Komerční prezentace

Nábytek se teď nakupuje online a není to vůbec špatné

Nábytek se teď nakupuje online a není to vůbec špatné

Nábytek patří spolu s oblečením k sortimentu, který Češi přes internet nakupovali vždycky spíš s nelibostí. Covidová pandemie však všechno změnila, protože prostě nebyla jiná možnost. A stále není. Kdo si chce pořídit nový nábytek, ten tak musí učinit přes internet.

Rádi byste si na sedačku zkusili sednout, než si ji pořídíte? Chtěli byste si bytelnost skříně prověřit na vlastní oči? To teď bohužel není možné. Musíte se spolehnout na popisky a fotky v e-shopech. Své výhody však nakupování online také má. Čechy lákají zejména slevy. Při nákupu online se dá uplatit třeba slevový kód XXXLutz, který by vám v prodejně byl k ničemu.

Všechno hezky na jednom místě

Kamenné obchody mají k dispozici jen konečný prostor, zato internet hranice nemá. Z pohodlí obývacího pokoje si prohlédnete tisícovky sedacích souprav nebo manželských postelí, v klidu porovnáte jejich parametry i ceny. Žádný stres, prodavač na vás nebude tlačit a nebude se vám snažit nic vnucovat. Maximálně se vám v pravém spodním rohu otevře okénko chatu, ale to můžete zase rychle zavřít. Máte prostor se rozmýšlet, tedy dokud vám vysněnou komodu někdo nevyfoukne přímo před nosem. I tohle se bohužel může stát.

Hromada slev, které jsou jenom online

V e-shopech máte šanci vychytat mnohem více slev než v kamenných prodejnách. Ostatně často platí, že zboží online je levnější než v kamenném obchodě. E-shopy totiž nemusí platit prodavače, pronájem a tak dále. K tomu je možné využít slevové kódy. Velká spousta známých obchodů je nabízí. Velmi často se dá na internetu najít třeba slevový kód Mobelix. Dobré je hledat přímo na specializovaných portálech, jež slevové kódy shromažďují.

Doprava zdarma

Nakoupíte-li v kamenném obchodě, často budete postaveni před nesnadný úkol - zajistit si dopravu. V online světě tohle neřešíte a za dopravu kolikrát ani neplatíte. Pokud budete hledat slevový kód Asko nábytek, určitě narazíte i na informaci o speciální akci, poštovném zdarma nad 5 000 Kč. To bývá při vyšších objednávkách mnohdy standardem.

Ano, člověk si sice věc nemůže prohlédnout před tím, než ji koupí, na vlastní oči, ale vždycky je tu 14denní lhůta na vrácení bez udání důvodu. Není tedy důvod se nákupů nábytku online bát.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi