Komerční prezentace

Podzimní relax v Kostelci

Podzimní relax v Kostelci

Zářijový prodloužený víkend se blíží a spousta lidí stále hledá ideální nabídku na krátkou dovolenou. Hotel Lázně Kostelec nabízí bohatý program plný relaxu a odpočinku. Pobyt lze spojit s wellnessem, detoxem nebo aktivním odpočinkem u golfu.

Babí léto v předhůří Vizovických a Hostýnských vrchů 

Pro kostelecký areál hotelu, lázní a golfového hřiště je význačná jedinečná poloha. Celý komplex je obehnán majestátnými vrchy Hostýnského a Vizovického předhůří. Lázně leží uprostřed lesů, ve kterých se skýtá naprosto nedotčená příroda.

Široký výběr relaxačních balíčků

Hotel Lázně Kostelec nabízí širokou paletu balíčků, které obsahují lázeňské procedury a vybrané pobyty. Vybere si opravdu každý. Milovníci Kneippových koupelí nebo aromatických masáží si přijdou na své.

Podzimní relax v Kostelci

Relaxovat lze i v pohybu

Lázeňské procedury nejsou vše. V Hotelu si užije každý nadšenec do golfu a tenisu. Příznivci cyklistiky mohou využít okolní cyklostezky, které svým rozlišným terénem a reliéfem potěší úplně každého. Plavci nemusí nutně s příchodem chladnějšího počasí hlásit konec sezóny. V Kostelci mají vyhřívané venkovní bazény a whirlpooly. Pohled z vířivky do korun pestrobarevných stromů dává vodním radovánkám zcela nový rozměr. Okolí nabízí velké množství procházek mírně zvlněnými hvozdy, anebo návštěvu pouze tři kilometry vzdáleného Zlína.

Podzimní relax v Kostelci





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi