Komerční prezentace

Nejen v extrémních mrazech se vyplatí tankovat prémiové palivo s extrémní výdrží

OMV

Celé Česko bojovalo v posledních několika týdnech s extrémními mrazy. Rtuť teploměru místy klesala až ke 30 stupňům pod nulou a přestože podle předpovědí meteorologů by měly teploty začít mírně stoupat, je zřejmé, že nás zima letos ještě potrápí. Zvláště řidiči si v těchto dnech užívají své. Mrazivé počasí je totiž zkouškou hlavně pro dieselové motory. Jakmile tedy teploty klesnou pod bod mrazu, doporučuje společnost OMV řidičům tankovat nový prémiový OMV MaxxMotion Diesel. "Toto palivo obsahuje nejmodernější aditiva. Díky inovativnímu složení dosahuje motor vyššího výkonu, má nižší spotřebu a co je v zimních měsících nejdůležitější - bez jakýchkoliv potíží jej nastartujete i při opravdu extrémních teplotách, a to až do minus 35° Celsia," vysvětluje Martin Hanuliak, regionální manager marketingu OMV Slovensko, Česká republika a Maďarsko.

OMV MaxxMotion Diesel svým unikátním složením zaručuje efektivnější spalování, nižší vibrace a tišší chod motoru při studeném startu. Nová speciální aditiva udržují motor čistý a současně z něj odstraňují nahromaděné nečistoty. Prémiový diesel navíc obsahuje antikorozní deaktivátory, a prodlužuje tak životnost palivové soustavy. Čistší spalování také znamená nižší emise, a tudíž menší dopad na životní prostředí.

5 dobrých důvodů, proč tankovat OMV MaxxMotion Diesel

Umožňuje start při teplotě až -35° C

Jedinečné složení zaručuje lepší spalování, nižší vibrace a tišší chod motoru při studeném startu

Chrání motor

Lepší ochrana motoru znamená nižší náklady na údržbu. Inovativní aditiva udržují motor čistý a současně odstraňují nahromaděné nečistoty z motoru a vstřikovačů paliva.

Snižuje objem emisí

Unikátní složení MaxxMotion umožňuje při pravidelném používání čistější spalování, a tím výrazně snižuje objem vypouštěných emisí. Jedním z důsledků efektivnějšího spalování je také menší hlučnost motoru.

Snižuje spotřebu

MaxxMotion Diesel zlepšuje kvalitu spalování a udržuje motor čistší. Motor tak získá maximum i z té poslední kapky paliva.

Zvyšuje výkon motoru

Tankování prémiových paliv z řady Maxx Motion má pozitivní vliv především na výkon motoru. Prémiový diesel obsahuje antikorozní deaktivátory a kvalitní prémiová aditiva.

OMV MaxxMotion Diesel je součástí řady prémiových paliv MaxxMotion, která zahrnuje kromě dieselu také benzin MaxxMotion 95 a Maxx Motion 100. Nová řada prémiových paliv je motoristům k dispozici na většině čerpacích stanic OMV v České republice.

Více informací naleznete na stránkách společnosti OMV www.omv.cz

Autor: Inzerce





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi