Komerční prezentace

Nechce se vám do restaurace ani na nákup? Objednejte si jídlo až domů

Nechce se vám do restaurace ani na nákup? Objednejte si jídlo až domů

Jsou dny, kdy se nám jednoduše nechce vystrčit nos z domu. Nejraději bychom celý den strávili v posteli, dívali se na televizi nebo se líně potloukali po domácnosti. Ale co když se ozve hlad? Žaludek začne nepříjemně kručet a doma nebudete mít nic k jídlu? Ani tehdy nemusíte z domu! My totiž víme, odkud vám ty nejlepší dobroty přinesou doslova až pod nos.

Ne vždy máme chuť vařit nebo dojít na nákup

Někdy se umíme proměnit v nadšené kuchaře, kteří se zástěrou okolo krku a vařečkou v ruce vesele nadzvedávají všechny pokličky, ochutnávají, koření a dochucují, protože zrovna dostali chuť ukuchtit si doma něco hříšně dobrého. Jindy se nám naopak nechce strávit u plotny ani minutu. Někdy dokonce nemáme chuť zajít si ani do obchodu, kde bychom své chutě uspokojili plným košíkem dobrot.

Co dělat v takové chvíle? Je to jednoduché - objednat si jídlo domů!

Nechce se vám do restaurace ani na nákup? Objednejte si jídlo až domů

Odkud si můžete nechat přivést něco dobrého?

Jste doma, máte na něco chuť, ale nevíte, odkud si nechat přivést něco k jídlu? Poradíme vám! Vyzkoušejte dobroty, které vám nabízí oblíbená Pizzeria Einstein. Odtud si můžete nechat dovést čerstvé jídlo až k vám domů. Stačí jen zjistit, kterou provozovnu máte nejblíže. Například rozvoz pizzy v Praze 7 využijí lidé bydlící na Letné, provozovnu v Praze 5 zase lidé ze Smíchova.

Je libo křupavá pizza nebo raději chutné těstoviny?

Pizzeria Einstein se díky své nabídce čerstvých a především chuťově výborných jídel stala vyhlášenou po celé Praze. I když se vám zrovna nikam nechce, nemusíte sami sebe ochudit o jejich dokonale křupavé pizzy nebo perfektně ochucené těstoviny.

Z nabídky si určitě vybere každý. Najdete zde jak klasiku, kam spadá třeba pizza Margarita, Quatro Formaggi nebo Hawai, tak i oblíbené těstoviny jako špagety Aglio e olio, masové lasagne nebo výtečné rizoto. Objednat si můžete i polévku nebo salát, v rámci zón si pak můžete nechat jídlo dovést domů úplně zdarma.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi