Komerční prezentace

Online půjčka vyžaduje potvrzení stálého příjmu

Online půjčka je vynikající pomocí, když na vás zaklepou nečekané výdaje

V moderní době si lze sjednat krátkodobý úvěr, kvůli němuž není nutné ani vyjít z domu. Samotná akce může být otázkou několika málo minut, fronty na kamenných pobočkách nebo nadmíru složitá administrativa jsou už dávno minulostí. Dle platných zákonů je vše v pořádku, potenciální klient ale musí také doložit, že má na splácení dostatek prostředků. Tedy, jinými slovy, nahrát do žádosti výpis ze svého bankovního konta za poslední tři měsíce. Dluhová past by nikoho nepotěšila a ochrana spotřebitele je také velmi důležitá.

Bezúčelové půjčky jsou dnes velkým hitem

Není nutné mít ručitele, celá žádost je poměrně dost krátká. Online půjčka je také naprosto diskrétní záležitostí, nedozví se o ní veřejnost ani žádný ze sousedů. A vyplacená může být skutečně obratem po schválení, bez dlouhého čekání a prodlev. Stačí vše pečlivě rozmyslet a zvážit, zvolit si potřebnou sumu peněz a vyplnit všechny potřebné údaje. Výhodou je jistě bezúčelový charakter úvěru, díky němuž není třeba odpovídat na otázky, které by byly možná až moc osobní. A jako každý jiný úkon spojený přímo s administrativou, budou stát přinejmenším několik okamžiků navíc. Na co tedy může nebankovní půjčka posloužit?

  • Hotovost do další výplaty. Zaměstnavatel oddálí platbu, ale rodinný rozpočet není připraven.
  • Náhrada za porouchanou mikrovlnku, pračku nebo další spotřebič. A ještě dnes odpoledne…
  • Výdaje za mobil. Mít paušál je dnes už samozřejmost, jen faktura nepřišla ve vhodnou chvíli.

Pokud si vyberete transparentního poskytovatele, obavy nejsou vůbec namístě. Půjčka na cokoliv oproti bance neprověřuje registry dlužníků a tím se celý administrativní proces významně urychlí. Důležitější je informace o pravidelném příjmu, touto formou si tedy mohou půjčit nejen zaměstnanci, ale třeba také drobní živnostníci nebo pracující studenti. Doklad o příjmech totiž napoví o bonitě klienta mnohem více než záznam v registru, jenž může teoreticky vzniknout i kvůli neuhrazené složence za mobilní služby.

A jak poznat opravdu spolehlivého poskytovatele?

Lidé jsou různí, půjčky jsou různé. Některé pomohou pár tisíci do výplaty, jiné zase nepoměrně vyšší částkou. Důležité je, abyste měli tu čest se společností, které můžete důvěřovat, což pro nováčka na nebankovním trhu nemusí být tak snadné. Podle čeho se řídit? Díky čemu poznáme, že jednáme s někým opravdu férovým?

  • Má sídlo na české adrese. Ideálně pak v nějakém velkém městě, jako je například Praha.
  • Nabízí své služby, aniž by vyžadoval dopředu nějaký poplatek, chtěl ručitele nebo zástavu.
  • Známá firma. Alespoň podle ohlasů na internetu, jednoduše dohledáte pozitivní reference.

Pokud jsou tyto tři body splněny, není důvod se čehokoliv obávat. Když je navíc vámi vybraný poskytovatel vlastníkem licence České národní banky, máte naprostou jistotu. I malá půjčka může být velkou pomocí, zvláště pokud je podmínek pro její získání vlastně jen několik. Kromě dokladu o příjmech je to plnoletost, účet v české bance, mobilní telefon a počítač. Tedy rozhodně nic nestandardního, co byste snad neměli doma. Papírování a smlouvy, které mají několik dlouhých stran, už jsou dávno minulostí.

Peníze mohou být k dispozici klidně ještě dnes

Pokud jde o samotnou platbu, posouzení žádosti je obvykle otázkou příští čtvrthodiny, takže nebudete muset zbytečně čekat do zítra nebo do příštího týdne. Naopak, vyžádanou hotovostí bude možné disponovat ještě dřív, zajít do elektra nebo zaplatit složenky, které nepočkají. Vše bez zbytečných otázek a formalit, co zdržují a přinášejí tak nervozitu nebo vrásky. Stačí si vše jen dobře promyslet a splnit základní podmínky, vyplacení bude pak takřka okamžité…





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi