Komerční prezentace

Od nového roku se zvýší daň na pozemky z 0 na 21 %. Ušetřete při včasné koupi statisíce!

Od nového roku se zvýší daň na pozemky z 0 na 21 %. Ušetřete při včasné koupi statisíce!

Pokud uvažujete o tom, že si splníte své sny a postavíte vlastní rodinný dům, do konce letošního roku máte jedinečnou příležitost koupit pozemek pod Vaši stavbu ještě s 0% daní. Od příštího roku bude tato daň zvýšena o 21 %. Na realizaci svého nového domova, kterou započnete letos, tak můžete ušetřit statisíce.

Uveďme si jako příklad zasíťovaný pozemek v Mandavě u Štiřína, která je cca půl hodiny autem z centra Prahy. Pozemek má rozlohu 1 547 m2 a v tuto chvíli je za výhodnou cenu 1 000 Kč/m2 včetně hodnoty přípojek na již vybudované inženýrské sítě*. Jestliže tedy dnes za tento pozemek zaplatíte celkem 1 547 000 Kč, od ledna 2014 to již bude o 318 528 Kč víc a tentýž pozemek Vás bude stát 1 865 528 Kč vč. DPH. A možná jen proto, že jste se nedokázali včas rozhodnout…

Od nového roku se zvýší daň na pozemky z 0 na 21 %. Ušetřete při včasné koupi statisíce!

Pozemky Mandava u Štiřína 
Zasíťované stavební pozemky s jedinečnou cenou od 1 000 do 1 250 Kč/m2, jejichž největší devizou je rozloha pohybující se od 995 m2 po 1 547m2. Ty, co se nechtějí spoléhat na spojení vlastním vozem, potěší i autobusová zastávka přímo u projektu.
Na oblast je zpracované územní rozhodnutí, které lze měnit za předpokladu souhlasu obecního a stavebního úřadu.

Rychle do Prahy, přitom vše po ruce

Pozemky se nachází v blízkosti vesničky Štiřín. Výhodou lokality je dobrá dopravní dostupnost z Prahy nejen automobilem, ale během cca 35 minut i autobusem městské hromadné dopravy ze stanice metra Budějovická.

Od nového roku se zvýší daň na pozemky z 0 na 21 %. Ušetřete při včasné koupi statisíce!

Asi 3 km od pozemků je obec Kamenice, která nabízí veškerou občanskou vybavenost - supermarket, poštu, služby lékaře. Nachází se zde i základní a mateřská škola. V areálu nově postavené ZŠ je i sportovní hřiště. Asi 2 km od pozemků je obec Želivec, kde je supermarket Tesco s denní otvírací dobou od 7 do 21 hodin.

V krátké dojezdové vzdálenosti se nachází nákupní a obchodní centrum Průhonice s hypermarketem Hypernova, Makrem, Gigasportem a dalšími obchody.

Bydlení v přírodě s možností aktivního odpočinku
Ty z vás, kterým k relaxaci nestačí jen procházky nebo jízda na kole posázavskou přírodou, jistě nadchne nedaleké devítijamkové golfové hřiště v anglickém zámeckém parku zámku Štiřín, anebo zdejší koňská jízdárna.

*přípojky na vybudované inženýrské sítě mají hodnotu cca 30 000 Kč

www.skanska.cz/reality





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi