Komerční prezentace

Palivové karty pro nákladní vozidla – cesta k úspěchu

Palivové karty pro nákladní vozidla – cesta k úspěchu

Přemýšlíte, jak ve vaší nákladní dopravě snížit náklady a nastartovat tak další růst firmy? Kromě různých slev na tankování se nabízejí také palivové karty pro nákladní vozidla, které svým řešením pomáhají dopravním společnostem jakékoli velikosti se snazší správou plateb a fakturací. Přečtěte si nyní, jak vám produkty z nabídky Eurowag mohou pomoci ve firmě ušetřit čas i peníze.

Překážky na cestě k vašemu růstu

Evropské společnosti podnikající v silniční nákladní dopravě jsou nuceny čelit množství finančních překážek. Kromě zvyšujících se cen paliva jsou to zejména administrativní náklady spojené s obsluhou hotovosti ve vícero měnách, která je nezbytná pro placení silničního mýta a paliva, a také čas a prostředky, které stojí za zpracováním množství účetních dokladů v různých jazycích. Všechny tyto překážky se hromadí a pro firmu znamenají ztenčování disponibilních finančních prostředků, a tedy i zpomalení růstu jakéhokoli vozového parku.

Přesně v této situaci je velkou výhodou profesionální platební řešení. Palivová karta Eurowag dokáže vás a vaše řidiče zbavit nutnosti manipulace s papírovou hotovostí na placení mýtného a paliva a na cestách vám zajistí bezpečné a pohodlné bezhotovostní transakce. Kromě zjednodušení plateb mýtného ve 26 zemích a kromě slev na více než 15 000 čerpacích stanicích v naší stále rostoucí akceptační partnerské síti nabízejí palivové karty Eurowag také snazší fakturaci a snazší správu účetních dokladů, což znamená snížení nepříjemných režijních nákladů.

Ta pravá karta pro vozový park jakékoli velikosti

Pro firmy s menším parkem dodávkových vozů nabízíme předplacenou variantu karet s pevným limitem útraty v takzvané kartě Eurowag EASY. Tato palivová karta umožňuje podle potřeby snadné doplňování prostředků online, bez skrytých poplatků a přirážek a také bez nutnosti bankovních záruk. A přitom se stále můžete těšit z výhodných snížených cen paliva v partnerské síti Eurowag.

Středně velké až velké nákladní dopravní společnosti už často potřebují moderní platební řešení. Pro ně je správnou volbou karta Eurowag ONE, která nabízí platby paliva a mýtného bez jakýchkoli transakčních poplatků.

Obě karty, Eurowag EASY i Eurowag ONE, nabízejí ochranu proti zneužití, úplnou kontrolu nad veškerými transakcemi a také klientský portál, určený pro snadný přístup po celých 24 hodin, 7 dní v týdnu. Držitel libovolné z karet může využívat rovněž partnerské služby, jako je čištění cisteren či opravy vozidel, a dále mobilní aplikaci, která nabízí pohodlné plánování cest pro nákladní vozidlo. Navíc se klienti mohou rozhodnout pro profesionální daňové služby, které znamenají snazší návratky DPH a spotřebních daní, a pro další finanční služby nabízené v rámci našeho partnerského programu Eurowag.

Každý držitel palivové karty Eurowag může především využívat širokou akceptační partnerskou síť více než 15 000 čerpacích stanic po celé Evropě, které mu přinášejí výhodné ceny konvenčních i alternativních typů paliva. Když k těmto výhodám přidáme možnost výpisu všech transakcí provedených jednou konkrétní kartou v jediné měsíční faktuře a bezpečné platby ve více různých měnách, díky kterým s sebou řidiči nemusejí vozit papírovou hotovost, je zřejmé, proč si stále více řidičů s důvěrou volí za "spolujezdce" právě palivovou kartu Eurowag.

Kamkoli pojedete, vždycky jsme na cestách s vámi

Palivové karty Eurowag jsou přijímány na všech partnerských čerpacích stanicích široké akceptační sítě Eurowag, do které spadají také vlastní kamionové parky Eurowagu po celé Evropě. Když uvážíte, že naše síť dnes zahrnuje přes 15 000 čerpacích stanic a že do ní neustále přibývají další, nebudete mít k plné nádrži nikdy daleko.

Palivové karty Eurowag můžete využít také pro vybrané platby mýtného ve 26 zemích, včetně celé řady tunelů a mostů, a dokonce i k nákupu některých dálničních známek.

Zjednodušená služba urychluje zákazníkům práci

Řešení od Eurowag vás nebudou brzdit žádným složitým procesem podávání žádosti. Chcete-li se "zařadit do levého pruhu", stačí vyplnit kontaktní formulář. Brzy se vám ozve obchodní zástupce Eurowag, probere s vámi, jaká úskalí musí vaše firma řešit, a poté navrhne a doporučí nejlepší řešení v podobě produktů, které naplní vaše potřeby.

Vždy s vámi probereme jedinečné potřeby vaší společnosti a společně zvážíme, zda je pro vás vhodnější předplacená palivová karta, nebo karta s odloženou splatností. U předplacené palivové karty vám pomůžeme nastavit vhodný měsíční limit pro nákupy paliva. V závislosti na typu vozidel ve vašem parku (a na jejich průměrné velikosti a spotřebě paliva) s vámi stanovíme také částku, kterou je třeba odložit pro platby mýtného, a upozorníme vás na konkrétní mýtné systémy, se kterými se nejčastěji setkáte.

U nabídky palivových karet s odloženou splatností, jako je karta Eurowag ONE, provedeme nejprve analýzu vaší firmy, ve které projdeme finanční výkazy a prodiskutujeme váš aktuální vývoj, který by mohl mít vliv na výši dostupného kreditu. Po ověření těchto informací vám obchodní zástupce Eurowag předá výsledky analýzy a samotnou nabídku.

Během 4-7 pracovních dnů po sestavení žádosti vydáme vaše nové palivové karty - a od toho okamžiku již můžete využívat stejné výhody jako více než 15 000 spokojených držitelů karet Eurowag. Požádejte si o kartu ještě dnes a ihned uvidíte, jak Eurowag doprovází evropské dopravní společnosti na jejich cestě do budoucnosti.

CTA: Zjistěte více o palivových kartách Eurowag a o výhodách, které mohou karty přinést i vaší flotile.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi