Komerční prezentace

Nejlepší věci zažijete na NechciNudu.cz

Nejlepší věci zažijete na NechciNudu.cz

Chcete se dobře pobavit? Zapomenout na všední starosti a užívat si, protože život je tak krátký a zdraví máte jen jedno? Vždyť kdo se baví, ten je zdravý!

Ty nejlepší věci ovšem doma nezažijete. Ale můžete je objevit a zažít díky novému slevovému portálu NechciNudu.cz. "Na tomto zážitkovém webu motivujeme své pojištěnce nabídkou nejrůznějších slev k aktivnímu trávení volného času. Portál nabízí například slevy na vstupném do akvaparků, hradů a zámků, divadel či výhodné pobytové balíčky a netradiční zážitky pro dospělé i rodiny s dětmi," vysvětluje tisková mluvčí České průmyslové pojišťovny Elenka Mazurová.

Zážitkový web plný akcí, slev a pobytů se v nabídce ČPZP objevil letos na jaře. Tato novinka tak vhodně doplnila pestrou škálu preventivních programů na podporu zdravého způsobu života a na prevenci závažných onemocnění. "Mezi nejoblíbenější a nejvíce využívané programy patří již dlouhodobě příspěvky na očkování, balíček Manažerka mateřství či vitaminy zdarma pro děti od 3 do 15 let, které vydáváme na pobočkách v posledních třech měsících kalendářního roku," uvádí mluvčí Mazurová.

Novinkou v letošních preventivních programech je například rozšíření programu Příspěvek na vyšetření pigmentových skvrn, který dříve figuroval v nabídce pro muže a ženy. Letos mohou tento příspěvek čerpat i kategorie děti a mládež. I v letošním roce lze u ČPZP získat na prevenci až 1 500 Kč.

Protože zdraví máme opravdu jen jedno, snaží se ČPZP své pojištěnce motivovat i k návštěvě preventivních prohlídek. Jako první zdravotní pojišťovna v ČR začala své klienty zdarma upozorňovat na pravidelné prevence u lékařů pomocí SMS zprávy. Na základě připomenutí si pak pacient domluví návštěvu u svého lékaře. Preventivní návštěva u lékaře se vyplatí, neboť jen tak lze předejít vážnějším zdravotním komplikacím.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi