Komerční prezentace

Potřebujete interiérové dveře a profesionální montáž? Mand CZ vše zařídí

Potřebujete interiérové dveře a profesionální montáž? Mand CZ vše zařídí

Hledáte ty pravé interiérové dveře? Mand CZ nabízí dveře z dřevěného masivu, dýhované, laminátové, foliové i celoskleněné! Své oblíbené si najde každý. Příjemným bonusem je skvělý servis a nadstandardní péči od poradenství při výběru až po profesionální montáž.

Interiérové dveře jsou nedílnou součástí každého interiéru. Co se na ně tentokrát nedívat jako na nutný funkční prvek, ale jako na ozdobu? Dveře si naši pozornost rozhodně zaslouží - přinejmenším s námi budou sdílet několik let jednu domácnost.

Interiérové dveře by měly být praktické a funkční zároveň

Co by takové interiérové dveře měly splňovat, aby nám dobře sloužily, ale zároveň byly trendy a stylové?

  • Materiál by měl být odolný, aby zvládl každodenní užívání. Volte ho dle náročnosti interiéru. Jiné dveře potřebuje do domácnosti, kterou obývají děti a domácí mazlíčci a jiné do studentského bytu, kde máte jen přechodné bydliště.
  • Dveře by měly ladit s celkovým zařízením interiéru a zároveň působit nadčasově.
  • Měly by být především funkční - praktické a zároveň stylové jsou například dveře posuvné do stavebního pouzdra.

V nabídce Mand CZ najdete interiérové dveře všeho druhu - dveře z dřevěného masivu, laminátové, foliové, dýhované i celoskleněné. A protože jsou dveře naše velká vášeň, nabídneme vám k nim hned i širokou škálu vysoce kvalitního značkového příslušenství - od cylindrických vložek přes dveřní kování až po bezpečnostní visací zámky.

Posuvné dveře do pouzdra - o něco rafinovanější interiérové dveře

Jako bonus nabízíme svým zákazníkům i skutečné designové libůstky. Naší chloubou jsou posuvné dveře do stavebního pouzdra, které nejen, že naprosto báječně vypadají a díky své designové jednoduchosti ladí s každým interiérem, ale také ušetří místo, kterého se nám v moderních domácnostech mnohdy nedostává. Elegantní a rafinované řešení v podobě stavebních pouzder Eclisse a posuvných dveří prosvětlí a opticky zvětší každý interiér.

Eclisse ale v našem sortimentu nezastupují jen stavební pouzdra, ale rovněž interiérové otočné dveře se skrytou zárubní Syntesis Battente. Toto vskutku minimalistické řešení se hodí do každého moderního interiéru. Bezobložkové provedení umožňuje dokonalou integraci dveří se stěnou. Klidně se s vámi vsadíme, že zavřené je skoro neuvidíte.

Požární dveře nejsou v rodinném domě povinností, ale vyplatí se

Kromě klasických dveří, kterými oddělujeme jednu místnost od druhé, nabízíme i dveře speciální - dveře požární a kouřotěsné. Někdy je umístění požárních dveří povinností, která vychází z tzv. požárně bezpečnostního řešení stavby. Požární dveře nejčastěji oddělují chodby bytového domu, samostatný byt nebo garáž. V klasickém rodinném domě sice není umístění požárních dveří povinností, ale mnohdy se vyplatí i tam. I v běžné domácnosti mohou vznikat požáry - je vhodné proto oddělit místnosti s kamny, dílny nebo garáže.

Výběrem dveří vás provedeme od A do Z. Stačí nám napsat, zavolat nebo nás navštívit v našem showroomu v Libušsé ulici na Praze 4. My vás seznámíme s celým naším sortimentem a provedeme vás výběrem těch nejvhodnějších interiérových dveří, vybereme kování na dveře, a nakonec vám dveře profesionálně namontujeme.

Potřebujete interiérové dveře a profesionální montáž? Mand CZ vše zařídí





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi