Komerční prezentace

PENNY PREFERUJE ČESKOU ZELENINU

zelenina

Čeští zákazníci stále častěji upřednostňují domácí produkci oproti dovozu zboží ze zahraničí. Tento trend se odráží i v oblasti ovoce a zeleniny. Penny Market již třetím rokem prodává, ve spolupráci se Zelinářskou unií Čech a Moravy (ZUČM), zdravější, ryze českou zeleninu z integrované produkce (IPZ).

Kontrolovaná zelenina neboli také zelenina IPZ, je produkce české zeleniny vysoké kvality, která dává přednost ekologicky přijatelným metodám a minimalizuje nutné vstupy agrochemikálií s potenciálními vedlejšími účinky. IPZ zelenina je chutnější, zdravější, bezpečná a pod trvalým dohledem nezávislých pracovníků akreditovaných laboratoří, šetrnější k životnímu prostředí a naše, neboť systém IPZ byl vytvořen a zaveden pro produkty vypěstované v ČR.

"Jsme rádi, že již třetím rokem v našich prodejnách můžeme nabízet českou zeleninu z produkce IPZ, která se řadí mezi konvenční a organickou produkci plodin, prosazuje snížení rizika přehnojování půdy a racionálnější využívání živin. Zelenina vypěstovaná v systému IPZ podléhá systematické kontrole nezávislého kontrolního orgánu. Ale co je dále velmi podstatné, je její cenová dostupnost, jelikož jsme schopni ji nabízet za ceny konvenční zeleniny.", uvedl David Kolář, vedoucí marketingu a komunikace společnosti Penny Market.

Penny Market aktuálně zákazníkům nabízí široký sortiment české zeleniny z produkce IPZ. Nyní jsou v nabídce rajčata, okurky, cibule lahůdková, pekingské zelí, kedlubny, zelí, salát hlávkový, ředkvičky a další. Každým týdnem se zastoupení české zeleniny v nabídce PENNY zvyšuje. Více se zákazníci o zelenině IPZ mohli v loňském roce dozvědět např. při road show Zelinářské unie na prodejnách Penny Marketu, která byla zaměřena na rodiny s dětmi a na celkovou osvětu IPZ zeleniny a je v plánu i na letošní rok. Zákazníci IPZ zeleninu na prodejnách poznají díky atraktivním barevným cenovkám s logem IPZ.

www.penny.cz

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi