Komerční prezentace

Pestrý a vyvážený jídelníček

Pestrý a vyvážený jídelníček

Pestrý a vyvážený jídelníček je cílem mnoha restaurací, ale zejména školních jídelen. Protože na stravování dětí je ze strany rodičů velký tlak, a zároveň se sestavený jídelníček musí řídit spotřebním košem. Vedoucí jídelen jsou tak často postaveni před otázku, co vlastně vařit? Co dětem nabídnout, aby jim chutnalo, aby bylo jídlo výživné a aby splňovalo všechny normy?

Instituční stravování

Řada výrobců potravin se orientuje nejen na restaurace, ale také právě na instituční stravování. I tradiční potravinářská značka Vitana si uvědomuje důležitost stravování ve školních jídelnách. Na jejich webových stránkách tak naleznete i vzor zdravého jídelníčku pro mateřské školy a školní jídelny. Berou v úvahu nejen platnou legislativu ale také nejnovější trendy z kuchařského světa.

Orkla Foods, společnost, pod níž spadá i Vitana, dodává na trh také značku NATUR. Výrobky NATUR splňují přísná kritéria a požadavky zdravé výživy a také se řídí aktuálními výživovými doporučeními. Jejich výrobky snadno poznáte podle zeleného loga, které značí, že v produktech nenajdete žádná umělá ochucovadla, aromata, konzervanty ani barviva.

Jak na zdravý jídelníček?

Podstatou pestrého a zdravého jídelníčku je zařazování různých druhů potravin, vyvážený poměr živin a dostatečný přísun minerálů, vitamínů a antioxidantů. Vyhledávejte nové recepty a možnosti, jak obohatit jídelníček. Zkoušejte nové kombinace. Orkla Foods vám na svých webových stránkách pravidelně představuje nové recepty, které mohou být inspirací při tvorbě zdravých jídelníčků.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi