Komerční prezentace

Pneumatiky Barum Polaris 5 jsou novinkou na trhu

Pneumatiky Barum Polaris 5 jsou novinkou na trhu

Světově proslulý koncern Continental s českými kořeny při výrobě pneumatik snoubí moderní technologické know-how, dlouholetou tradici a precizní zpracování. Pravidelně na trh uvádí vylepšené modely letních a zimních pneumatik, přičemž v letošním roce přichází se zimním přezutím Barum Polaris 5, které bez problémů zvládne oblevu i vánici.

Pneumatiky Barum Polaris 5 disponují jednoduchým symetrickým vzorkem, který zaručuje bezpečnou a ekonomickou jízdu.

Barum si zakládá na perfektním zpracování

Barum je věhlasná značka pneumatik. Společnost Continental Barum, jejíž mateřskou společnosti je Continental AG, sídlí v Otrokovicích, kde pod jednou střechou vznikají osobní, nákladní a industriální pneumatiky značek Barum, Continental, Semperit, Uniroyal, Matador, General Tire a podobně.

Přestože společnost jako taková vznikla až v roce 1992, výroba pneumatik na českém území byla zahájena o šedesát let dříve.

Barum Polaris 3 jako předchůdce

Přední postavení na trhu se zimními pneumatikami si už několik let drží model Barum Polaris 3 určený zejména pro ekonomicky smýšlející majitele vozidel. Pneumatiky jsou vychvalovány především pro své vynikající jízdní vlastnosti na zasněžené i mokré vozovce. V neposlední řadě se Barum Polaris 3 pyšní nízkým valivým odporem a dlouhou životností.

Barum Polaris 5 jsou dobře vybavené pneumatiky

V letošním roce sklízí slávu pneumatiky Barum Polaris 5, které zdědily všechny pozitivní vlastnosti po svém předchůdci. Poskytují skvělé reakce na sněhu, s čímž souvisí i krátká brzdná dráha. Zabraňují aquaplaningu a snowplaningu. Samozřejmostí jsou perfektní stabilita, nízký valivý odpor a nepatrná hlučnost. Barum Polaris 5 se vyrábí v mnoha rozměrech. Přijdou si na své jak majitelé osobních automobilů, tak i SUV.

Čím vás Barum Polaris 5 překvapí

Barum Polaris 5 jsou přizpůsobené středoevropským zimám, během nichž je na silnicích nejen sněhová pokrývka. Především v ranních hodinách se řidiči potýkají s námrazami, v odpoledních zase s břečkami. Přesně pro takové podmínky byly stvořené pneumatiky Barum Polaris 5. Společnost při výrobě použila materiál, jenž se dokáže skvěle přizpůsobit, a tak mu nevadí ani větší výkyvy teplot, které nejsou v českých končinách až tak velkou výjimkou.

Značka Barum poskytuje spolehlivé a kvalitní pneumatiky za přijatelné ceny. V České republice patří k nejžádanějším, ale zamilovali si je řidiči i v zahraničí. Vysokou popularitu mají na svědomí mimo jiné také nezávislé testy, v nichž končí pneumatiky značky Barum pravidelně na předních příčkách. Pokud jste se tedy rozhodli, že sáhnete po české stálici, podívejte se na podrobné informace o zimní pneumatice Barum Polaris 5.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi