Komerční prezentace

Potěšte jakéhokoliv muže jedním z těchto praktickým dárků

Peněženky Secrid.

Přemýšlíte nad vhodným dárkem, který potěší každého muže? Pak zaměřte svoji pozornost směrem na praktické dárky, které se u mužů těší velké oblibě. Je prokázáno, že muži milují dárky, které jim poslouží při každodenních činnostech. Proto jsme pro vás připravili tři tipy na dárky, ze kterých můžete vybrat dárek jak svému partnerovi, tak dědečkovi, kolegovi z práce či jakémukoliv jinému muži.

1) Peněženky Secrid

Prvním tipem praktického dárku pro muže jsou peněženky Secrid. Tyto peněženky si získají oblibu zejména mužů, kteří milují minimalistické věci a rádi používají bankovní karty. Největší úspěch sklidí především u mužů mladší generace (samozřejmě jimi nepohrdnou ani ženy). Pouzdra Secrid vynikají především tzv. RFID ochranou, která využívá hliníkového pouzdra k ochraně bankovních karet před zneužitím. Kožené peněženky Secrid mají navíc jedinečný design, takže se stanou ideálním mužským doplňkem.

2) Tašky přes rameno

Pokud vás peněženky Secrid příliš nenadchly, pak zaměřte svoji pozornost na pánské kožené tašky přes rameno. Tyto tašky se v současné době těší mezi muži velké oblibě. Muž na těchto taškách ocení především jejich praktičnost, jelikož se hodí pro každý den a pojmou vše, co muž potřebuje u sebe mít. Pánské kožené tašky disponují velkým množstvím přihrádek a kapes a jsou odolné proti oděru. Navíc se jedná o velice stylový doplněk, který ocení nejen mladší, ale i starší generace mužů.

Tašky přes rameno.

3) Kožená aktovka

Třetím tipem praktického dárku jsou kožené aktovky, které ocení především vysoce postavení muži. Správnou volbou budou především pro právníky, učitele, lékaře či manažery, ale mohou posloužit všem mužům, kteří chodí do práce. Jsou ideální náhradou batohu, který se málokdy hodí ke společenskému oblečení. Muži na kožených aktovkách ocení především jejich odolnost a možnost uložit si do nich významní dokumenty, notebook, peněženku a jiné drobnosti.

Kožená aktovka.

Další tipy na praktické dárky můžete získat v e-shopu společnosti Špongr.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi