Komerční prezentace

Novinka: První životni pojištění skutečně online

Novinka: První životni pojištění skutečně online

Jestliže si myslíte, že byste měli mít životní nebo úrazové pojištění, můžete si nově spočítat jeho cenu z pohodlí domova a bez zadání osobních údajů.

Pro výpočet ceny je nutné zadat pouze rok vašeho narození a počet let, na který se chcete pojistit, a ihned uvidíte, kolik vás to bude stát včetně cen jednotlivých pojištění. Na výběr máte ze sedmi základních rizik jako je pojištění invalidity ve třech stupních, hospitalizace, riziko smrti nebo například závažná onemocnění.

Sami si můžete libovolně kombinovat zvolená rizika a pojistné částky. Obratem zjistíte, co se dá koupit například za 200 Kč za měsíc nebo kolik stojí individuální riziko s vámi preferovanou pojistnou částkou. Jednoduše řečeno: nejste již dále závislí na tom, co vám kdo řekne, ale sami si vybíráte, co se vám hodí nebo na co vám stačí rozpočet.

Pokud naleznete pojištění, které vám vyhovuje, můžete si jej sami sjednat online. Pro sjednání je nutné vyplnit jednoduchý zdravotní dotazník a další údaje potřebné pro vyplnění smlouvy. Smlouvu dostanete obratem do emailu včetně veškeré související dokumentace. Smlouvu, tedy lépe řečeno návrh smlouvy, nemusíte podepisovat ani zasílat zpět. Tím, že zaplatíte první splátku, vstoupí smlouva v platnost. Po zaplacení též dostanete od pojišťovny akceptační dopis, který potvrzuje podmínky vámi uzavřeného pojištění.

Na zaplacení máte 30 dní, můžete si tedy vše v klidu rozmyslet a opakovaně nechat projít hlavou. Zkuste si životní pojistku naklikat sami

A několik tipů na závěr.

 Potřebujete-li chránit především sami sebe, sjednejte si pojištění invalidity a závažných onemocnění. Chcete-li chránit také své blízké, přidejte pojištění proti riziku smrti, které zabrání snížení životní úrovně těch, kteří jsou na vašem příjmu závislí.

Velmi dobře si rozmyslete délku pojištění. Sjednáte-li se pojištění na pět let dvakrát po sobě, určitě zaplatíte více než sjednáte-li si jej jednou na deset let. Je to logické, protože čím starší jste v okamžiku sjednání pojištění, tím dražší pojištění je.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi