Komerční prezentace

Nejkurióznější případy prodeje nemovitosti

Nejkurióznější případy prodeje nemovitosti

I při prodeji domu nebo bytu se můžete setkat se zážitky, na které jen tak nezapomenete. Ať už plánujete prodat dům, koupit byt nebo třeba hledáte nemovitost se strašidelnou minulostí, tyto příběhy z reálného života vás zaručeně pobaví.

Tajemno na prvním místě

V České republice si můžete vybrat mezi množstvím realitních kanceláří, pokud hledáte bydlení v okolí Středočeského kraje anebo chcete prodat dům v Praze, tak můžete využít komplexních služeb realitní kanceláře Edox Reality. Mimo jiné se můžete zajímat o koupi zámku, klášter, dokonce i mlýnů nebo zemědělských usedlostí. Samostatnou kapitolou jsou pak nemovitosti s tajemnou pověstí. Pokud máte pro strach uděláno, nebojte se realitních makléřů zeptat právě na tyto stavby, které bývají mnohdy výrazně levnější.

Strašidelný dům v Anglii

Zajímavý příběh vypráví nemovitost v Anglii. Zde se v minulosti, ve stavení, které bylo pojmenováno Cage, odehrával největší a nejbrutálnější hon na čarodějnice. V roce 2004 si toto stavení koupila nová majitelka, která zde zažila množství podivných a strašidelných věcí. Vydržela zde bydlet jedenáct let, poté se dům opět ocitl v prodeji. Pokud vás zajímá cena, tak anglické rozlehlé stavení bylo možné koupit za 6 milionů korun.

Kamenný dům

V současné době patří mezi nejoblíbenější stavby nízkoenergetické domy, které vám ušetří část rodinného rozpočtu, díky chytrému vytápění a nízké spotřebě energií. Velkému zájmu se těší také prodej domů a bytů na periférii velkých měst. V severním Portugalsku si však neobvyklý zájem turistů získal kamenný dům, který zde byl postaven v roce 1974 jako rodinný dům. Tato stavba vypadala jako dům slavné rodiny Flinstoneových a byla umístěna mezi dva velké balvany.

Dům v aukci

V Americe, v Louisville byl prodáván také strašidelný dům. Toto stavení bylo ve špatném stavu, který ještě navíc umocňovala pověst nejstrašidelnějšího domu na světě. Dům se prodával v aukci a byl prodán jen za neuvěřitelných 20 korun českých. U nás v České republice je zájem o prodej domů se strašidelnou historií vcelku velký a rozhodně si tak připravte víc peněz.

Zážitky realitních kanceláří

Co se týče prodeje domů a bytů v Česku, taky zde není o vtipné zážitky nouze. Na trhu s nemovitostmi se vypraví příběhy, kterým je někdy těžko uvěřit. Například, že prodávající se snažil prodat dům, ve kterém měla v jedné místnosti tajně bydlet maminka. Při jiném prodeji se vážný zájemce o dům zeptal, jestli když se dům neprodá, tak by jej mohl rozebrat na dřevo na topení a ničím zvláštním nejsou ani požadavky na prodej domu, který je nafocen se sousedovou kůlnou na dříví, jeho bazénem nebo třeba s vybavením, které v domě bylo nainstalováno jen pro účely fotografie a upoutání pozornosti.

Abyste se tomuto všemu vyhnuli, ať už jako prodávající nebo kupující nemovitosti, tak si vždy vyberte kvalitní realitní kancelář, se kterou bude prodej domu nebo bytu radost a vyhněte se tak hororovým a vtipným kuriozitám, které se někdy opravdu stávají.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi