Komerční prezentace

Na horách stále vládne zima

Na horách stále vládne zima

Ačkoliv ve městech už to vypadá, že jaro přírodu ovládlo, na horách je stále vidět spíše paní zima. Ještě několik lyžařských středisek má v této době ještě plnou sezónu, jedním z nich je například Skiareál Klínovec, kde leží sníh na všech 18 kilometrech sjezdových tratí.

Na horách stále vládne zimaTento lyžařských areál nabízí každoročně skvělé lyžařské podmínky po celou zimní sezónu, a to i v jarních měsících. Všech 18 km sjezdovek je každodenně upravováno, takže na ranní lyžaře čeká fantastický manšestr. Tyto sjezdovky jsou obsluhovány 4 lanovkami a 7 vleky, z nich 2 lanovky patří k tomu nejmodernějšímu na světě, mají totiž zpomalovací systém pro snadný nástup a výstup a také oranžové krycí bubliny, které chrání při nepřízni počasí.

Na horách stále vládne zimaKlínovec je jedním z nejmodernějších středisek v České republice, a to nejenom díky kvalitním a moderním lanovkám, ale také standardem poskytovaných služeb a to jak v oblasti gastra, tak i například půjčovnou vybavení či servisem. Také lyžařská škola je zde na skvělé úrovní, vždy vás dostane na starost vyškolený instruktor, který výuku zahájí v Primáčkově dětském parku u Huga, kde jsou dva posuvné pásy a spousta pomůcek pro výuku nejenom dětí.

Hotel a relax resort JáchymovA pokud na Klínovec pojedete na delší dobu, určitě stojí za to, ubytovat se v Hotel a relax resortu Jáchymov, kde je skvělé ubytování, aquacentrum Agricola s bazénem, saunami či kneippovým chodníkem a také nejrůznější masáže či solná jeskyně.

Skiareál Klínovec vám prostě nabízí relaxační dovolenou se vším všudy.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi