Komerční prezentace

Prázdniny se chýlí ke konci, je čas vybavit děti do školy

Prázdniny se chýlí ke konci, je čas vybavit děti do školy

Prázdniny utekly jako voda a za chvíli je tu září a první školní den. Nejen pro úplné prvňáčky, ale také pro ostatní školáky. Pokud jste jim ještě nepořídili aktovku nebo školní batoh, je opravdu ten nejvyšší čas. Na co byste se měli při výběru zaměřit a jak takovou aktovku či školní batoh vybírat? Tak právě na toto se zaměříme v našem článku.

Aktovka nebo školní batoh?

Každé má svoje výhody i nevýhody. Do velké míry záleží na vašich představách a postavě malého školáka. Do školy je potřeba nosit spoustu učebnic, sešitů a pomůcek a děti tak na zádech často nosí deset kilogramů i více. Zaměřit byste se tedy měli především na kvalitní, odlehčené a ergonomické provedení školního batohu či aktovky. Odvětraná zádová část, bederní a prsní popruh pro maximální odlehčení, široké a vypolstrované ramenní popruhy, to všechno je základ pro pohodlné nošení, a také pro to, abyste nepřetížili záda malých školáků. Řada ověřených značek má nejrůznější atesty, v popisu všech modelů naleznete i hmotnost a v jejich nabídce se snadno zorientujete.

Klasická aktovka s klopami bývá pro prvňáčky přehlednější a lépe se v ní udržuje pořádek. Oproti tomu se s ní hůře manipuluje a je méně skladná. Školní batohy se zase lépe přizpůsobí postavě a díky stahovacím popruhům i množství přenášených věcí. Většina výrobců nabízí také odlehčené modely, a to jak mezi aktovkami, tak mezi školními batohy. Proto záleží spíše na vás a vašich preferencích, zda pořídíte aktovku nebo školní batoh.

Specializovaný e-shop pro snadný a pohodlný výběr

Pro aktovku či školní batoh nemusíte hned běžet do kamenného obchodu. Ve specializovaném e-shopu Bagalio.cz naleznete ty nejznámější výrobce jako Emipo, Boll či Herlitz, ale také řadu méně známých značek, které však poskytují také velmi kvalitní produkty. V e-shopu můžete pohodlně filtrovat aktovky pro kluky, pro holky, zvolit věk školáka i materiál a barevné provedení. K některým školním batohům jsou k dispozici barevně sladěné sety s penály a vaky na přezůvky či tělocvik. Pokud si nevíte rady, je vám k dispozici zákaznická linka, kde vám se vším poradí a poskytnou potřebné detaily. Snadno tak vyberete aktovku z pohodlí domova.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi