Komerční prezentace

Pánské spodní prádlo je ideální dárek. Víte, jak správně vybrat?

Pánské spodní prádlo je ideální dárek. Víte, jak správně vybrat?

Obdarovat svého partnera novým spodním prádlem je skvělý nápad na dárek k výročí, narozeninám a dalším příležitostem. Víte ale, jak správně vybrat, abyste se trefili do vkusu i velikosti? Poradíme vám, jak na výběr pánského spodního prádla.

Výběr materiálu je určující

Když si přejete někoho blízkého obdarovat, rovnou zapomeňte na nekvalitní napodobeniny. Skutečně luxusní spodní prádlo totiž vydrží mnoho let a stává se každodenní součástí oděvu muže. Materiál je nejčastěji volen z 95 procent bavlnou a pouhých 5 procent jej tvoří elastická vlákna. Další materiál, který se pro denní nošení doporučuje je bambus, a to zejména pro své antibakteriální vlastnosti a schopnost regulovat teplotu.

Víte, jaký druh prádla zvolit?

První otázku, na kterou si musíte odpovědět, je druh prádla, které budete hledat. Volnější spodní prádlo, jako jsou volné trenýrky s delšími nohavičkami, se skvěle hodí pro chvíle odpočinku. Pro sportovní aktivity se zase více hodí boxerky. Slipy jsou nejvhodnějším prádlem například pro muže s objemnějšími stehny. Trenýrky s kratšími nohavičkami opticky více prospějí mužům nižšího vzrůstu, zatímco delší nohavičky skvěle vyniknou na vysokých postavách.

Oblíbené trenýrky

Již po dlouhé roky se největší oblibě mezi muži těší pánské trenýrky. Staly se synonymem pro pohodlí a dostatek volnosti pro intimní pánské partie. Jejich předností je, že se nezařezávají, nikde neškrtí a muže nikterak neomezují v pohybu. Široký výběr vzorů dnes nabízí jak možnost klasických jednobarevných kousků, tak i trendy vzorových trenek. Důležité je, aby měl muž na sobě prádlo, které rezonuje s jeho osobností, a které bude rád nosit.

Jak vybrat správnou velikost

Dámy znají ten pocit, kdy se musí dlouho měřit, aby si našly například dobře padnoucí podprsenku. To ale u pánského spodního prádla neplatí - a jediný údaj, který potřebujete znát, je obvod pasu v centimetrech. Podle něj si již naleznete příslušnou tabulku velikostí výrobce, a zvolíte správnou velikost. Budete si tedy vybírat z velikostí označených písmeny:

  • S (small - malý),
  • M (medium - střední),
  • L (large - velký),
  • XL (extra large - extra velký).

S potiskem, nebo bez?

Současné trendy přejí osobitosti. Pokud víte, že má váš partner v oblibě vzory a barvy, je vhodné mu pořídit spodní prádlo s potiskem. Když patří ke konzervativnějším typům, volte raději jednobarevné spodní prádlo. S výběrem vám pomůže například akce na pánské spodní prádlo, kde jsou k sehnání i výhodná balení více kusů spodního prádla.

Kousek do ložnice

Jako dárek se skvěle hodí i kousek, který byste na svém partnerovi ráda viděla při společných intimních chvílích. Zde samozřejmě nehraje hlavní roli pohodlí, ale spíše efektní vzhled. Pokud sledujete slevy, i v nich najdete spoustu inspirace pro vhodné prádlo pro vašeho muže. Některé dámy preferují skvěle padnoucí slipy, jiné zase mužné trenýrky. Opět se nabízí celá paleta vzorů a barev, nyní budete spíše vybírat podle svého vkusu a budete se snažit, abyste nalezla kousky, které budou skvělou volbou pro partnera i pro vás.

Stylový kousek

V posledních letech se na poli pánského spodního prádla objevuje jeden výrazný styl, a to je jednobarevnost látky v kombinaci s vrchním páskem, na kterém je vyšit nápis značky výrobce. Jestli si tedy výběrem nejste vůbec jisti, volte například toto provedení, které je dnes módní v rámci slipů, trenýrek i boxerek. U některých typů prádla bývá uvedeno pouze logo výrobce, u jiných celý název.

Už víte, jaký typ spodního prádla budete vybírat? Jaký se nejvíce hodí k typu vašeho partnera?

Zdroj obrázku: {Vladiri} / Shutterstock.com

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi