Komerční prezentace

Ochraňte svá zařízení před výpadkem proudu

Ochraňte svá zařízení před výpadkem proudu.

Výpadek proudu může mnohdy znamenat pro některá zařízení velmi závažný problém. Proto je třeba používaná zařízení v domácnosti či ve firmě před výpadkem proudu ochránit. K tomuto účelu slouží záložní zdroje, které v současné době nachází stále častější uplatnění. Proč je vhodné si záložní zdroj pořídit? A kde všude ho lze využít?

Náhradní zdroj elektřiny

Hlavním smyslem záložních zdrojů je napájení zařízení elektrickou energií v době výpadku proudu. Jak již samotný název napovídá, jde o zařízení, jejichž úkolem je zálohovat elektronická zařízení, ale i další zařízení, která pro svůj provoz využívají elektrickou energii. Záložní zdroje UPS jako náhradní zdroj elektrického proudu 230V/50Hz slouží pro krátkodobé i dlouhodobé zajištění výpadku proudu.

Uplatnění záložního zdroje

Záložní zdroj je vhodné využít všude tam, kde chceme předejít výpadkům elektrického proudu anebo poškození používaného zařízení. Díky tomu dojde k ochraně těchto zařízení, jelikož někdy i krátký výpadek proudu může způsobit velké problémy či škody. Záložní zdroj UPS riello je z tohoto hlediska vhodným doplněním každého PC či notebooku, jelikož ochrání rozdělanou práci, pokud dojde k výpadku elektřiny. Své uplatnění nachází v celém spektru oborů a jako náhrada elektrického proudu pro různá zařízení. Ať se jedná o oběhová čerpadla, kotle, elektrická vrata, automatické dveře apod. Běžně se také používají v domácnosti pro televizi, ledničku, mrazničku, elektronická zařízení apod.

Bezobslužné zařízení

Záložní zdroje jsou po zapojení zcela bezobslužné, není potřeba je nikterak ovládat. Záložní zdroj je zapojen do elektrické sítě a zároveň připojen k baterii. Pokud tedy dojde k nečekanému výpadku elektřiny, tak se přepne na baterii a začne vyrábět proud do doby obnovení dodávky elektřiny, aniž by bylo potřeba nějakým způsobem zasahovat.
Záložní zdroje pro svá zařízení si můžete pořídit v e-shopu společnosti Smachtl CZ.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi