadavky systému řízení jakosti normy ISO 9001:2015.

Mezi klienty, kteří dlouhodobě využívají našich služeb, patří bytová družstva, společenství vlastníků, bytové jednotky i firmy z celého území České republiky.

Ať už jste v zastoupení kterékoliv z výše uvedených skupin, a...

  • trápí vás topení, rozvody vody či vodoměr
  • chybí vám instalatér či topenář
  • rozúčtování tepla či měření spotřeby vody vás zajímá jen do té míry, aby vše fungovalo, jak má
  • aby náklady na topení a teplou vodu byly transparentní
  • a co nejnižší!

Pak je tedy pro vás společnost INMES tím správným partnerem. Na montáž, pravidelné odečty, kontroly, poradenství, audity i servis.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi