Komerční prezentace

Peníze na účtu do 15 minut? I tak rychlá může být online půjčka

Peníze na účtu do 15 minut? I tak rychlá může být online půjčka

Získat půjčku je dnes díky nebankovním poskytovatelům snazší než kdy dříve. Klienti nemusí týdny čekat, než si banka ověří jejich bonitu, netrápí je vypisování hromady dokumentů, a navíc na své peníze nemusí vůbec čekat. Když přestane fungovat lednice nebo se rozbije telefon, ještě týž den je možné pořídit si nový kus.

Online půjčky lákají na jednu podstatnou výhodu - dají se vyřídit z domova. Člověk nemusí nikam chodit, ztrácet čas čekáním ve frontě, ani si připadat hloupě, že jde žádat o peníze. Anonymita za monitorem je příjemná, pohodlná a rychlá. Přesto úplně anonymní nezůstanete nikdy.

Dokládá se občanský průkaz, někdy i výpisy z účtu

U každé online půjčky je třeba doložit minimálně vaši identitu, tedy občanský průkaz, pas, zbrojní průkaz, řidičský průkaz apod. Pak už se podmínky liší podle konkrétního poskytovatele. Někteří po vás nebudou vyžadovat nic dalšího, jiní vám úvěr dají pouze tehdy, chodí-li vám na účet pravidelný příjem. Jestli jde o peníze ze zaměstnání, důchod nebo rodičovský příspěvek, je úplně jedno. Věřiteli nezáleží ani na tom, na co si vlastně úvěr berete. Půjčka je zpravidla bezúčelová, tudíž účel nikde nedokládáte.

Díky rychlým bankovním převodům máte peníze na účtu téměř ihned

Online vyplníte žádost, v níž si zvolíte výši půjčky i splátek, přiložíte fotografie dokladů, případně výpis z účtu. Pokud je žádost odeslána v pracovní době dané společnosti, bude schválena velmi rychle. Například Razdvapujcka.cz schvaluje půjčky do 15 minut v pracovní době od 8:00 do 18:00 hod. Potvrzení o schválení vám přijde na telefon i e-mailem. Patnáct minut trvá také odeslání peněz na váš účet. Máte-li účet u České spořitelny, ČSOB, Komerční banky, Raiffeisenbank, Fio banky, Equa bank či Sberbank CZ, půjčka vám skutečně dorazí takto rychle.

Sami si můžete vybrat nejrychlejší variantu

Všechny online půjčky jsou rychlejší než cesta do banky. Některé jsou ale rychlejší než jiné. Kdo shání peníze opravdu urgentně a co nejrychleji, ten by si měl v prvé řadě zjistit pracovní dobu, během které jsou úvěry schvalovány. Dále je vhodné si zjistit, u jakých bank má společnost, od níž si půjčujete, účet. Převod mezi účty stejné banky je totiž rychlejší.

Samozřejmě je důležité nedbat pouze na rychlost, ale studovat i další podmínky. Poplatky za sjednání úvěru, předčasné splacení, penále za pozdní splacení, postup v případě, kdy se dostanete do potíží a nebudete schopní splácet apod. Férová společnost tohle všechno uvede na svých webových stránkách.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi