Komerční prezentace

Plaťte míň za energie i volání

Plaťte míň za energie i volání

Garance nezvyšování cen elektřiny a plynu až na tři roky dopředu plus neomezené volání z mobilu za 299 korun měsíčně. Dvě výhody v jednom poskytuje současná nabídka ČEZ, která zákazníky chrání jak před růstem cen energií, tak drahým voláním. ČEZ se v ní zavazuje udržet výhodné ceny energií i do budoucna - jak u elektřiny, tak u plynu. Zároveň mohou zákazníci odebírající elektřinu nebo plyn získat neomezené volání za bezkonkurenční cenu.

Vše pohromadě: výhodnější elektřina, plyn i mobilní tarif

"Přemýšleli jsme o tom, jakou další výhodu můžeme poskytnout zákazníkům, kteří od nás chtějí odebírat elektřinu či plyn. Nabídka výhodného volání s naším operátorem nám přišla jako logická. Každý z nás potřebuje elektřinu, každý z nás denně telefonuje. Zákazníci od nás nyní získají nejen elektřinu či plyn za výhodnou garantovanou cenu, ale k tomu i velmi levný neomezený balíček na volání," přibližuje nabídku generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. Akční nabídka garantuje zákazníkům levnější elektřinu a plyn za cenu, která zůstane po dobu jednoho, dvou nebo tří let stejná. Zároveň budou moci získat na jeden rok zvýhodněný balíček od operátora MOBIL OD ČEZ s neomezeným voláním a SMS do všech sítí jen za 299 korun měsíčně. Neomezené volání za tuto cenu mohou získat i zákazníci, kteří si nechtějí elektřinu nebo plyn fixovat, ale mají u komodity smlouvu na dobu neurčitou.

MOBIL OD ČEZ je jedním z největších virtuálních operátorů v České republice a v tuto chvíli má přes 80 tisíc aktivních SIM karet. Samotné služby u MOBILU OD ČEZ jsou bez časových a finančních závazků a zákazníci mohou smlouvu kdykoliv a rychle rozvázat.

Na webových stránkách ČEZ si lze prohlédnout modelové příklady, kolik zákazník může přechodem k ČEZ ušetřit. Na bezplatné telefonní lince 800 299 299 mu pak vyškolený specialista pomůže vybrat vhodný produkt a spočítá, kolik ušetří právě on. 

Rychlý převod bez starostí, vše zařídí ČEZ

Dříve znamenal přechod od jednoho dodavatele energií k druhému poměrně komplikovaný byrokratický proces. ČEZ tuto cestu zjednodušil a nabízí svým budoucím zákazníkům, že jejich přechod kompletně zařídí. Stačí zavolat na bezplatnou telefonní linku 800 299 299, zanechat svůj kontakt prostřednictvím kontaktního formuláře, nebo zajít do jedné z poboček. Jedním podpisem získají noví i stávající zákazníci výhodnou a stabilní cenu energií a tři roky se nebudou muset o nic starat. Podle objemu energií, které domácnost spotřebuje, může oproti standardním produktům ve svém regionu ušetřit i v řádu několika tisíc korun ročně.

Stejně jednoduše jako energie lze k ČEZ převést i mobil. "Převod elektřiny nebo plynu k ČEZ je jednoduchý. Naši pracovníci zařídí vše potřebné, s dosavadním dodavatelem vše vyjednáme a zákazník se nemusí o nic starat. V případě přechodu k MOBILU OD ČEZ klientům poradíme i s tím, jaký je nejrychlejší způsob převodu čísla," říká ředitel pro prodej a obsluhu v ČEZ Prodej Michal Kovařík.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi